Įkraunama...
Įkraunama...

Akupunktūra

Gal kas darosi akupunkturas Kaune prie kliniku ( tvirtoves al.14)?
Atsakyti
Sveikos mamytės. Reikalinga Jūsų pagalba. Galbūt, yra žinančių ką nors apie Liudmilą, kuri gyvena Justiniškėse ir daro akupunktūrą? Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2012 03 15, 18:22)
Gal kas darosi akupunkturas Kaune prie kliniku ( tvirtoves al.14)?

Cia Grecija ir Genute. Vaiksciojau. Rasyta jau.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 17, 13:54)
Cia Grecija ir Genute. Vaiksciojau. Rasyta jau.

Nemaciau jokios Grecijos ,nei Genutes g.gif Man daro Vilius Suslavicius.Ir sviesi moteris kaitina su cigaru tik.
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2012 03 18, 19:31)
Nemaciau jokios Grecijos ,nei Genutes  g.gif Man daro Vilius Suslavicius.Ir sviesi moteris kaitina su cigaru tik.

o cia ne IKI kieme ?
Atsakyti
Lankiausi pas Grecija Kaune gera pusmeti, bet jokio pagerejimo nepajutau schmoll.gif Sutinku su nuomone del mokiniu ir truputi baisu, gi jie per savo patirties stoka gali ir pakenkti unsure.gif Bet dziuagiuosi, jei kam padejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_1 @ 2012 03 31, 15:10)
Lankiausi pas Grecija Kaune gera pusmeti, bet jokio pagerejimo nepajutau schmoll.gif Sutinku su nuomone del mokiniu ir truputi baisu, gi jie per savo patirties stoka gali ir pakenkti unsure.gif Bet dziuagiuosi, jei kam padejo thumbup.gif

Tiesa sakant lankiausi ir as pas Grecija jau visa pusmeti Vilniuje, bet pokyciu irgi nepastebejau. Dabar mastau ar verta testi ta procesa. Esu sutikusi zmoniu, kuriems padejo (bent jau jie taip pasakojo). Gal tai buvo lengvesni atvejai, nezinau, bet manes nera niekad atidavusios i mokiniu rankas, nebent tasku "pasildymui".
Atsakyti
as jau rasiau, kad lankiausi pas Genute. Nors registravausi pas Grecija, bet visad Genute ir mokiniai mane gyde. Teko sutikt ir pazystamu ten, kurie lankesi virs metu. Jokiu pokyciu.
Meciau, nuejau pas Greiciu. Nereklamuoju, bet rezultata gavau po keliu kartu. Pajutau pagerejima ir labai stipru. Aisku, pas ji brangiau, bet vaiksciojau gal 10 kartu, o ne pusmeti, kaip pas Genute. Taigi gaunasi tikrai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 04 09, 21:00)
as jau rasiau, kad lankiausi pas Genute. Nors registravausi pas Grecija, bet visad Genute ir mokiniai mane gyde. Teko sutikt ir pazystamu ten, kurie lankesi virs metu. Jokiu pokyciu.
Meciau, nuejau pas Greiciu. Nereklamuoju, bet rezultata gavau po keliu kartu. Pajutau pagerejima ir labai stipru. Aisku, pas ji brangiau, bet vaiksciojau gal 10 kartu, o ne pusmeti, kaip pas Genute. Taigi gaunasi tikrai pigiau.

O kur dirba Greicius?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 20, 17:46)
o cia ne IKI kieme ?

Tarp IKI ir Dializiu centro.Bet visada tik daktaras suduria adateles,o kaitina tik moteriskes(mokines).Negi nieks nesidaro siuo metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(VGA @ 2012 04 10, 08:40)
O kur dirba Greicius?

http://www.bioklinika.lt/kontaktai

parenka kokia akupunktura taikyt, pamaiso tarp iprastos ir naujesnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustina2000: 14 balandžio 2012 - 12:14
QUOTE(padvariai @ 2012 01 07, 22:59)
Palangoje , pas M.Šidiškienę trisdešimt penki lt.

gal telefoniuka galima i az ax.gif
aciukas
Atsakyti