Įkraunama...
Įkraunama...

Akupunktūra

Lankiausi Palangoje pas viena specialyste. Labai skaudejo, ypac kai dure i veida ir i ausis (apie 6-7 adatas i ausis.. blink.gif ) Kursas buvo 2 savaites. Su kiekviena diena turejau save vis labiau ikalbineti vaziuoti durtis tu adatu. Esu tikrai kantri del skausmo... Galiu pakentet, kai skauda, bet tos adatos.. ir dar i ausi, ar i antaki.... brrr.. Tikrai padejo... nustojo skaudeti nugara, pradejau geriau miegoti, tapau daug ramesne. Man tikrai padejo, bet negaliu saves priversti ten sugristi... blush2.gif
Per tas dvi savaites labai matesi rezultatai pas tu zmoniu, kurie lankesi ten del svorio metimo... buvau labai nustebusi-kudejimui tai nerealiai padeda akupunktura.. rolleyes.gif
Atsakyti
Laba visems smile.gif Na ir man butu idomu atsiliepimai apie Jona Novika. Kadangi ketinu pas Ji eiti. Gal kartai jau buvote pas Ji ? Butu saunu jei parasytumete smile.gif Is anksto aciukas smile.gif

QUOTE(Rasasum @ 2012 09 04, 20:05)
Sveiki,

Norėjau pasiteirauti apie gyd. Joną Noviką? Ar kas nors lankėsi, kokie būtų atsiliepimai? Galbūt ks nors galėtų rekomenduoti kokį neurologą Vilniuje, kuris užsiima homeopatija ir akupunktūra? Yra ausies nervo uždegimas,tradiciniai gydymo metodai nebepadeda, ausis yra užgulta, stipriai pablogėjusi klausa. Tai tikiuosi, kad akupunktūra galėtų padėti, tačiau reikia atrasti ir gerą gydytoją...
ax.gif

Atsakyti
QUOTE(2546 @ 2013 05 27, 17:25)
Laba visems smile.gif Na ir man butu idomu atsiliepimai apie Jona Novika. Kadangi ketinu pas Ji eiti. Gal kartai jau buvote pas Ji ? Butu saunu jei parasytumete smile.gif Is anksto aciukas smile.gif

Surizikavau ir nuejau pas Jona Novika. Pas mane yra ausies niauritas. Kadangi anksciau ejau santariskese pas Treciakauskiene tai galiu pasakyti, kad rezultatas panasus pas abu gydytojus. Pas abu atsirado siek tiek ausies atsigavimo pozymiu. Nezinau ar tai gerai ar ne tai Novikas daugiau adatu iduria ir ne tik nuo pagrindines ligos. Man dar buvo padidejes pulsas tai po dvieju seansu sureguliavo ir pulsa smile.gif Aisku gaila, kad to niaurito visiskai nesutvarke... na bet kai iprasta medicina niekuo negali padeti tai bet kos pagerejimas yra didelis rezultatas smile.gif Manau akupunktura tikrai veikia tik aisku rezultatas priklauso ir nuo ligos sunkumo ir nuo gydytojo. Taip pat kad geriau vektu reik pasitvarkyti mitybos pobudzius ir dienotvarke. Nes tai irgi labai itakoja sveikatai.
Atsakyti
QUOTE(2546 @ 2013 06 26, 22:29)
Surizikavau ir nuejau pas Jona Novika. Pas mane yra ausies niauritas. Kadangi anksciau ejau santariskese pas Treciakauskiene tai galiu pasakyti, kad rezultatas panasus pas abu gydytojus. Pas abu atsirado siek tiek ausies atsigavimo pozymiu. Nezinau ar tai gerai ar ne tai Novikas daugiau adatu iduria ir ne tik nuo pagrindines ligos. Man dar buvo padidejes pulsas tai po dvieju seansu sureguliavo ir pulsa smile.gif  Aisku gaila, kad to niaurito visiskai nesutvarke... na bet kai iprasta medicina niekuo negali padeti tai bet kos pagerejimas yra didelis rezultatas smile.gif Manau akupunktura tikrai veikia tik aisku rezultatas priklauso ir nuo ligos sunkumo ir nuo gydytojo. Taip pat kad geriau vektu reik pasitvarkyti mitybos pobudzius ir dienotvarke. Nes tai irgi labai itakoja sveikatai.

