Įkraunama...
Įkraunama...

ar turite brolių ir seserų kokie jų zodiakai?

as svarstykles, brolis irgi svarstykles, poziuris i gyvenima nesutampa doh.gif . viena sese - zuvys, sutariam gerai, tik uzdaroko budo, kita sese - avinas, na tai ir uzsispyrusi kaip avinas doh.gif , bet sutariam neblogai smile.gif
Atsakyti
Mano brolis zuvys. Protingai, rupestingas, patikimas, atsakingas, uzdaro budo vaikinas. Bet kai as paziuriu kaip jis kartais rodo pavydo scenas draugei savo, tai atrodo butu paskutinis vyras zemej neziureciau. Dar labai uzsispyres.
Atsakyti
as esu saulys ir turiu sese zuvi, sutariam visai neblogai, aisku vaikysteje buvo visko, bet kam taip nebuna bigsmile.gif
Atsakyti
as esu mergele, o mano brolis dvynys biggrin.gif nors astrologiskai mes turetume nesuterti, taciau esame neisskiriami smile.gif net neisivaizduoju gyvenimo be jo, jis mano dalis 4u.gif
Atsakyti
aš dvynė, brolis dvynys. sutarti pradėjom tik kai išėjau atskirai gyvent. nes po vienu stogu oi būdavo doh.gif žymiai geriau sutariu su pusbroliu avinu smile.gif
Atsakyti
As zuvys, brolis dvyniai, niekaip nejo sutart kai gyvenom po vienu stogu doh.gif labai daznai musdavomes lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš šaulys, brolis - skorpionas, tai sutariam gana neblogi (jei nedažnai matomės blush2.gif ), o šiaip gana skirtingi esam, kiek žinau šie ženklai nelabai tarpusavyje sutaria, jei neklystu g.gif
Atsakyti
As taip pat saulys, o mano brolis avinas dabar kai jau gyvenam atskirai ir reciau matomes tai sutarem gerai, bet anksciau kai gyvendavom kartu tai pesdavomes kaip kate su suniu
Atsakyti
As skorpionas, broliukas- liutukas.

Kai buvom mazi, sutarem puikiai, buvom laabai artimi.

Paauglysteje mustynes...

Badar gyvenam skirtingose salyse, tai neliko to artumo mellow.gif
Atsakyti
aš skorpionė, o sese šaulė, esam artimos labai, nors metų skirtumas ir nemažas - 9 metai. labai palaikom vieną kitą ir nuo pat mažumės esam linkę "susivienyti" prieš tėvus lotuliukas.gif
Atsakyti
as esu mergele, o mano brolis liutas doh.gif kaip bebutu, su liutais nesutariu, jie man labai nesuprantama kalba sneka biggrin.gif ir kartais labai isveda is kantrybes, su broliu daznai pykstames, net pasimusam lotuliukas.gif blush2.gif esam labai skirtingi, budama su juo visad kazkur isiveliu, jie vietoj nestovi ir tokie "neramus" vis kazka veikia, plepa, vis eina kazkur, kazka sumasto kvailo biggrin.gif o as mesgtu ramybe smile.gif
turejau drauge liute, ten tai blondines isikunijimas buvo, bet buvo smagu su ja kartais, labai mego fantazuoti ir viska pagrazinti, o vaikino sesuo - irgi liute - neperseniausiai pradejom kartu gyventi su ja, tai irgi nesuprantu jos kartais, apie ka ji kalba lotuliukas.gif bet visi jie tryse yra tikri meiles ieskotojai smile.gif ir patys nezino ko nori smile.gif
Atsakyti
Mes su broliu skorpionai thumbup.gif ir sutariam thumbup.gif
Atsakyti