As oziaragis ir brolis vandenis- susipykstam, kai tik susitinkam, bet vienas kita labai mylim.
dukra- skorpionas, sunus- oziaragis- puikus santykiai.
Aš - skorpė, brolis - ožiaragis. Lyg ir neblogai sutarėm tiek vaikystėje, tiek dabar. Idealiais santykių nepavadinčiau, bet apie brolį pagalvojus pirmiausia šypsena ir geros mintys iškyla tikiuosi, kad jam - taip pat
Aš liūtas, brolis žuvis. Būna visko bet iš esmės sutariam puikiai, saugom vienas kito paslaptis. Mane tik kartais erzina jo dosnumas ir per didelis gerumas kitiems.
As dvyne, sese mergele. Kasdienis bendravimas siek tiek vargindavo, taciau dabar, kai gyvenam toli viena nuo kitos sutariam labai puikiai.
Turiu brolį - Dvynį ir sesę dvynę
Turiu broli-mergele, as pati taip pat- mergele.Sutariame puikiai
Turiu. Vandenis.
Aš skorpionė, sesuo - mergelė. Papildom viena kitą, didžiuojuosi mūsų kraujo ryšiu
Papildyta:
Geras
Dabar perskaičiau temos pradžią, ir ką galiu pasakyti - mano sesės buvęs vaikinas - skorpionas, ir dabartinis - skorpionas Iš ties žavus vaikinas, labai dėl sesės džiaugiuosi.
Nors mano draugas ne mergelė, bet mano buvusių vaikinų tėvų zodiakai mergelės, ir esamo taip pat Ir, beje, traukia mane vyrai mergelės, visada suteikia jaaaaaaaaaaaaukų saugumo jausmą
Papildyta:
Geras
Dabar perskaičiau temos pradžią, ir ką galiu pasakyti - mano sesės buvęs vaikinas - skorpionas, ir dabartinis - skorpionas Iš ties žavus vaikinas, labai dėl sesės džiaugiuosi.
Nors mano draugas ne mergelė, bet mano buvusių vaikinų tėvų zodiakai mergelės, ir esamo taip pat Ir, beje, traukia mane vyrai mergelės, visada suteikia jaaaaaaaaaaaaukų saugumo jausmą
Aš skorpionė, mano sesuo- dvyniai. Esame nuo pat vaikystės neperskiriamos, geriausios draugės viena kitai, nors būna, kad ir aštriai pasiginčijam
eina sau kaip gera čia sugrįžti!Tokia nostalgija apėmė po forumus palandžiojus...Atsibodo jau tie visi facebook negyvai...