Gal kas žinote, kokiu būdu medinės laiptų pakopos tvirtinasi ant betoninių laiptų
QUOTE(cunami @ 2008 12 01, 14:48)
Gal būtų galima meistriuko kontaktus-aš jau seniai įsimylėjau jūsų laiptus
aciukas uz grazius zodzius , kontaktus i az parsiau
QUOTE(kinziulis @ 2008 12 01, 14:51)
na taip, kaina irgi grazi bet uztat turit grazius laiptus o sakykit gal galit imones pavadinima pasakyt kur metala pirkot. o kaina cia be to metalo?
nu, *****, tai kad kaip ir normali ta kaina . Kiek klausiau meistro - sake pagrinda kainos sudaro darbas, ne medziagos, bet ir medziagu kiekis nemazas, cia jau kiekvienam individualiai - kiek pakopu, tokie ir kaina ....
Del metalo - "Merlana", galima kelis pavyzdzius ir Ermitaze pamatyti, o siaip jie Vilkpedej.
Kaina jau galutine, su visais metalais, ju virinimu, gruntavimu, dazymu.
QUOTE(.greitai. @ 2008 12 01, 15:15)
Rutata, o cia kaina visu laiptu su betonu?Ar tik medine dalis su tureklais?
betonas jau buvo, mes nama pirkom jau pastatyta, dezute, tai betoniniai laiptai jau buvo. Taigi, kaina cia tik "virselio"
QUOTE(ega @ 2008 12 02, 15:04)
Gal kas žinote, kokiu būdu medinės laiptų pakopos tvirtinasi ant betoninių laiptų
na, truputi maciau kaip dare - tai is pradziu jie (dirbo jie dviese) susidejo ant pakopu tokias medines kalades, jas is anksto buvo pasiruose , susinumerave, tokiu budu jie islygino laiptus, kad butu vienodi, o tada makroflekso, grezimo ir lipinimo daug buvo
17000 kaina tikrai nebloga. Bet kai pagalvoji už tokią sumą , manau drąsiai galėjo atsirasti ir ne kartotinis metalo piešinys.
aciu Rutata uz info
QUOTE(mikra @ 2008 12 02, 21:43)
17000 kaina tikrai nebloga. Bet kai pagalvoji už tokią sumą , manau drąsiai galėjo atsirasti ir ne kartotinis metalo piešinys.
O as manau kad kaina gera. As pati darausi dabar kaltinius tureklus. Rasta ishsirinkau koki noriu, bet nieko mandro, pas kalvius. Tai man panasiai kainuoja tik tureklai, maziau, bet visgi daugiau 10k. O kur dar pakopos? uz pakopas cia vienas forumietis sake ima apie 450lt (azuoline), galiu klysti, bet mazduag. Paskaiciuokime . Pas Rutata pakopu matau Taigi kokiu 20 tikrai yra, 9000lt gaunasi. ZOdziu, mano akimis kaina labai nebloga
Grazus laiptai
Na gal, as tik stebiuosi kai ima kartotini elementa, kodel taip brangiai ima kalviai? Už bet kokį istisini ornamenta as suprantu, nors ir milijoną, bet kai tą patį kepi. Na gal metalas tiek kainuoja.
QUOTE(mikra @ 2008 12 03, 23:35)
Na gal, as tik stebiuosi kai ima kartotini elementa, kodel taip brangiai ima kalviai? Už bet kokį istisini ornamenta as suprantu, nors ir milijoną, bet kai tą patį kepi. Na gal metalas tiek kainuoja.
Ir metalas brangu ir darbas
Noriu montuot TOKIUS LAIPTUS tik idomu kokia butu tokios pakopos kaina
QUOTE(mikra @ 2008 12 02, 19:43)
nu cia tai jau pasigincysiu , piesinys - kiekvieno skonio reikalas. As norejau tokio vientiso, kartotinio vaizdelio, jeigu kazkas nori kazko labai ispudingo - prasom, kazkam grazu, bet vel - skonio reikalas. Be to - ispudingam ornamentui, mano nuomone, ir erdves reikia, tie laiptai turetu buti gal bent be vienos sienos, kad tvorele butu atviresne, kad jeigu jau darai kazka i ka ispudinga butu paziureti - tai turetu buti ir galimybe paziureti
Mano laiptine gana siaura, uzdara, is abieju pusiu sienos iki lubu, zodziu - per sunkiai ziuretusi, manau, kazkas ispudingesnio
.greitai. - niu kaip idomu ka ten sugalvojai
QUOTE(Rutata @ 2008 12 04, 13:11)
nu cia tai jau pasigincysiu , piesinys - kiekvieno skonio reikalas. As norejau tokio vientiso, kartotinio vaizdelio, jeigu kazkas nori kazko labai ispudingo - prasom, kazkam grazu, bet vel - skonio reikalas. Be to - ispudingam ornamentui, mano nuomone, ir erdves reikia, tie laiptai turetu buti gal bent be vienos sienos, kad tvorele butu atviresne, kad jeigu jau darai kazka i ka ispudinga butu paziureti - tai turetu buti ir galimybe paziureti
Mano laiptine gana siaura, uzdara, is abieju pusiu sienos iki lubu, zodziu - per sunkiai ziuretusi, manau, kazkas ispudingesnio
Kai bus visi tureklai parodysiu.Nieko ypatingo, kuklus klaiskinis rastas Dabar tik atro auksto yra ir jie pas mus irgi vienodo rasto, man taip graziau, kad ir erdves pas mus yra. Gal uzlenkiau parasiusi kad sugalvojau, ishsirinkau ko noriu ir padare
Duok emaila atsiusiu dali
QUOTE(laisve76 @ 2008 12 04, 15:12)
Rutata Tavo laiptai nuostabūs, man ne tik turėklai, bet ir ąžuolinės pakopos didelį įspūdį daro