Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus laiptai

Sveikos, gal kas daretes patys spiralinius ar pusiau spiralinius laiptu projektus ? biggrin.gif mes planuojame patys gamintis laiptus, mano tevelis suvirintu . gal kas kokiu patarimu turit?
Atsakyti
Prasau patarkite kas galite Pa smus padaryti antro auksto tureklai. Jie susidaro ish stulpu, o stulpai jau sujungti tureklais. Grindys bus medines. Kaip graziai aplink stulpus padaryti, nes parketa neishspjaus lygiai kaip stulpai g.gif Gal kokiu ziedu buna uzmaunamu ant stulpu? g.gif Gal dar kokiu ideju turite, mano fantazija neveza.
Atsakyti
sveikutės, gal žinote nicka, kieno čia laiptai, labai reiktų kontaktų ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
gal galėtumėte rekomanduoti gerus laiptų meistrus Vilniuje?
Atsakyti
feisiuke, nueikite i bet kuria firma, kuri galima laiptus. aisku issimatuok angu dydi, aukscius. ateik konsultacijos (tipo noretum uzsisakyti smile.gif ). jie pabraizys, paprojektuos, paskaiciuos viska (kiek pakopu, kokio jos dydzio ir tt).nu ir viskas smile.gif
yra kazkokia laiptu projektavimo programele. pasiieskok googlej.

mes laiptus irgi pusiau parys daromes. uzsisakem pas meistrus, kad suvirintu metalini "krokodila". kainavo 2800 lt. visa kita patys darysim
Atsakyti
QUOTE(ausrella @ 2008 11 27, 13:04)
feisiuke, nueikite i bet kuria firma, kuri galima laiptus. aisku issimatuok angu dydi, aukscius. ateik konsultacijos (tipo noretum uzsisakyti smile.gif ). jie pabraizys, paprojektuos, paskaiciuos viska (kiek pakopu, kokio jos dydzio ir tt).nu ir viskas smile.gif

mes laiptus irgi pusiau parys daromes. uzsisakem pas meistrus, kad suvirintu metalini "krokodila". kainavo 2800 lt. visa kita patys darysim

laaabai didelis ACIU uz patarimus 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrella @ 2008 11 27, 13:04)

Atsakyti
rekomenduoju savo laiptu meistra thumbup.gif
kruopstus, saziningas, profas.
O laiptai kuriuos jis mums pagamino va tokie:
http://public.fotki....i/pict5960.html

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rutata,
va cia tai laiptai thumbup.gif labai patiko. o metala taip pat jusu meistras dare ar uzsakete pas koki kalvi? o patys laiptai ant betonines, metalines ar dar kitokios konstrukcijos? jei ne paslaptis kiek jusu laiptai kainavo
Atsakyti
QUOTE(kinziulis @ 2008 12 01, 13:19)
Rutata,
va cia tai laiptai thumbup.gif  labai patiko. o metala taip pat jusu meistras dare ar uzsakete pas koki kalvi? o patys laiptai ant betonines, metalines ar dar kitokios konstrukcijos? jei ne paslaptis kiek jusu laiptai kainavo

dekui wub.gif ir man jie labai labai blush2.gif
metala pirkom is imones kuri vezasi ruosinius is Rusijos, mano meistras tik visa konstrukcija kazkur suvirino, metala nugruntavo, nudaze ir visa kita padare. Zodziu - padare va toki stebukla, o kainavo laiptai ~17000 lt. Jie azuoliniai 4u.gif
Laiptai ant betonines konstrukcijos, kurios visos pakopos buvo absoliuciai skirtingo dydzio doh.gif . Zodziu - meistrui buvo tiek matematikos, kad man silpna daresi, kai jis pradejo visokiu smulkmenu klausineti - kaip ta norit daryti, o kaip ana .....
Atsakyti
QUOTE(Rutata @ 2008 12 01, 17:36)
dekui  wub.gif ir man jie labai labai  blush2.gif
metala pirkom is imones kuri vezasi ruosinius is Rusijos, mano meistras tik visa konstrukcija kazkur suvirino, metala nugruntavo, nudaze ir visa kita padare. Zodziu - padare va toki stebukla, o kainavo laiptai ~17000 lt. Jie azuoliniai  4u.gif
Laiptai ant betonines konstrukcijos, kurios visos pakopos buvo absoliuciai skirtingo dydzio  doh.gif . Zodziu - meistrui buvo tiek matematikos, kad man silpna daresi, kai jis pradejo visokiu smulkmenu klausineti - kaip ta norit daryti, o kaip ana .....

Gal būtų galima meistriuko kontaktus-aš jau seniai įsimylėjau jūsų laiptus wub.gif
Atsakyti
na taip, kaina irgi grazi smile.gif bet uztat turit grazius laiptus smile.gif o sakykit gal galit imones pavadinima pasakyt kur metala pirkot. o kaina cia be to metalo?
Atsakyti
Rutata, o cia kaina visu laiptu su betonu?Ar tik medine dalis su tureklais?

Atsakyti