Įkraunama...
Įkraunama...

ar turite brolių ir seserų kokie jų zodiakai?

turiu vyresnį brolį aviną, aš irgi avinas. Anksčiau labai pjaudavomės, dabar jau suaugom tai pradedam sutart smile.gif
Atsakyti
Esu vėžys, turiu sesutę mergelę, sutariame idealiai smile.gif
Atsakyti
As mergele turiu sese jauti. Anksciau megdavau ja paerzinti kaip vyresne jaunesne. ji taip pat nuo manes neatsilikdavo. Dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti
As - mergele, brolis - skorpionas. Vaikystej buvo visko, bet dazniausiai nepiktybisko. Dabar giminiskai santykiai ir tiek, nesam ypatingi draugai. Erzina jo impulsyvios savybes greit uzsiliepsnoti, supykti, trenkti durimis.
Atsakyti
Aš skorpionė,brolis šaulys,vaikystėje ir paauglystėje bendros kalbos visai nerasdavome,dabar,kai esame suaugę sutariame,bet nepavadinčiau tų santykių idealiais ax.gif
Atsakyti
Turiu jaunesnį brolį, jo ženklas Žuvys, mano Mergelė. Kažkaip nuo mažens jis sau, aš sau, nelabai bendraujam g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Aš avinas, turiu seseris - viena liutas kita skorpionas, su abiem pasipykstam vis dar, taip pat dar brolius - vienas vėžys kitas žuvys, tai kažkaip nėra tokių susikirtimų su jais.
Atsakyti
As esu skorpionas, vyresne sese - zuvys. Dabar sutariam puikiai, nors vaikystej pasipesdavom.
Atsakyti
As vandenis smile.gif turiu dvi seseris vyresne - mergele ir jaunesne - vandene smile.gif na, visko buna, bet paneigti negaliu, myliu jas abi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stirniuke @ 2008 07 22, 15:52)
As pati skorpione, mano senelis skorpionas, mano brolis skorpionas ir nesam jokie sukciai
O kaip tik pas skorpionus isvystytas pareigos, atsakomybes jausmas, jie pakankamai jautrus, nors is isores kieti
Turetum zinoti, kad yrta baltieji, pilkieji, ir juodieji skorpionai

Tai tavo brolis butu pilkasis - jie sunkiausiai nuspejami, uzsimaskave sukciai
Pati pazystu vien tik baltus skorpionus ir viena pilka "is meiles be atsako"

Gal galima placiau?
Atsakyti
Turiu du brolius-abu vandeniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 11 13, 14:02)
Turiu sesery kuri gimusi po vezio zenklu tad nezinau kaip jums cia parasyti g.gif santykiai nera idealus ir del daugelio dalyku musu poziuriai skiraisi bet bendraujame ir viena kita mylim wub.gif

Mano sese ir mama - veziai... visu pirma, jos absoliuciai skirtingos (arba as kazko neizvelgiu) biggrin.gif Ir apie 20 metu tarp manes ir seses buvo kazkokia trintis.., dabar mes gyvenam toli viena nuo kitos, bet puikiai sutariam. Musu santykiai tikrai artimi smile.gif
Atsakyti