aš Žuvys, brolis Ožiaragis,(jaunesnis už mane 5 metais) vaikystėj ir pasimušdavom ir visko buvo O dabar kai brolis gyvena kitame mieste - pasiilgstu jo, sutariam , jis mūru stoja už mane ir aš už jį - jei kas nutinka... Bet nežinau kaip būtų jei jis gyventų kartu- kadangi aš plepesnė, komunikabilesnė, o brolis labai santūrus ir mažakalbis, tai jis mane mažakalbumu iš kantrybės išveda plius dar užsispyręs, labiau jis, nei aš, tai ir jo užsispyrimas mane erzina, kai jis savo pasiekia mane paerzindamas - tada vėl mano kantrybė baigiasi Nu žodžiu, tiesą sakant - sutariam neblogai, tik nežinau ar norėčiau vyro Ožiaragio jie geros dūšios žmogiukai, nu bet kad mažai plepa ir santūrūs - mane tas erzina norisi man komunikabilaus žmogaus
Mano brolis Mergele, o as Svarstykles. Vaikysteje labai labai labai nesutardavome , o dabar jau geriau, bet manau del to, kad gyvename nekartu, o be to as dar ir toli nuo Lietuvos . Tai kai susitinkame retkarciais, buname vienas su kitu mandagus ir t.t. (nors kartais vis tiek jisai mane is pusiausvyros isveda savo burbejimu ir sarkazmu ), bet nepasakyciau, kad mes esame artimi , nors as esu tik dviem metais uz ji jaunesne. Vis dar tikiuosi, kad situacija pasikeis .
As oziarage,o sese dvynys visko buna,apsirekaujam,issikoliojam,bet kitasyk neisskiriamos didziausia meile rodom as geriausiai pastebiu kai inai meluoja,matau jos dviveidiskuma labai greit pas ja keiciasi nuotaikos,bet tai tokio zenklo ypatumas....
as vandenis, mano sese vezys. tai vaikysteje nesutarem visiskai. o db seimos, panasus reikalai sujunge. bet siaip turim visiskai skirtingus pomegius ir poziuris i daugeli dalyku nesutampa.
As mergele,broliukas oziaragis - sutariam puikiai
as mergele.o brolis-jautukas kol buvau dar visai mazute,tai brolis kaip ir priklauso vyresniajam broliui savo mazaja sestu be galo rupinosi,man net varda isrinko veliau kai jau ir as pradejau eiti i mokykla,tai tarp musu budavo barniu,mustyniu lavinos bet visa tai manau yra isaugoma,tai dabar kai jau abu kuriam savo gyvenimus,vel vienas be kito negalim,kadangi taip jau susikloste,kad as vienam Pasaulio gale,o jis kitam,tai dziaugiames tokiu dalyku kaip skaipas,nes kiekviena vakara susiskambinam,na ir zinoma laukiam svneciu kada abu griztam pas tevelius ir snekem,snekam ir dar karta sneka
As - svarstykles, sesuo (5 m. jaunesne) - jautis. Augom labai sudetingai. Barniu buvo. Susitvarke santykiai kai abi perejom i 3 desimtmeti Dabar esam geriausios drauges
As svarstykles,sesuo-saulys.Sutariame gerai,taciau jei ji supyksta del ko nors tai pyksta ilgai.Jai atrodo jog visuomet kalta kita puse.
Aš liūtas,sesuo - ožiaragis Vaikystėje labai nesutardavom,pešdavomės,o dabar,kai jau turim savo šeimas,vaikus,viena toli nuo kitos gyvenam,tai santykiai pasitaisė Pasiilgstam viena kitos
Aš liūtas,o sesuo jautis.Net nežinau..bendraujam,mylim vieną kitą.Susibendravom tik tada kai ištekėjau ir pagimdžiau.Nes skirtumas tarp mūsų 10 metų .Tai pradžioj nebuvo apie ką net kalbėtis .