mes jau tuoj tuoj turėsim leliuką. kadangi laukiuosi pirmą kartą - lankėmes kursuose.
Mes abu su vyru labai patenkinti tuo, ką ten išgirdome. Be abejo reikia mokėti atsirinkti informaciją, bet ten pateikiama tikrai ne pasenusi info, o kaip tik, atvirkščiai.
Tiek gydytojas, tiek akušerė pateikia tokią info apie gimdymą, kuri šiuo metu aktuali visame pasaulyje.
Mano nuomone, pas mus ligoninėse dar kaip tik yra per daug užsistovėjusi senoji tvarka, kai gydytojas daro tai kas jam patogu, o ne tai, kas būtų gerai vaikeliui ir gimdyvei.
as irgi pasiskambinau atrodo suzinojau kada vyks kursai Vilniuje, na kainele 360lt.,prisiskaiciau visokiu nuomoniu, bandysiu apsilankyti.Labiausiai tikiuosi pagalbos "susiorentuojant" situacijoje mano vyrui , o man padrasinimo pries gimdyma, o siaip tai pati esu baigusi siokius tokius mokslus, tai mane domina medicinine puse ir praktine tuo paciu labiausiai.Tikiuosi nenusivilti.
As lankiau kursus, atsirinkau, tai, kas man priimtina. Man labai padejo tai, ka suzinojau apie gimdyma ir vaikucio maitinima.
nezinau merginos as tai vaiksciojau panevezyje i tuos kursus ir pasakysiu nieko tokio stebuklingo tikrai neisgirdau, kadangi nestumo pradzioj nusipirkau pora knygu apie nestuma tai jas perskaicius tikrai ziniu gavau daugiau nei is kursu, vienintele nauda buvo tik is kraitelio paskaitos, nes gavom dovanu... aisku kiekvienam savo, vienom geriau isgirsti, kitom pamatyti, trecioms perskaityti, bent jau man tai kaip laiko gaisimas ir jei dar mokama tai ir pinigu ismetimas, geriau uz tuos pinigelius palepinkite save ir pasidovanokite diena SPA arba nusipirkite abonementa i baseina, arba su vyru savaitgaliui i pajuri nulektite! simta kartu daugiau naudos bus! juk be to ir internete pilna info LT ir ENG kalbomis su filmukais su foto paciomis ivairiausiomis temomis, jei kas nors tikrai domina
QUOTE(riestoji @ 2008 10 29, 16:09)
nezinau merginos as tai vaiksciojau panevezyje i tuos kursus ir pasakysiu nieko tokio stebuklingo tikrai neisgirdau, kadangi nestumo pradzioj nusipirkau pora knygu apie nestuma tai jas perskaicius tikrai ziniu gavau daugiau nei is kursu, vienintele nauda buvo tik is kraitelio paskaitos, nes gavom dovanu... aisku kiekvienam savo, vienom geriau isgirsti, kitom pamatyti, trecioms perskaityti, bent jau man tai kaip laiko gaisimas ir jei dar mokama tai ir pinigu ismetimas, geriau uz tuos pinigelius palepinkite save ir pasidovanokite diena SPA arba nusipirkite abonementa i baseina, arba su vyru savaitgaliui i pajuri nulektite! simta kartu daugiau naudos bus! juk be to ir internete pilna info LT ir ENG kalbomis su filmukais su foto paciomis ivairiausiomis temomis, jei kas nors tikrai domina
įdomi nuomonė....įdomu, ar tikrai priverstum vyrą sėdėti ir žiūrėti filmukus apie gimdymą prie kompo????....kursuose viskas toj dvasioj, paaškina viską.....
Jie nestuma ir gimdyma priimi, kad cia tik vienos moters reikalas - tada tikrai kam tie kursai. Pati kiek nori pasiskaitysi info ir nete ir knygose. Bet mes abu ejom i siuos kursus ir tikrai Jei net vyras pasake, kad visai negaila nei laiko, nei pinigu ir jam patiko. Ir visai kitaip i viska ziureti pradejo, be baimes, su noru padeti ir man ir maziukui. Jei dar kazkieno vyrai turi kazkokiu baimiu, ir pati jei bijai - tik pirmyn. Tikrai sudelios viska i vietas tiek mamai tiek teciui.
QUOTE(fasion149 @ 2008 11 28, 18:06)
Jie nestuma ir gimdyma priimi, kad cia tik vienos moters reikalas - tada tikrai kam tie kursai. Pati kiek nori pasiskaitysi info ir nete ir knygose. Bet mes abu ejom i siuos kursus ir tikrai Jei net vyras pasake, kad visai negaila nei laiko, nei pinigu ir jam patiko. Ir visai kitaip i viska ziureti pradejo, be baimes, su noru padeti ir man ir maziukui. Jei dar kazkieno vyrai turi kazkokiu baimiu, ir pati jei bijai - tik pirmyn. Tikrai sudelios viska i vietas tiek mamai tiek teciui.
pas mus buvo panašu tiek, kad po kursų vyras tvirtai apsisprendė dalyvauti gimdyme, nes iš tikro surpato, galįs būti ne tik palaikančiu, bet ir dalyviu
Sveikutes,
o gal kazkuri Kaune lanket Semetos kursus? as dabar renkuosi, i kuriuos eiti. ir vis mastau, ar tikrai verta tuos pinigelius moketi, nes kiek suprantu, apie 400 lt.? pasiskaiciau ju puslapy, kad kaune vyksta 2 sav. kasdien po 3 val., tai dar 1 dilema - jauciu MB tiek neistvers
o gal kazkuri Kaune lanket Semetos kursus? as dabar renkuosi, i kuriuos eiti. ir vis mastau, ar tikrai verta tuos pinigelius moketi, nes kiek suprantu, apie 400 lt.? pasiskaiciau ju puslapy, kad kaune vyksta 2 sav. kasdien po 3 val., tai dar 1 dilema - jauciu MB tiek neistvers
QUOTE(priklausomybe @ 2008 12 02, 22:30)
Sveikutes,
Vilniui vykta du savaitgalius (4 dienas) nuo 9 iki 17. KAi MB suzinojo kiek laiko ten reikes sedeti - burbciojo, kad nesamone, kad mes tiek nebusim. Bet sedejo, klause ausis istempes ir labai patiko. Bijau pasakyti kazka - kiekvieno poziuris i tuos pacius dalykus skiriasi, gal maniskis taip reagavo, gal taviskis kitaip reaguos. As labai patenkinta gautu rezultatu. Apie vaiko prieziura dar galvoju eiti karta viska paklausyti, o gal ir apie gimdyma. (JIs tai leidzia, jei jauti kad dar truksta info)
O kelintą nėštumo savaitę jūs ėjot į šituos kursus?
QUOTE(Mylia @ 2008 12 05, 12:02)
O kelintą nėštumo savaitę jūs ėjot į šituos kursus?
Mes ejome, kai as isejau i dekreta.
Papildyta:
QUOTE(jurcikm @ 2008 12 05, 17:45)
Sveikutės, aš irgi domiuosi šiais kursais, tik labai nustebau, kad trunka visą šeštadienį. Dar galvoju pasirinkti keletą pamokų Baltijos klinikoje ir lankysiuos poliklinikoje
Semetos Vilniuje trunka DU SESTADIENIUS ir DU SEKMADIENIUS nuo 9 iki 17 val.