Įkraunama...
Įkraunama...

ar turite brolių ir seserų kokie jų zodiakai?

Aš esu mergelė mano brolis žuvys.Man atrodo ,kad tai lyg ir likimo nulemta ,bet ir mano vyriukas žuviukas.Ir aš su juo labai gerai sutariu.
Mano draugė jautis jos brolis mergelė ir ji sako ,kad geriausiai su mergelėm vyrais sutaria.Mano puseserė ožiaragis ,o jos brolis mergelė Ir ji taip su juo gerai sutaira.Gal tai kažkokia mistika,o gal Dievas mums tiesiog paduoda žvaigždžių nulemta tvarka zodiaka ,kad mum nereikeėtu ilgai ieškoti to vienintelio?
Kaip manote? blush2.gif
Atsakyti
na mano sese saulys o as mergele,tai siaip mazai bendraujam ir nerandam bendros kalbos,bet draugiski santikiai laikosi smile.gif
Atsakyti
Turiu sesery kuri gimusi po vezio zenklu tad nezinau kaip jums cia parasyti g.gif santykiai nera idealus ir del daugelio dalyku musu poziuriai skiraisi bet bendraujame ir viena kita mylim wub.gif
Atsakyti
as svarstikles o sese vandenis
labai gerai sutarem tik retai matomes, bet telefonu galim sneket istisa diena wub.gif
Atsakyti
Aš liūtas, sesė ožiaragis, visiškos priešingybės.
Atsakyti
Aš ožiaragis, brolis-mergelė.
Atsakyti
niekad nebuciau pagalvojus blink.gif bet is tiesu-mano brolis saulys ir MB saulys..karma kazkokia tongue.gif
Atsakyti
As jautis, Brolis - vezys, dar nereikia pamirsti fakto, kad jis yra vyresnis, ir netyciukas, as jaunesne ir planuota, tai dar daug ka duoda zinokit, mane tevelis labai labai mylejo, na zinoma mylejo ir broli, bet kadangi manes nemuzdavo tevai, tai uz tai atsiimdavau nuo brolio, ir dar kaip reikiant... rolleyes.gif
ir dabar, jei mes gyventumem vienam mieste, tai ilgai draugiski santykiai musu nesietu, dabar kai mus skiria keli tukstanciai kilometru, mes sutariam neblogai, o kai jis grizta atostogu, musu silti ir geri santykiai baigiasi po 24val, ir tada galim vienas kita ir uzmusti... g.gif kokia cia karma, iki siol neikertu... blush2.gif
siaip as tikrai myliu savo broliuka, kad ir koks jis yra wub.gif
Atsakyti
as skorpione,sese vezys gyvenam vienam bute, bet beveik nekalbam nes esame visai skitringos unsure.gif
Atsakyti
as avinas sesute vandenis. sutariam labai gerai, turiu ir drauge vandeni ir su ja graziai sutariu smile.gif gal man ir poros reikejo ieskot vandenio g.gif
Atsakyti
As svarstykles, mano brolis - dvynys. Sunkiai randam kalba, gal del to, kad labai retai matomes blush2.gif
Atsakyti
as zuvyte,brolis dvynys,eip nelabai sutariam 4u.gif
Atsakyti