Įkraunama...
Įkraunama...

ar turite brolių ir seserų kokie jų zodiakai?

QUOTE(feja* @ 2011 03 26, 17:11)
turiu vyresnį brolį aviną, aš irgi avinas. Anksčiau labai pjaudavomės, dabar jau suaugom tai pradedam sutart smile.gif

Visiems taip.. dažniausiai. biggrin.gif
Atsakyti
turiu seses avyna, liuta ir zuvi, bei broli vandeni, pati esu vezys, tai pasitaiko visko smile.gif
Atsakyti
pati mergelė, dar du broliai mergelės ir sesuo vėžys smile.gif
Atsakyti
Liūtė aš, turiu sesę skorpionę. Skirtingi pasauliai, nors kartais dviese galim visai smagiai pakalbėt, nors šiltų santykių nėra, įtariu ir nebus, nes per didelis amžiaus skirtumas ir charakteriai per daug skiriasi.
Atsakyti
Aš jautis, brolis - svarstyklės. Niekada nesutarėm ir panašu, kad labai šiltų santykių nebus. Bet kraujo ryšys yra, vienas už kitą pakovojam kai reikia thumbup.gif
Atsakyti
As jautis o mano viena sesuo avinas, kita dvyne. sutarem su abejom pakankamai gerai.
thumbup.gif
Atsakyti
as liutas o brolis svrstykles, esam abu begalo skirtingi, as geriau patyliu kai kurioj situacijoj o brolis gaunasi issisoka ne vietoj ir ne laiku, kartais galetu ir nutylet, bet siaip santykiai tarpusavyje geri thumbup.gif
Atsakyti
Aš vandenis,turiu vyresnį 3,5 metų brolį vėžį,sutariam gerai,niekada nesipykom,nei kai buvom maži,nei kai užaugom rolleyes.gif tikiuosi ir toliau sutarsim taip pat gerai blush2.gif
Atsakyti
Vandenė ir skorpionė. Vaikystėj sutarėm kaip šuo su kate, vėliau sekė labai minimalaus bendravimo metas. Dabar, kai jau suaugom, sutariam neblogai, bet susipykti nebūtų sunku.
Atsakyti
Turiu - Mergelę. Su kitomis moterimis ir vyrais šio ženklo sutariu puikiai, bet va sesė, na, tokia pagerinta bigsmile.gif
Atsakyti

Sesuo - liūtė. Nors ir jaunesnė, bet mėgsta pavadovaut ir gyvenimo pamokyt...Dėl to ir kyla kartais pykčiai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Auksinė* @ 2008 02 21, 23:38)
Mano brolis Mergele, o as Svarstykles. Vaikysteje labai labai labai nesutardavome gun_rifle.gif , o dabar jau geriau, bet manau del to, kad gyvename nekartu, o be to as dar ir toli nuo Lietuvos  unsure.gif . Tai kai susitinkame retkarciais, buname vienas su kitu mandagus ir t.t. (nors kartais vis tiek jisai mane is pusiausvyros isveda savo burbejimu ir sarkazmu  doh.gif ), bet nepasakyciau, kad mes esame artimi  schmoll.gif , nors as esu tik dviem metais uz ji jaunesne. Vis dar tikiuosi, kad situacija pasikeis  blush2.gif .

pas mus tas pats: aš esu svarstyklės, o brolis-mergelė. Nuo mažiukų sutarėm su juo thumbup.gif. Gal taip yra todėl kad jis yra 6 metais jaunesnis ir aš visada juo rūpinausi kaip "mažuoju pagranduku" lotuliukas.gif
Pvz.: buvo ir taip kad užsuko pas mane į svečius prieš eidamas švęst naujų, tai pakoregavau jo aprangą. ax.gif
Aplamai dažnai mes su juo pasikabam... Pasidalinam džiaugsmais ir rūpesčiais smile.gif
Atsakyti