As irgi zuvyte, o sese vezys skirtumas 6 metai
Kol buvo maza, kovojom uz tevu, aplinkiniu demesi
O nuo to laiko, kai pradejom kartu pas bernus eit, viskas susitvarke
dabar sutariam puikiai
aš žuvis mano seserys jaučiai (jos dvynės)su viena gerai sutariu o su kita nekaip.... čia daugiasu nuo žmonių charakterių priklauso.... bet šiaip su dauguma jaučiu gerai sutariu juk žeme reikia palaistyti
Aš ožiaragis, mano brolis Liūtas. Tai jau tikrai elgiasi, lyg būtų liūtas karalius aišku, dalį kaltės galima suversti paauglystei ir hormonų audroms šeip bjaurokas jo charakteris, gaila man jo būsimos žmonos... nebent suaugs dar..
As veziuke mano brolis liutas. Nu nekenciu jo charakterio, sugyvenam labai sunkiai. Ir tam tikro laiko sugyvenam, tai jei grizta is mokslu tai puse dienos, o paskui kaip suo su kate. As maza sakydavau liutas sudu karalius Tikrai labai jau isivaizduoja lyg jis venas butu, ir vieno jo nuomone yra geriausia
Mano sesės dvynukės-ožiaragiai,abu broliai-avinai,na ir pačioj raguotųjų puokštės viršūnėj aš-skorpionas. Kai maži buvom-pjaudavomės,dabar labai gerai sutariam.
as mergele, sese jautis... nieko gera bendravime nebuvo, kol nesuaugom. nors ir dabar jai kartais 'pakibirksciuoja' ir bado nurodyneti ka ir kaip daryti...bet as kaip tikra mergele isklausau,o darau savo draugas jautis - gerai sutariam, vienas kita papildom. balansas
as saulys, o brolis skorpionas tragedija kazkokia... jei tik imanoma stengiuosi vienoje patalpoje su juo nebuti jis mane veda is proto o sesuo zuvis, tai visai neblogai sutariam o ir mylimasis zuvis, tai tikrai puikus santykiai