Įkraunama...
Įkraunama...

ar turite brolių ir seserų kokie jų zodiakai?

QUOTE(jurgaska @ 2009 12 11, 11:10)
As zuvis,sesuo vezys,Sutariam labai gerai thumbup.gif

As irgi zuvyte, o sese vezys smile.gif skirtumas 6 metai
Kol buvo maza, kovojom uz tevu, aplinkiniu demesi lotuliukas.gif
O nuo to laiko, kai pradejom kartu pas bernus eit, viskas susitvarke thumbup.gif
dabar sutariam puikiai thumbup.gif
Atsakyti
aš žuvis mano seserys jaučiai (jos dvynės)su viena gerai sutariu o su kita nekaip.... čia daugiasu nuo žmonių charakterių priklauso.... bet šiaip su dauguma jaučiu gerai sutariu juk žeme reikia palaistyti 4u.gif
Atsakyti
Aš ožiaragis, mano brolis Liūtas. Tai jau tikrai elgiasi, lyg būtų liūtas karalius doh.gif aišku, dalį kaltės galima suversti paauglystei ir hormonų audroms biggrin.gif šeip bjaurokas jo charakteris, gaila man jo būsimos žmonos... doh.gif nebent suaugs dar.. ax.gif
Atsakyti
As veziuke mano brolis liutas. Nu nekenciu jo charakterio, sugyvenam labai sunkiai. Ir tam tikro laiko sugyvenam, tai jei grizta is mokslu tai puse dienos, o paskui kaip suo su kate. As maza sakydavau liutas sudu karalius lotuliukas.gif
Tikrai labai jau isivaizduoja lyg jis venas butu, ir vieno jo nuomone yra geriausia smile.gif
Atsakyti
Aš mergelė, o brolis Žuvis 4u.gif
Atsakyti
As jautis, sesuo vezys. biggrin.gif
Atsakyti
Sesuo vezys,as zuvis biggrin.gif
Atsakyti
Aš skorpionė, mano brolis vėžys. Kol buvom mažiukai - nelabai sutarėm, bet kai suaugom - tapom geriausiais draugais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano sesės dvynukės-ožiaragiai,abu broliai-avinai,na ir pačioj raguotųjų puokštės viršūnėj aš-skorpionas. biggrin.gif doh.gif Kai maži buvom-pjaudavomės,dabar labai gerai sutariam. biggrin.gif
Atsakyti
as mergele, sese jautis... nieko gera bendravime nebuvo, kol nesuaugom. nors ir dabar jai kartais 'pakibirksciuoja' ir bado nurodyneti ka ir kaip daryti...bet as kaip tikra mergele isklausau,o darau savo ax.gif tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
draugas jautis - gerai sutariam, vienas kita papildom. balansas ax.gif
Atsakyti
as saulys, o brolis skorpionas doh.gif tragedija kazkokia... jei tik imanoma stengiuosi vienoje patalpoje su juo nebuti unsure.gif jis mane veda is proto schmoll.gif o sesuo zuvis, tai visai neblogai sutariam rolleyes.gif
o ir mylimasis zuvis, tai tikrai puikus santykiai thumbup.gif
Atsakyti
Brolis mergelė, o aš skorpionas, tai nelabai sutardavome, kol maži buvom. Dabar jau geriau lotuliukas.gif
Atsakyti