Įkraunama...
Įkraunama...

ar turite brolių ir seserų kokie jų zodiakai?

aš Žuvys, brolis Ožiaragis,(jaunesnis už mane 5 metais) vaikystėj ir pasimušdavom ir visko buvo lotuliukas.gif O dabar kai brolis gyvena kitame mieste - pasiilgstu jo, sutariam thumbup.gif , jis mūru stoja už mane ir aš už jį - jei kas nutinka... smile.gif Bet nežinau kaip būtų jei jis gyventų kartu- kadangi aš plepesnė, komunikabilesnė, o brolis labai santūrus ir mažakalbis, tai jis mane mažakalbumu iš kantrybės išveda biggrin.gif plius dar užsispyręs, labiau jis, nei aš, tai ir jo užsispyrimas mane erzina, kai jis savo pasiekia mane paerzindamas - tada vėl mano kantrybė baigiasi biggrin.gif Nu žodžiu, tiesą sakant - sutariam neblogai, tik nežinau ar norėčiau vyro Ožiaragio g.gif jie geros dūšios žmogiukai, nu bet kad mažai plepa ir santūrūs - mane tas erzina lotuliukas.gif norisi man komunikabilaus žmogaus blush2.gif
Atsakyti
Mano brolis Mergele, o as Svarstykles. Vaikysteje labai labai labai nesutardavome gun_rifle.gif , o dabar jau geriau, bet manau del to, kad gyvename nekartu, o be to as dar ir toli nuo Lietuvos unsure.gif . Tai kai susitinkame retkarciais, buname vienas su kitu mandagus ir t.t. (nors kartais vis tiek jisai mane is pusiausvyros isveda savo burbejimu ir sarkazmu doh.gif ), bet nepasakyciau, kad mes esame artimi schmoll.gif , nors as esu tik dviem metais uz ji jaunesne. Vis dar tikiuosi, kad situacija pasikeis blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zvaigzdele*: 21 vasario 2008 - 23:39
As oziarage,o sese dvynys ax.gif visko buna,apsirekaujam,issikoliojam,bet kitasyk neisskiriamos wub.gif didziausia meile rodom biggrin.gif as geriausiai pastebiu kai inai meluoja,matau jos dviveidiskuma ax.gif labai greit pas ja keiciasi nuotaikos,bet tai tokio zenklo ypatumas.... ax.gif
Atsakyti
Turiu broli oziaragi...Labai gerai sutariam,jis labai geras brolis 4u.gif ax.gif
Atsakyti
as vandenis, mano sese vezys. tai vaikysteje nesutarem visiskai. o db seimos, panasus reikalai sujunge. bet siaip turim visiskai skirtingus pomegius ir poziuris i daugeli dalyku nesutampa.
Atsakyti
As dvynys mano sese skorpionas,visa laika kol gyvenome kartu pesdavomes,riedavomes ir koliodavomes doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As mergele,broliukas oziaragis - sutariam puikiai thumbup.gif
Atsakyti
as mergele.o brolis-jautukas smile.gif kol buvau dar visai mazute,tai brolis kaip ir priklauso vyresniajam broliui savo mazaja sestu be galo rupinosi,man net varda isrinko ax.gif veliau kai jau ir as pradejau eiti i mokykla,tai tarp musu budavo barniu,mustyniu lavinos doh.gif bet visa tai manau yra isaugoma,tai dabar kai jau abu kuriam savo gyvenimus,vel vienas be kito negalim,kadangi taip jau susikloste,kad as vienam Pasaulio gale,o jis kitam,tai dziaugiames tokiu dalyku kaip skaipas,nes kiekviena vakara susiskambinam,na ir zinoma laukiam svneciu kada abu griztam pas tevelius ir snekem,snekam ir dar karta sneka wub.gif
Atsakyti
As - svarstykles, sesuo (5 m. jaunesne) - jautis. Augom labai sudetingai. Barniu buvo. Susitvarke santykiai kai abi perejom i 3 desimtmeti smile.gif Dabar esam geriausios drauges thumbup.gif
Atsakyti
As svarstykles,sesuo-saulys.Sutariame gerai,taciau jei ji supyksta del ko nors tai pyksta ilgai.Jai atrodo jog visuomet kalta kita puse.
Atsakyti
Aš liūtas,sesuo - ožiaragis mirksiukas.gif Vaikystėje labai nesutardavom,pešdavomės,o dabar,kai jau turim savo šeimas,vaikus,viena toli nuo kitos gyvenam,tai santykiai pasitaisė ax.gif Pasiilgstam viena kitos blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Aš liūtas,o sesuo jautis.Net nežinau..bendraujam,mylim vieną kitą.Susibendravom tik tada kai ištekėjau ir pagimdžiau.Nes skirtumas tarp mūsų 10 metų doh.gif .Tai pradžioj nebuvo apie ką net kalbėtis doh.gif .
Atsakyti