Įkraunama...
Įkraunama...

ar turite brolių ir seserų kokie jų zodiakai?

Na su sese esam dvynės ir pagal zenklą ,ir pagal gimimo datą.nors ne identiškos,bet ryšys labai stiprus.o jauniausioji sesutė vėziukas jau tokio ryšio nėra,gal dėl nemazo metų skirtumo.
Atsakyti
Turiu broli ir dvi seses, visi jie gime liepa. Du veziai ir liutas.
Atsakyti
sesuo - oziaragis. kadangi abi raguotos, tai viskas labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
vyriausioji sesuo zuvys, vidurinele saulys, o as jautis biggrin.gif vaikysteje visko buvo, siuo metu visi puikiai bendraujam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolancukas: 08 birželio 2009 - 21:43
Turiu broli-Oziaragi rolleyes.gif Geras zmogutis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo electra23: 12 birželio 2009 - 20:35
As vandenis,esu vyriausia. Viena sese mergele,tada brolis jautis ir kita sesute avinas. Sutariam visi neblogai,bet visko pasitaiko ax.gif
Atsakyti
As mergele,esu vyriausia seimoje,sese Liutas.Broliai -Saulys ir Vandenis.Nesutariam visi -visai, schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 05 06, 22:23)
As Mergele, brolis Avinas... Tai kazkoks siaubas- visiskas sesuderinamumas, nuo vaikystes pykomes, jis sieke dominuoti, viska spresti, paauglysteje apskritai nesikalbedavau su juo, bet jis vistiek lisdavo, sakyciau jis net energetinis vampyras  doh.gif dabar matomes keleta kartu per savaite, tai isivaizduokit vistiek pavargstu nuo bendravimo su juo  blink.gif

vargsyte lotuliukas.gif ,suprantu tave puikiai,as mergele,bet irgi turiu siaip drauga avina,kosmaras ,gerai viskas buna tik kol nerimtai kasnors.Jei reiktu su juo gyventi,as ji turbut uzmusciau gun_rifle.gif biggrin.gif bet matai karta per metus ar du,tai nespeju per toki trumpa laika amunicijos susirinkt lotuliukas.gif
Atsakyti
as esu jautis, mano ses dvynys, puikiai sutariam, tik kad atstumas mus skiria:mirksiukas:
Atsakyti
vienas brolis vezys 19m. kitas dvynys 11m. tai su vyresniu santykiai nuo mazens buvo baisus, persasi nuomone kad nelabai kaip zuvys su veziais sueina.. doh.gif
Atsakyti
turiu du brolius. Vienas ju - mergele, o kitas - vėžys. Aš pati mergelė 4u.gif nemanau, kad zodiako zenglai turi įtakos žmonių santykiuose, nes visi trus mes esam lb lb skiringi. Ir nepriklausomai nuo to, kokios zodiako savybės.
Va mes su vienu broliu - abu mergeles. Skirtumas tarp musu lygiai vieneri metai. Bet jau esam tooki priešingybės.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MoonDark @ 2009 07 02, 11:10)
turiu du brolius. Vienas ju - mergele, o kitas - vėžys. Aš pati mergelė  4u.gif  nemanau, kad zodiako zenglai turi įtakos žmonių santykiuose, nes visi trus mes esam lb lb skiringi. Ir nepriklausomai nuo to, kokios zodiako savybės.
Va mes su vienu broliu - abu mergeles. Skirtumas tarp musu lygiai vieneri metai. Bet jau esam tooki priešingybės....  rolleyes.gif

Mergeliu yra 3 tipai ,bent kiek zinau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karol @ 2007 11 11, 13:53)
Aš esu mergelė mano brolis žuvys.Man atrodo ,kad tai lyg ir likimo nulemta ,bet ir mano vyriukas žuviukas.Ir aš su juo labai gerai sutariu.
Mano draugė jautis jos brolis mergelė ir ji sako ,kad geriausiai su mergelėm vyrais sutaria.Mano puseserė ožiaragis ,o jos brolis mergelė Ir ji taip su juo gerai sutaira.Gal tai kažkokia mistika,o gal Dievas mums tiesiog paduoda žvaigždžių nulemta tvarka zodiaka ,kad mum nereikeėtu ilgai ieškoti to vienintelio?
Kaip manote? blush2.gif

As mergele, sesuo Zuvys.... nu jau toks kosmaras doh.gif namie vyksta KARAS!!! Viena kitos ISVIS nesuprantam!!!
Ji skaite kazkur, kas mergeles su zuvim nesugyvena ir vis man tai kartoja.. gal pas jus isimtis ax.gif
Atsakyti