Įkraunama...
Įkraunama...

ar turite brolių ir seserų kokie jų zodiakai?

Aš Žuvys, brolis Avinas. sutariam pusetinai, buna pyksciu, jis uz mane keturiais metais jaunesnis. Bet siaip santykiai geri. smile.gif
Atsakyti
mano mylimas broliukas zuvyte . pati esu jautis, su savo priciudais bet su juo sutariu nors kaip zuvis jis uzsispyres begalo ir kad ir kokia tiesa tai tik jo rolleyes.gif uz mane jis 7 metais jaunesnis beje. gaila kad dabar uzsienyje gyvenu ir nematau jo paauglystes;/ labai pasiilgstu savo brolio verysad.gif
Atsakyti
turiu broliuką kurio horoskopas svarstyklės, galiu pasakyti tai kad nutaria daryti vienaip, o padaro kitaip. verysad.gif
Atsakyti
turiu dvyni broli,abu mes veziai,ir labai skirtingi 4u.gif
Atsakyti
As oziarage,brolis-saulys,sutariam neblogai,nors buna visko... smile.gif
Atsakyti
Mano sese Skorpione, vaikysteje labai labai nesutardavome, dabar sutariame gerai..esame drauges ax.gif
Atsakyti
As - saulys, brolis - jautis, sesuo - svarstykles.Sutariam gerai, matyt suaugom biggrin.gif . Bet vaikysteje visko buvo.
Atsakyti
As Oziaragis, sesuo Vandenis, na sutariam ivairiai, niekada nebuvo santykiai labai jau ipatingi, bet bendrai sutariam gerai, ir stengiames sutarti.. smile.gif
Atsakyti
as liūtas , mano sesė - ožiaragis smile.gif vaikystėje pykdavomės, dabar sutariam gerai, bet nuomonės dažnai dėl daug ko išsiskiria smile.gif
Atsakyti
mano brolis dvinys. nu kai supyks ant ko nors tai pyks ant viso pasaulio, visi aplinkui kalti doh.gif
Atsakyti
Aš vėžys, sesė - ožiaragis. Sutariam labai gerai. Nors kartais ji būna tikrai labai užsispyrusi 4u.gif
Atsakyti
Aš - jautis, o sesės abi gimusios skirtingais metais, bet tą patį mėnesį ir dieną - sausio 1 dieną, tai jos ožiaragiai biggrin.gif vidurinioji ŽIAURIAI užsispyrusi ir pikta kaip ožka (net tėvai nesutaria su ja..), o va su jaunesniąja puikiai galima sutarti, tai tarsi aš tokia buvau jaunystėje smile.gif
Atsakyti