As - mergele, sese- mergele, brolis - jautis. Mes su broliu geriau sutariam, nei jis su sese. Nors su sese esam abi mergeles, bet gana skirtingos.
QUOTE(Cucumi @ 2010 06 25, 17:46)
. Nors su sese esam abi mergeles, bet gana skirtingos.
mes su sese abi dvynes(pagal horoskopa ) taip pat labai skirtingu charakteriu
Aš jautis, sesuo šaulys, esam labai skirtingos, bet sutariam (nors skirtumas beveik 8 metai), be jos man būtų labai sunku
turiu sesę vyresnę 6 metais, ji šaulys, aš liūtas.... vajei kiek žiežerbų ir ugnies paauglystėj būdavo , o dabar labai gerai sutariam, ir net gėda dabar, kad anksčiau jos taip nekenčiau
As avinas , o sesuo skorpionas, tai vaikystej buvo juodas karas, o dabar geriausios drauges
As esu svarstykles, ir turiu dvi seses - viena 10metu vyresne- svarstykles, o kita dvyne...irgi svartykles aisku , su vyriausia tai nesutariu visiskai, musu nuomones visiskai skiriasi ji labai valdinga ir kategoriska, sunku istvert ilgiau nei kelias valandas (ot kokia as bjaurybe) man netgi sunku jai atsivert,as stengiuos bet daznai pasigailiu, nes tiesiog esam visiskai skirtingos, viena kitos nesuprantam, aisku gaila, ... o dvyne sesuo tai gerai sutariam, bet kadangi jau seniai gyvenam atskirai ir labai retai lmatomes gyvai, nes ana gyvena kitoje salyje, tai gerai sutariam aisku visko pasitaiko o vaikystej musdavomes ir pykdavomes kaip visi vaikai...
Aš mergelė, o sesė žuvis. Kartais labai sunku su ja bendrauti, reikia traukte ištraukti po žodį. Arba jei užsispyria, tai tada neprakalbinsi. Šiaip sutariam gerai. Ir pasipasakojam viena kitai, ir pasijuokiam.
as - vezys, brolis - liutas, tiek vaikysteje tiek dabar sutaiam kuo puikiausiai, brolis 5 metais vyresnis
Aš liūtukas, o sesuo mergelė. Vaikystėje nelabai sutarėme, bet dabar tai viskas nors aišku būna kad kartais apsipykstame.
Aš - liūtas, o brolis - jautis. Sutariam neblogai,bet gan uždaras, kitą kartą reikia traukte ištraukti ką nors