o kaip pats Jonas Novikas pasirode - profesionalus ir zinantis ka daro ar nelabai? smile.gif kiek mokejot, jeigu ne paslaptis, jis savo puslapyje parases kad uz seansa 25 lt praso, tai pigiausia Vilniuje tikriausiai smile.gif mes su vyru ieskome i ka kreiptis, gydyti norime nevasinguma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2013 06 30, 20:24)
o kaip pats Jonas Novikas pasirode - profesionalus ir zinantis ka daro ar nelabai? smile.gif kiek mokejot, jeigu ne paslaptis, jis savo puslapyje parases kad uz seansa 25 lt praso, tai pigiausia Vilniuje tikriausiai smile.gif mes su vyru ieskome i ka kreiptis, gydyti norime nevasinguma  ax.gif

Is pirmo zvilksnio baugu buvo eit juo lab, kad tokia kaina nedidele ( 25 lt ) na ir nepoliklynikoj viskas, Ir jokiu atsiliepimu niekur neradau... Zmogelis metuose ( pensininkas ) tai irgi taip nelabai is pirmo zvilksnio, ciudnokas dar biski smile.gif Na bet jei teisybe sako tai vienas pirmuju Lietuvoj akupunktura ismokes ( kartu su Treciakauskiene kursiokai buvo ). Na jei tai teisybe tai patirties daugiau nei pakankamai turi. Del profesionalumo tai bandziau pokalbio metu klaust visokiu klausimu apie akupunktura ( tokiu pat kaip ir Treciaukauskienes klausiau) tai atsakymai buvo panasus, vadinasi turi tam tikru ziniu smile.gif Na ir kiek pastebejau, kad kai kurie jau ne pirma seansu kursa lankosi, ir savo seimos narius atveda... Tai tikriausiai ir jiems buvo kazkoks rezultatas nes kitaip antram kursui neitu gi smile.gif Del rezultatu tai manau kiekvienam skirtingai, priklausomai nuo diagnozes.... Mano manymu vienintelis minusas, kad jau biski metu daug turi sad.gif na bet kaip sako senas arklys vagos negadina smile.gif kaip man kazkiek padejo tai as po poros menesiu vel eisiu test gydyma. O Jus ziurekit galit pasiskambinkit paklauskit ar gali kazkuo padet,jei pasakys kad gali tai galit pamegint smile.gif ( manau jei zinos kad jokiu sansu Jums negales padet, tai manau, kad nepriims, nes kai buvau buvo vienas ligonis kur pamates kad negali padet atsisake gydyt, cia irgi laikau privaluma, kad dovanai pinigu neima ) Zodziu jei eisit tai po visko parasykit savo nuomone, nes man irgi idomi kitu nuomone, juolab kad lankysiuos ir del kitu ligu pas ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2546 @ 2013 06 30, 21:47)
Is pirmo zvilksnio baugu buvo eit juo lab, kad tokia kaina nedidele ( 25 lt ) na ir nepoliklynikoj viskas, Ir jokiu atsiliepimu niekur neradau... Zmogelis metuose ( pensininkas ) tai irgi taip nelabai is pirmo zvilksnio, ciudnokas dar biski smile.gif Na bet jei teisybe sako tai vienas pirmuju Lietuvoj akupunktura ismokes ( kartu su Treciakauskiene kursiokai buvo ). Na jei tai teisybe tai patirties daugiau nei pakankamai turi. Del profesionalumo tai bandziau pokalbio metu klaust visokiu klausimu  apie akupunktura ( tokiu pat kaip ir Treciaukauskienes klausiau) tai atsakymai buvo panasus, vadinasi turi tam tikru ziniu smile.gif Na ir kiek pastebejau, kad kai kurie jau ne pirma seansu kursa lankosi, ir savo seimos narius atveda... Tai tikriausiai ir jiems buvo kazkoks rezultatas nes kitaip antram kursui neitu gi smile.gif  Del rezultatu tai manau kiekvienam skirtingai, priklausomai nuo diagnozes.... Mano manymu vienintelis minusas, kad jau biski metu daug turi sad.gif na bet kaip sako senas arklys vagos negadina smile.gif kaip man kazkiek padejo tai as po poros menesiu vel eisiu test gydyma. O Jus ziurekit galit pasiskambinkit paklauskit ar gali kazkuo padet,jei pasakys kad gali tai galit pamegint smile.gif ( manau jei zinos kad jokiu sansu Jums negales padet, tai manau, kad nepriims, nes kai buvau buvo vienas ligonis kur pamates kad negali padet atsisake gydyt, cia irgi laikau privaluma, kad dovanai pinigu neima )  Zodziu jei eisit tai po visko parasykit savo nuomone, nes man irgi idomi kitu nuomone, juolab kad lankysiuos ir del kitu ligu  pas ji smile.gif

