Sesė Vandenis, aš Skorpionas... Ačiū dievui, kad dar namai vietoj stovi, nors matyt dar neišaugę iš peštynių amžiaus...
Viena sesė- skorpionas, kita- jautis. Aš pati- mergelė.
Sesuo mergele, pesames kai tik susitinkam As avinas
as - vandene, brolis - vezys... Buvo laikas, kai pesemes, dabar jau suaugom
Aš Lūtas, kita sesė - Avinas, dar kita - Šaulys
Vskas daugmaž gerai Kartais nervuoja Avinės užsispyrimas
Vskas daugmaž gerai Kartais nervuoja Avinės užsispyrimas
As esu mergele, o vienas mano brolis- vandenis. Jis man issipasakoja viska, galim pasisneketi apie bet ka, galiu jam pabliauti ant peties del savo meiliu. Ir mano ex vandenis. Bet blogesni santykiai kazin ar dar galejo buti. Tas mano ex vandenis taip pat turi sese mergele. Sutaria jie susiskambina kiekviena diena, pasakoja vienas kitam visiskai viska.
Tai as sau meginau darytis isvadas. Kaip sese ir brolis, vandenis su mergele , bet kaip pora nors gal cia nuo zmoniu priklauso
Tai as sau meginau darytis isvadas. Kaip sese ir brolis, vandenis su mergele , bet kaip pora nors gal cia nuo zmoniu priklauso
As-skorpionas,sesuo-dvynys.Sutinkam gerai tik sakiau,kad turiu dvi seses vienoj .O va ji ir vyra ir sunu skorpionus turi,tad sako be skorpionu nei zingsnio
aš vandenė,sesuo šaulė galbūt dar metų skirtumas savo daro,bet nekaip sutariam... beje su visais šauliais nekaip sutariu
Turiu brolį skorpiona, pati esu dvynė. Šiaip gerai sutariam dabar tik to atvirumo truksta kurį naikina 8 metų skirtumas tarp mūsų (jis vyresnis), todėl manau, kad nekartosiu tėvų klaidos ir tarp mano vaikų bus maženis metų skirtumas
turiu du brolius, abudu veziai. as esu dvyne na, su abejais broliais sutariu gerai