Įkraunama...
Įkraunama...

ar turite brolių ir seserų kokie jų zodiakai?

QUOTE(rutene05 @ 2010 07 12, 23:20)
Aš mergelė, o sesė žuvis. Kartais labai sunku su ja bendrauti, reikia traukte ištraukti po žodį. Arba jei užsispyria, tai tada neprakalbinsi. Šiaip sutariam gerai. Ir pasipasakojam viena kitai, ir pasijuokiam.

As svarstykles, brolis irgi, nepasakyciau kad labai sutariam, daug kur nuomomes skiriasi rolleyes.gif
Sese , su kurias skiriasmes 6 metais, -Zuvis, auksciau Rutene 05, viska aprase, kad kartais reikia traukti zodi po zodzio doh.gif kai jaunesnes abi buvom, tai ziauriai nesutardavom, dabar gan puikiai 4u.gif
Jauniausioji sese, skiriames 11 metu, sutariasm gan gerai, -ji avinas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigitela: 28 liepos 2010 - 04:41
As Mergele, sesuo - Avinas ax.gif Vaikystej nesutarem, nes as vyresne 9 metais, o dabar kai jau abi suaugusios - sutariam gerai smile.gif
Atsakyti
mano seimoje buvo daug vaiku tai ir zodiaku taip pat visokiu.( ka galiu pasakyt: sunkiausia buvo su svarstykem).dabar auginu tris sunaitelius tai du is ju jautukai,trecias kaip ir as dvinys,o vyras -zuvele... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 22 rugpjūčio 2010 - 15:03
as avinas o sesuo mergele negaliu pakesti jos charakterio
Atsakyti
As oziaragis, brolis ir sese vandeniai, su broliu santykiai nelabai kokie, o su sese neblogi, kadangi retai matomes, nes gyvena uzsienyje biggrin.gif
Atsakyti
As - mergele, turiu broli - jis vezys. Puikiai sutariame, labai ji myliu wub.gif
Atsakyti
Turiu vyresni broli - vandeni. as oziarage. sutariam puikiai, gal del to, kad retai matomes smile.gif siaip jis kaip vyresnelis siek tiek jaucia pareiga pamokyti mane, pabambeti, papamokslauti. bet nepiktybiskai. o man jei kas nepatinka, tiesiog nuleidziu juokais. taip ir gyvenam - taikiai thumbup.gif
Atsakyti
esu šaulys, o sesuo skorpionas tai nuo vaikystės pešdavomės, kartais net iki kraujo. kai suaugom pradėjom bendrauti daugiau, bet ne taip artimai kaip norėčiau. skorpionai jau tokie, pastoviai kanda.jei ka ne taip padarei ar pasakei jie vistiek įkąs dar skaudžiau po metu, dvieju ar dar vėliau.nepamiršta ir nenurimsta
Atsakyti
QUOTE(karol @ 2007 11 11, 12:53)
Aš esu mergelė mano brolis žuvys.Man atrodo ,kad tai lyg ir likimo nulemta ,bet ir mano vyriukas žuviukas.Ir aš su juo labai gerai sutariu.
Mano draugė jautis jos brolis mergelė ir ji sako ,kad geriausiai su mergelėm vyrais sutaria.Mano puseserė ožiaragis ,o jos brolis mergelė Ir ji taip su juo gerai sutaira.Gal tai kažkokia mistika,o gal Dievas mums tiesiog paduoda žvaigždžių nulemta tvarka zodiaka ,kad mum nereikeėtu ilgai ieškoti to vienintelio?
Kaip manote? blush2.gif

mano brolis vezys, bet as su veziais labaiusiai nesutariu, o mano vyras mergele, as su jais geriausaii sutariu, nes man tai yra vienintelis ir nepakartojamas zenklas. heart.gif Mano senele mergele buvo.
Papildyta:
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2010 09 14, 16:20)
esu šaulys, o sesuo skorpionas tai nuo vaikystės pešdavomės, kartais net iki kraujo. kai suaugom pradėjom bendrauti daugiau, bet ne taip artimai kaip norėčiau. skorpionai jau tokie, pastoviai kanda.jei ka ne taip padarei ar pasakei jie vistiek įkąs dar skaudžiau po metu, dvieju ar dar vėliau.nepamiršta ir nenurimsta

as tai su savo broliu nuo 5 klases visiskai nesisneku, nes jis mamytes lepunelis buvo ir yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 22 rugsėjo 2010 - 16:07
Mes su vyru abudu liutai bigsmile.gif o musu abi seses žuvys biggrin.gif bet mes visi tokie skirtingi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreley @ 2010 09 03, 15:00)
As - mergele, turiu broli - jis vezys. Puikiai sutariame, labai ji myliu  wub.gif

Pas mus atvirksciai biggrin.gif As vezys, o vyresnis brolis - mergele. Labai gerai sutariam, daznai pasikalbam apie viska. Kaip geriausi draugai galim but smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deluxe_DM: 04 gruodžio 2010 - 12:23
As ir mano brolis-skorpionai(labai skirtingi), o sesė -mergelė. visi puikiai sutariam thumbup.gif .
Atsakyti