Įkraunama...
Įkraunama...

ar turite brolių ir seserų kokie jų zodiakai?

As - mergele, sese- mergele, brolis - jautis. Mes su broliu geriau sutariam, nei jis su sese. Nors su sese esam abi mergeles, bet gana skirtingos.
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2010 06 25, 17:46)
. Nors su sese esam abi mergeles, bet gana skirtingos.

mes su sese abi dvynes(pagal horoskopa biggrin.gif ) taip pat labai skirtingu charakteriu smile.gif
Atsakyti
Aš jautis, sesuo šaulys, esam labai skirtingos, bet sutariam (nors skirtumas beveik 8 metai), be jos man būtų labai sunku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš Mergelė, turiu du brolius jaunesnius - Šaulį ir Skorpioną smile.gif
Su abiem sutariu gerai, su Skorpionu buvo sunkiau, nes jis 8 metais jaunesnis, bet dabar viskas ok flirt.gif
Atsakyti
turiu sesę vyresnę 6 metais, ji šaulys, aš liūtas.... vajei kiek žiežerbų ir ugnies paauglystėj būdavo gun_bandana.gif , o dabar labai gerai sutariam, ir net gėda dabar, kad anksčiau jos taip nekenčiau blush2.gif
Atsakyti

As avinas biggrin.gif , o sesuo skorpionas, tai vaikystej buvo juodas karas, o dabar geriausios drauges thumbup.gif
Atsakyti
As esu svarstykles, ir turiu dvi seses - viena 10metu vyresne- svarstykles, o kita dvyne...irgi svartykles aisku biggrin.gif, su vyriausia tai nesutariu visiskai, musu nuomones visiskai skiriasi ji labai valdinga ir kategoriska, sunku istvert ilgiau nei kelias valandas blush2.gif (ot kokia as bjaurybe) man netgi sunku jai atsivert,as stengiuos bet daznai pasigailiu, nes tiesiog esam visiskai skirtingos, viena kitos nesuprantam, aisku gaila, verysad.gif ... o dvyne sesuo tai gerai sutariam, bet kadangi jau seniai gyvenam atskirai ir labai retai lmatomes gyvai, nes ana gyvena kitoje salyje, tai gerai sutariam wub.gif aisku visko pasitaiko o vaikystej musdavomes ir pykdavomes kaip visi vaikai...
Atsakyti
Aš mergelė, o sesė žuvis. Kartais labai sunku su ja bendrauti, reikia traukte ištraukti po žodį. Arba jei užsispyria, tai tada neprakalbinsi. Šiaip sutariam gerai. Ir pasipasakojam viena kitai, ir pasijuokiam.
Atsakyti
Aš mergelė, o brolis dvynys. Bet jau taaaaip nesutariam, kaip šuo su kate. g.gif
Atsakyti
as - vezys, brolis - liutas, tiek vaikysteje tiek dabar sutaiam kuo puikiausiai, brolis 5 metais vyresnis smile.gif
Atsakyti
Aš liūtukas, o sesuo mergelė. Vaikystėje nelabai sutarėme, bet dabar tai viskas thumbup.gif nors aišku būna kad kartais apsipykstame.
Atsakyti
Aš - liūtas, o brolis - jautis. Sutariam neblogai,bet gan uždaras, kitą kartą reikia traukte ištraukti ką nors biggrin.gif
Atsakyti