QUOTE(zuikelisv @ 2011 02 22, 13:20)
ir aš ieškau
Pries kuri laika irgi ieskojau gero akupunkturisto Kaune, tai issiaiskinau kad geras ir patyres D.Butvilas, profesija - kinizioterapeutas, atrodo kmuk desto paskaitas, siaip keleta kartu bendravau tel. tai malonus ir islaikytas pasirode, ta prasme, kad pasako kas ir kaip "nepudrina" smegenu.
Kiek domejausi kainos pas ji labai prieinamos, o tai svarbu, susikaiciavus, visai prieinama kaina butu ilga laika vaikscioti - o tai reikalinga akupukturoj pasiekti rezultata. Tai iskart ir parasau nr. 8 686 49585. Dar jis stazavesis gan ilga laika, tiksliai negaliu pasakyti ar tai Kinijoj, uzmirsau kur, pacios pasiklausit..
Giminaite man buvo suradus, kad gera Regina Jankauskiene, bet daug apie ja negaliu papasakoti, dirba Aukstaiciu g., kur ligoniu kasos (atrodo), bet to ko man reikejo susikaiciavau konsultacijas plius kiekvieno karto vaistuku (keliu rusiu leidima), ten kartu pas ja su akupunktura eina, tai man neikandama kaina tukstanciais gavosi
![unsure.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/unsure.gif)
Taigi linkstu prie pirmojo..