Gal kas turite laiptininkų kontaktus netoli Pabradės? Arba Molėtų r. ? Turim metalinę siją, reikia pakopų ir turėklų. Lauksiu, galite ir až- bus netgi patogiau. Ačiū
Išsiaiškinau ko norim-konsolinių laiptų(pvz. http://www.laiptusti...ai-laiptai.html )Gal kas tokius darėtės?vienur radau kad daro metalinę konstrukciją,kurią paskui kažkaip reikia paslėpt,gal dar kitų varijantų yra? nes vietos nemarios,gal eina kažkaip juos sieną mūrijant įtvirtint?Help
Sveiki, Kaune reiktų laiptininkų kurie pagamintų mums laiptus už nedidelę sumą (iki 5000lt). Laiptų norim metaline konstrukcija ir medinėm pakopom. Porankių mandrų tikrai nenorim. Gal kas galit ką parekomenduot į až?
Sveiki, gal zinote ar pakopos gylis 20 cm nera per mazas? Pagal laiptu anga nelabai gaunasi kitaip Laiptu plotis 75cm, pakopos aukstis 19.8cm, o vat gylis 20 cm. Visur raso, kad maziausiai gali buti 25 cm. Gal kas turite pakopas su 20 cm laiptus?
mums tokius gamino www.laiptugama.lt
bet i 5000Lt nemanau, kad itilpsit su metaline konstrukcija. Su tokiu biudzetu geriau ieskokit mediniu laiptu.
bet i 5000Lt nemanau, kad itilpsit su metaline konstrukcija. Su tokiu biudzetu geriau ieskokit mediniu laiptu.
QUOTE(Eiryn @ 2011 04 28, 13:16)
Sveiki, Kaune reiktų laiptininkų kurie pagamintų mums laiptus už nedidelę sumą (iki 5000lt). Laiptų norim metaline konstrukcija ir medinėm pakopom. Porankių mandrų tikrai nenorim. Gal kas galit ką parekomenduot į až?
QUOTE(maja7 @ 2011 05 10, 13:05)
Sveiki, gal zinote ar pakopos gylis 20 cm nera per mazas? Pagal laiptu anga nelabai gaunasi kitaip Laiptu plotis 75cm, pakopos aukstis 19.8cm, o vat gylis 20 cm. Visur raso, kad maziausiai gali buti 25 cm. Gal kas turite pakopas su 20 cm laiptus?
Gal ir per mažas, bet jei neesat ilgų pėdų turėtojai , tai dar gali būt visai pakankami. Pas mano tėvus yra laiptai su 23 cm gylio pakopom, sėkmingai jais naudojamės jau daugiau kaip 30 metų. Gal dar nėra visai beviltiškas variantas
Sveiki,
20 cm siaip yra mazokai, Siaip pageidautina bent jau 23~24 cm kad butu. Aisku lipant i virsu didelio diskomforto nesijaus, bet leidziantis efektyvus bus kokie 17~18 cm tai isivaizduokite kad lipsite kulniukais
Siap siulymas tokiu atveju butu nebijoti didesnio aukscio (pasalinti viena pakopa, o tos pakopos ploti isdalinti ant kitu), svarbu kad butu leidziantis kur padeti koja. Siap zmones labai jau bijo aukscio virs 20 cm, bet buna atveju kai reikia taip daryti.
Sveiki,
drasiai galiu Jums parekomenduoti tikrai gerus laiptu meistrus. Ju internetinis psl. www.laiptaiJums.com Jie yra is Siauliu, bet man jie minejo, kad dirba visoje Lietuvoje.
Susisiekit kam ko reikia, saunus vyrai, atvaziuos, pakonsultuos
Man asmeniskai labai patiko, kad jie issimatave padaro laiptu 3D vaizda. Gali pamatyti savo busimus laiptus savo name.
Sekmes Jums!
drasiai galiu Jums parekomenduoti tikrai gerus laiptu meistrus. Ju internetinis psl. www.laiptaiJums.com Jie yra is Siauliu, bet man jie minejo, kad dirba visoje Lietuvoje.
Susisiekit kam ko reikia, saunus vyrai, atvaziuos, pakonsultuos
Man asmeniskai labai patiko, kad jie issimatave padaro laiptu 3D vaizda. Gali pamatyti savo busimus laiptus savo name.
Sekmes Jums!
Kas turite namuose spiralinius laiptus, ar labai nepatogu? Bet jaučiu vietos tai mažiausiai jie užima
QUOTE(Temidė @ 2011 05 17, 14:02)
Kas turite namuose spiralinius laiptus, ar labai nepatogu? Bet jaučiu vietos tai mažiausiai jie užima
Nuomojom butą kadaise palėpiniam aukšte su spiralinias mediniais laiptais. Vietos jie tikrai užima nedaug, vis tik man niekaip nepavyko tinkamai išnaudoti vietos po jais Per metus lako 2kart slystelėjau ir nučiuožiau žemyn jais LABAi skaudžiai Taigi neįsivaizduoju, kaip jais saugiai naudotis vaikams. O šiaip tai, specialiai tokių niekad nesugalvočiau statyti. Na jei nėra kito varianto, tuomet tai taip...
Pavargau ieškoti interneto platybėse , gal kas esate užmate medinių laiptų foto mažose erdvėse(pusiau bačkutės tipo), labai reikia
as turiu ir esu labai nelaiminga,be to dar jie statoki,tai kai reikia nulipti ir dar su vaiku ant ranku,lipu sonu