Aciu labai uz informacija, butinai pranesiu kaip sekesi ir koki ispudi jis paliko, ketinu greitu metu pas ji apsilankyti wink.gif sekmes jums, linkiu, kad akupunktura padetu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2013 07 14, 19:49)
Aciu labai uz informacija, butinai pranesiu kaip sekesi ir koki ispudi jis paliko, ketinu greitu metu pas ji apsilankyti wink.gif sekmes jums, linkiu, kad akupunktura padetu  drinks_cheers.gif

Sekmes ir Jums. Kadangi musu ligos kiek suprantu sunkiai pasiduodancios tai sekme tikrai reikalinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2546 @ 2013 07 14, 23:15)
Sekmes ir Jums. Kadangi musu ligos kiek suprantu sunkiai pasiduodancios tai sekme tikrai reikalinga smile.gif

Tikrai taip smile.gif na mes jau stovime "eileje" pas ji, sake rugpjucio pradzioj gal jau ir pateksim smile.gif tad idomu - jis gydo pas save namie ar turi kabineteli? reikia savo daiktus atsinesti kiek skaiciau pas ji puslapyje? ka konkreciai nesates ir ko tikrai ten prireiks? aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2013 07 23, 14:18)
Tikrai taip smile.gif na mes jau stovime "eileje" pas ji, sake rugpjucio pradzioj gal jau ir pateksim smile.gif tad idomu - jis gydo pas save namie ar turi kabineteli? reikia savo daiktus atsinesti kiek skaiciau pas ji puslapyje? ka konkreciai nesates ir ko tikrai ten prireiks? aciu uz atsakymus smile.gif

Atsakysiu pati i savo iskeltus klausimus, nes jau pabuvojome smile.gif jis dirba pas save namie, reikia paklode pasikloti po apacia. Malonus ir mielas diedukas ir pigus smile.gif rezultatu lauksime po kurio laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, aš buvau akupunktūroje pilaitės klinikoje šeimos, ten vyrukas darė. Seanso kaina arti 60LT(buvo prie gerus 2-3metus). Adatėles į ausį ir į pėdos viršutinę dalį segė, tai skausmas buvo, ypač kai derino dviejų kojų taškus ax.gif
Atsakyti
[quote=Indra A.,2013 08 09, 13:41]
Sveiki, aš buvau akupunktūroje pilaitės klinikoje šeimos, ten vyrukas darė. Seanso kaina arti 60LT(buvo prie gerus 2-3metus). Adatėles į ausį ir į pėdos viršutinę dalį segė, tai skausmas buvo, ypač kai derino dviejų kojų taškus ax.gif
Aha, domėjausi juo smile.gif jis dirba tik labai nepatogiom valandom (14-16h tik) tai man niekaip neišeitų prisiderinti su vyru, nes darbai neišleidinėja taip paprastai smile.gif Kaina manau nepakitusi. Man kai duria tai labai nežymus bakst jaučiasi ir viskas, po to - jokio skausmo smile.gif kiek skaičiau literatūroje, tai skaudėti ir neturi, nebent įdurimo momentu ir viskas, kitaip matyt ne taip ar ne ten pataikyta ax.gif maloni man procedūra ta akupunktūra, ateini, pamiegi, išeini, o kūnas sveiksta smile.gif) viskas super, dabar manau daugiau ligų gydysiu šiuo būdu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2013 08 09, 13:58)
maloni man procedūra ta akupunktūra, ateini, pamiegi, išeini, o kūnas sveiksta smile.gif)

Ujaiiii, kaip iš filmo pojūčiai smile.gif Man tai gan skaudėjo, ypač kai "derindavo" tuos pačius taškus pėdose. Ir aš tikrai nemiegodavau, kentėdavau, nes norėjau teigiamų rezultatų ax.gif O iš jo išeidavau apsipylusi ašaromis doh.gif Gal dėl to, kad labai jautri, o gal per giliai įdurdavo. Nes man kojose durdavo ne kur mėsos ar bent daug odos, o kur kaulėta žiauriai
Atsakyti