Įkraunama...
Įkraunama...

ar turite brolių ir seserų kokie jų zodiakai?

QUOTE(nippe @ 2009 07 13, 23:52)
As mergele, sesuo Zuvys.... nu jau toks kosmaras doh.gif  namie vyksta KARAS!!! Viena kitos ISVIS nesuprantam!!!
Ji skaite  kazkur, kas mergeles su zuvim nesugyvena ir vis man tai kartoja.. gal pas jus isimtis  ax.gif

Patikek biggrin.gif tikrai nesutaria,nei su manim ,nei su mano vyru,kuris taip pat mergele...as jau net ne pagal sese,nes mano sesuo liutas,o pagal drauge sakau mirksiukas.gif .Bendravimas -kosmaras.Mes bendraujam karta per metus(nors gyvenam netoliese ),as jos vengiu -"juodai",paprasciausiai nusibodo,kad ji nesugeba pripazinti,kad tie zmones kurie galvoja kitaip,nera durni.Ji viskuo ka tik pasakai,stebisi lyg butum "is kitos planetos",zodziu ka toliau ir bepapasakosi doh.gif .Daede viena diena mane...ir pradejau jos tiesiog vengti unsure.gif .Isvada-mergeles su zuvimis tikrai nesutaria rolleyes.gif
Atsakyti
Aš liūtas, brolis avinas.
P.S. visa mano šeima ugnies ženklai 4u.gif
Atsakyti
musu seimoje 3 sauliai, vezys ir dvynys. Vezys uzsispyres, sauliai greit nuzsileidzia, tam kartui uzpyksta, ir vel pamirsta ir bendrauja. Kartais neturi savo nuomones.
Papildyta:
o dvynys tai tikras dviveidis, tikra tiesa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dareda: 18 rugsėjo 2009 - 09:15
QUOTE(Sandrita @ 2009 07 14, 12:13)
Patikek biggrin.gif  tikrai nesutaria,nei su manim ,nei su mano vyru,kuris taip pat mergele...as jau net ne pagal sese,nes mano sesuo liutas,o pagal drauge sakau mirksiukas.gif .Bendravimas -kosmaras.Mes bendraujam karta per metus(nors gyvenam netoliese ),as jos vengiu -"juodai",paprasciausiai nusibodo,kad ji nesugeba pripazinti,kad tie zmones kurie galvoja kitaip,nera durni.Ji viskuo ka tik pasakai,stebisi lyg butum "is kitos planetos",zodziu ka toliau ir bepapasakosi  doh.gif .Daede viena diena mane...ir pradejau jos tiesiog vengti unsure.gif .Isvada-mergeles su zuvimis tikrai nesutaria rolleyes.gif

na is dalies pritariu! rolleyes.gif
as zuvis, sese mergele... anksciau tai susikalbet negaledavom... na o siaip viskas nuo nuotaiku priklauso... ax.gif
Atsakyti
As mergelė , o brolis vėžys. Na tai žinokit sunku man su juo (jam su manim tuo labiau). Aš kritikos megėja - mėgstu per dantį patraukti (ne piktai aišku) ir šiaip jis dažniausiai nesupranta kada aš nuoširdžiai su juo o kada tik šiaip blevyzgoju. Be to jis uždaras labai, viską turbūt širdin ima, jautrus žmogus. Žodžiu, mes tikrai labai rizikos grupėj esam kas liečia elementarų bendravimą. doh.gif
Atsakyti
turiu broli, jis vezys ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(angelo palyteta @ 2009 09 28, 01:40)
turiu broli, jis vezys ax.gif
user posted image

o tu kas pagal zodiaka?
Atsakyti
As vandenis, sesuo - svarstykles ax.gif visada svarsto ir svarsto biggrin.gif ir dar dukryte pas mane svarstykliuke flirt.gif
Atsakyti
AS avinas, o mano sesuo liutas... nesutariam ziauriai doh.gif , tikriausiai del to, kad abu ugnies zenklai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elziukas1984 @ 2009 10 07, 16:30)
AS avinas, o mano sesuo liutas... nesutariam ziauriai  doh.gif , tikriausiai del to, kad abu ugnies zenklai  biggrin.gif

na taip , super seimynele turetumet buti lotuliukas.gif zinant kokie yra abu zenklai biggrin.gif
Atsakyti
Aš liūtas, viena sesė irgi liūtas, kita vėžys sutariam normaliai, broliukas dvinys tai, kaip sako viena žinoma persona, bože bože doh.gif , amžinas nelaimėlis doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 09 19, 14:32)
As mergelė , o brolis vėžys. Na tai žinokit sunku man su juo (jam su manim tuo labiau). Aš kritikos megėja - mėgstu per dantį patraukti (ne piktai aišku) ir šiaip jis dažniausiai nesupranta kada aš nuoširdžiai su juo o kada tik šiaip blevyzgoju. Be to jis uždaras labai, viską turbūt širdin ima, jautrus žmogus. Žodžiu, mes tikrai labai rizikos grupėj esam kas liečia elementarų bendravimą.  doh.gif

Mano sese vezys, as mergele. Sunkus tas musu bendravimas ir kuo toliau tuo baisiau ( o mama dar tikejosi, kad tai tik paauglystes nesutarimai ax.gif )
Bendraujam 2-3 kartus per metus bendrom temom "apie nieka" doh.gif kiekvienas bandymas normaliai pabendrauti baigiasi visisku nesusikalbejimu. blink.gif tai dabar laikausi savo padarytos isvados saugus - bendravimas=retas bendravimas blush2.gif
Atsakyti