turiu broli skopriona. Egoistas, pirmoje vietoje pinigai ir nauda, o ir sukciuviene kaip reta.
turiu jaunesnę seserį, mes abi liūtai. Visko buvo, visko būna, vis dėl to tėvelio lepūnėlė
QUOTE(Agnis @ 2008 07 10, 15:28)
turiu broli skopriona. Egoistas, pirmoje vietoje pinigai ir nauda, o ir sukciuviene kaip reta.
As pati skorpione, mano senelis skorpionas, mano brolis skorpionas ir nesam jokie sukciai
O kaip tik pas skorpionus isvystytas pareigos, atsakomybes jausmas, jie pakankamai jautrus, nors is isores kieti
Turetum zinoti, kad yrta baltieji, pilkieji, ir juodieji skorpionai
Tai tavo brolis butu pilkasis - jie sunkiausiai nuspejami, uzsimaskave sukciai
Pati pazystu vien tik baltus skorpionus ir viena pilka "is meiles be atsako"
as liute, o mano sesuo saulys
ugnies zenklai abi, tai manau normaliai viskas nors aisku, kartais nesurandam kompromiso, bet tai naturalu manau
ugnies zenklai abi, tai manau normaliai viskas nors aisku, kartais nesurandam kompromiso, bet tai naturalu manau
mano brolis vandenis, sutariam neblogai
as turiu sese ji zuvis ir as zuvis mes net gimusios as kovo 4, kaip vyresnioji
o ji kovo 5 tai va svenciam gimtadienius kartu
o ji kovo 5 tai va svenciam gimtadienius kartu
Mano brolis skorpionas... oi oi oi. jei jam gera nuotaika, tai ir visiems gana gera nuotaika, bet jei nors viena zodi jam pasakai prie, saugokis! Sudes, apreks, issikolios, jis vienas visada teisus. O jei jam bloga nuotaika, tai geriau visai i akis nelisti. Ir jis toks nuo paauglystes...
sesuo skorpionas, aš svarstyklės, sutariam labai gerai
Brolis mergelė, aš avinėlis. Anksčiau kasdien , dabar . Amžiaus skirtumas 6 metai, įtariu užaugom
Ožiaragis mano broliukas vaikystėj ojojoj kaip būdavo Užsispyręs iki begalybės
O dabar jau pusė bėdos sutariam, turbūt kad retai matomės
O dabar jau pusė bėdos sutariam, turbūt kad retai matomės
Turiu broli, mes abu veziukai. Puikiai sutariam.