as svarstykles, brolis irgi svarstykles, poziuris i gyvenima nesutampa . viena sese - zuvys, sutariam gerai, tik uzdaroko budo, kita sese - avinas, na tai ir uzsispyrusi kaip avinas , bet sutariam neblogai
Mano brolis zuvys. Protingai, rupestingas, patikimas, atsakingas, uzdaro budo vaikinas. Bet kai as paziuriu kaip jis kartais rodo pavydo scenas draugei savo, tai atrodo butu paskutinis vyras zemej neziureciau. Dar labai uzsispyres.
as esu saulys ir turiu sese zuvi, sutariam visai neblogai, aisku vaikysteje buvo visko, bet kam taip nebuna
as esu mergele, o mano brolis dvynys nors astrologiskai mes turetume nesuterti, taciau esame neisskiriami net neisivaizduoju gyvenimo be jo, jis mano dalis
aš dvynė, brolis dvynys. sutarti pradėjom tik kai išėjau atskirai gyvent. nes po vienu stogu oi būdavo žymiai geriau sutariu su pusbroliu avinu
Aš šaulys, brolis - skorpionas, tai sutariam gana neblogi (jei nedažnai matomės ), o šiaip gana skirtingi esam, kiek žinau šie ženklai nelabai tarpusavyje sutaria, jei neklystu
As taip pat saulys, o mano brolis avinas dabar kai jau gyvenam atskirai ir reciau matomes tai sutarem gerai, bet anksciau kai gyvendavom kartu tai pesdavomes kaip kate su suniu
As skorpionas, broliukas- liutukas.
Kai buvom mazi, sutarem puikiai, buvom laabai artimi.
Paauglysteje mustynes...
Badar gyvenam skirtingose salyse, tai neliko to artumo
Kai buvom mazi, sutarem puikiai, buvom laabai artimi.
Paauglysteje mustynes...
Badar gyvenam skirtingose salyse, tai neliko to artumo
aš skorpionė, o sese šaulė, esam artimos labai, nors metų skirtumas ir nemažas - 9 metai. labai palaikom vieną kitą ir nuo pat mažumės esam linkę "susivienyti" prieš tėvus
as esu mergele, o mano brolis liutas kaip bebutu, su liutais nesutariu, jie man labai nesuprantama kalba sneka ir kartais labai isveda is kantrybes, su broliu daznai pykstames, net pasimusam esam labai skirtingi, budama su juo visad kazkur isiveliu, jie vietoj nestovi ir tokie "neramus" vis kazka veikia, plepa, vis eina kazkur, kazka sumasto kvailo o as mesgtu ramybe
turejau drauge liute, ten tai blondines isikunijimas buvo, bet buvo smagu su ja kartais, labai mego fantazuoti ir viska pagrazinti, o vaikino sesuo - irgi liute - neperseniausiai pradejom kartu gyventi su ja, tai irgi nesuprantu jos kartais, apie ka ji kalba bet visi jie tryse yra tikri meiles ieskotojai ir patys nezino ko nori
turejau drauge liute, ten tai blondines isikunijimas buvo, bet buvo smagu su ja kartais, labai mego fantazuoti ir viska pagrazinti, o vaikino sesuo - irgi liute - neperseniausiai pradejom kartu gyventi su ja, tai irgi nesuprantu jos kartais, apie ka ji kalba bet visi jie tryse yra tikri meiles ieskotojai ir patys nezino ko nori
Mes su broliu skorpionai ir sutariam