Įkraunama...
Įkraunama...

ar turite brolių ir seserų kokie jų zodiakai?

as -zuvis, sesuo -svarstyklės. anksčiau labai gerai sutarėm, dabar nebesimatom nors ir nesam susipykę. bet skirtingi poreikiai ir po\iūris i gyvenimą padarė atstumą biggrin.gif
Atsakyti
Aš žuvys, vyresnė sesuo skorpionas. Nesikalbam jau gal pusę metų ir kai gyvendavom kartu tik iš pareigos ir esminiais reikalais persimesdavom viena su kita. Sesė vyresnė 2metais.
Atsakyti
Aš dvynys.
Mano ir brolis ir sesė yra Vėžiai.
Su broliu 95% atveju pykstamės,baramės ir tt.Jis vyresnis 5 metais.
Su sese sutariam nuostabiai.Ji vyresnė 10metų.
Atsakyti
as - saulys, sesuo - jautis. ziauriai nesutariam. galvojau, kad tik su ja taip, bet kai studijavau, tai su kambarioke jauciu irgi pykomes aggressive.gif
Atsakyti
as jautis, o mano vyresni broliukai - vienas skorpionas, kitas jautis....
Kartais abu atrodo nepakenciami, bet abudu vienodai be proto brangus.... ax.gif
Man ju zodiako zenklas nesudaro nieko.... smile.gif
Atsakyti
Mano sese zuvele, as avinas, charakteriai skirtingi, bet kazkaip papildom viena kita, ji ramesne, santuresne, rimta, as labiau nuotaikos zmogus biggrin.gif
sutariam graziai, is viso nesuprantu kaip seses gali nedraugauti ar nesutarti rolleyes.gif
Atsakyti
as shaulys,sese (vyresne 2 metais) taip pat shaulys,esam labai labai labai skirtingos,absoliuciai nuo a iki z,pomegiai,charakteriai,skonis,bendravimas , gyvenam atskirai,todel sutariam normaliai,net sakyciau gerai,bet kai gyvenom kartu,tai siaubas kas buvo,"razborkes" kas 10min del ivairiu smulkmenu ir t.t 4u.gif manau,atstumas,nors ir nedidelis,daro savo darba smile.gif
Atsakyti
As zuvis,sesuo vezys,Sutariam labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
as avinas o brolis skorpionas biggrin.gif
Atsakyti
As-LIUTAS, brolis-OZIARAGIS, draugas-ZUVYTE
Atsakyti
aš ožiaragis, brolis - vėžys smile.gif
Atsakyti
Aš- ožiaragis, broliai- skorpionai.. O sutariam ,tai labai gerai 4u.gif
Atsakyti