Įkraunama...
Įkraunama...

ar turite brolių ir seserų kokie jų zodiakai?

as mergele,brolis - saulys. Kai buvom jaunesni nelabai sutarem. Dabar geriau,gal todel,ka dreciau matomes. Bet siaip man su visais sauliais (ypac) vyrais nelabai kalba risasi.
Atsakyti
Mano sesute skorpione, as dvyne. Kadangi ji 15 metu uz mane jaunesne, tai bendravimas dabar daugiau kaip mamos su vaiku, kaip bus kai ji uzaugs paziuresim rolleyes.gif . Nors tikrai likimo ironija - mano vyras irgi skorpionas, kaip ir mama smile.gif
Atsakyti
mano sesuo dvynė, tai tik sustinkam per šeimos šventes nėr kontakto
brolis skorpionas, bet jis vienintelis iš skorpionų su kuriais aš sutariu su juo mes ryšius palaikom thumbup.gif
Atsakyti
aš avinukas...
sese avinukas,
mama taipogi... lotuliukas.gif thumbup.gif
Vat kaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Brolis - skorpionas doh.gif
Atsakyti
turiu shiek tiek jaunesne sese, kuri yra oziaragis. na pas mus sheimoje ishvis yra du oziaragiai ir du jauciai, visa zemishka sheimyna =] kai mazos buvom tai visko pasitaikydavo, bet dabar labai gerai sutariam, net gyvenam kartu.
Atsakyti
aš skorpionė,o brolis dvynys doh.gif
Atsakyti
As Oziaragis, sesuo Vandenis. Nesutardavom labai (kai gyvendavom kartu,dabar butu tas pats,aciu Dievui-nereikia kartu gyventi). Na tarp musu ir 10m tarpas. Mano poziuris i dauguma dalyku-pasaulietiskas, o ji - konservatore. Nors abi suprantam ka nors vienodai (cia, matyt, genai), bet as megstu i viena, ar kita dalyka paziuret ir taip ir kitaip, o ji tik taip ir niekaip kitaip. Jos poziurio ir elgesio daug kas nesupranta.
Be to ir vyra turiu Vandeni. Nu neblogi jie zmones,bet nekokios as nuomones apie juos... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 01 vasario 2008 - 16:24
avinas smile.gif
Atsakyti
Aš avinas, brolis - ožiaragis. Gerokai jaunesnis, bet sutariam tikrai gerai. Labai jį myliu biggrin.gif Vyras - ne ožiaragis. Tik geriausia draugė tokia smile.gif
Atsakyti
Mes visi trys (su sese ir broliu) esame Sauliai, ir net gime ta paties menesio ta pacia diena ax.gif . Apie bendravima galiu pasakyti tiek - nemanau, kad jis labiau nulemtas Zodiako zenklo nei kitu dalyku. Pavyzdziui, su sese sutariame puikiai, bendraujame nuolat, o stai su broliu bendros kalbos iki siol surasti nepavyko (manau kaltas per didelis amziaus skirtumas). Kaip ten bebutu, visi trys esame labai skirtingu charakteriu (nors ir vieno zenklo) tongue.gif .
Atsakyti
Aš skorpionė, brolis - jautis . Kai maži buvom, labai pykomės nors tarp mūsų 7 m. skirtumas, o dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti