Įkraunama...
Įkraunama...

ar turite brolių ir seserų kokie jų zodiakai?

QUOTE(Ammo @ 2009 01 20, 18:45)
As zuvys, brolis dvyniai, niekaip nejo sutart kai gyvenom po vienu stogu doh.gif labai daznai musdavomes lotuliukas.gif

as irgi zuvys, o brolis dvyniai, taip pat vaikysteje lb daznai musdavomes, dabar kazkaip jis tapo uzdaresnis, nera tokio bendravimo, rysio ...
Atsakyti
As svarstykles, o mano broliai liutas ir avinas.Nepasakyciau, kad labai gerai bendraujam ,bendraujam ir tiek, kaip broliai ir sesuo. smile.gif
Atsakyti
Aš Šaulys, brolis Jautis thumbup.gif thumbup.gif labai labai gerai sutariam wub.gif
Atsakyti

Aš dvynė, brolis dvynys, o sesė ožiaragė ir su sese ir su broliu pasimušdavom, pasipykdavom, bet tai seseriška/broliška drinks_cheers.gif dabar kai jau suaugom muštis nebesimušam, o santykiai su abiem puikūs drinks_cheers.gif man atrodo koks zodiako ženklas bebūtų sesė yra sesė, brolis - brolis 4u.gif
Atsakyti
As jautis, brolis avinas, sutariam visai gerai sakyciau, nors jis buna karts nesukalbamas, bet nieko, taikiai issprendziam viska. smile.gif
Atsakyti
As Mergele, brolis Avinas... Tai kazkoks siaubas- visiskas sesuderinamumas, nuo vaikystes pykomes, jis sieke dominuoti, viska spresti, paauglysteje apskritai nesikalbedavau su juo, bet jis vistiek lisdavo, sakyciau jis net energetinis vampyras doh.gif dabar matomes keleta kartu per savaite, tai isivaizduokit vistiek pavargstu nuo bendravimo su juo blink.gif
Atsakyti
Aš vandenis, broliai skorpionas ir mergelė. smile.gif Vyras skorpionas. Su visais sutariu. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
As avele, esu jauniausia, vyresne sesuo jautis, o vyriausia sesuo irgi avele lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš mergelė, sesuo skorpionas, tai viakystej dažnai viena kitai šiuveliuras paskabydavom dėl kokio zaislo biggrin.gif , dabar viskas gerai, gyvenam atskirai, bet kasiden susirasom, pasiskambinam thumbup.gif . O vyras jautis, as pagal gimimo metus jautis, tia kartais vienas ktiam savo ragus parodom, dazniausiai nesutariamt itk del tvarkos, jis turputuka parselis (gimes kiaules metais), o as netvarkos neegaliu pakest...
Atsakyti
As Skorpionas, vyriausioji sesuo - Dvyniai, vidurinioji - mergele.. Sutariu su abiem.. bet geriausiai su viduriniaja smile.gif
Atsakyti
as liutas, sese jautis, brolis liutas. su sese esam labai skirtingos bet sutariam neblogai thumbup.gif visumoj. su broliu irgi gerai, tik vaikystej brolis buvo atstumtas nes yra daug jaunesnis uz mus, taip ir tapo jis atsiskyrelis, o mes su sese aktyvios, uzsispyre, visko siekiancios viska darancios, besidomincios kultura, menu, brolis - kompu. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(agoogoo @ 2009 04 14, 13:42)
as esu mergele, o mano brolis liutas  doh.gif  kaip bebutu, su liutais nesutariu, jie man labai nesuprantama kalba sneka  biggrin.gif  ir kartais labai isveda is kantrybes, su broliu daznai pykstames, net pasimusam  lotuliukas.gif  blush2.gif  esam labai skirtingi, budama su juo visad kazkur isiveliu, jie vietoj nestovi ir tokie "neramus" vis kazka veikia, plepa, vis eina kazkur, kazka sumasto kvailo  biggrin.gif o as mesgtu ramybe  smile.gif 
turejau drauge liute, ten tai blondines isikunijimas buvo, bet buvo smagu su ja kartais, labai mego fantazuoti ir viska pagrazinti, o vaikino sesuo - irgi liute - neperseniausiai pradejom kartu gyventi su ja, tai irgi nesuprantu jos kartais, apie ka ji kalba  lotuliukas.gif bet visi jie tryse yra tikri meiles ieskotojai smile.gif  ir patys nezino ko nori  smile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif geras ir smaikstus liutu apibudinimas
Atsakyti
as oziaragis,sesuo vandenis-jin mano geriausia drauge,o as jos 4u.gif nors vaikystej pesdavomes kaip kates,dabar viena be kitos negalim biggrin.gif
Atsakyti