Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus laiptai

QUOTE(PATAPSA @ 2010 05 09, 00:33)

oho kaip ilgai laukti unsure.gif čia tokia eilė ar jau prašmatnius darysit? ax.gif kokios pas Jus Kaune kainos?Pas mus irgi apdaila nebaigta,mes patys viską darom,tai doh.gif večny remont  biggrin.gif daug metelių
Čia gal nevisai į temą paklausiu,bet gal galit patart kokią sieną daryt prie laiptų,kad mažiau nusimurzintų g.gif noriu dažyt šviesiai,nes šiaurės pusė,bet ties laiptais abejoju ar geras varijantas g.gif

Kodel ilgai?Manau, kad menuo laiko laiptu suprojektavimui ir gamybai labai normaliai. g.gif Dirba dviese, vienus laiptus per 2-3savaites pagamina, sumontuoja.
Pas mus bus kazkas panasaus i siuos, tik tureklai, spalvos kiek kitokie:
user posted image
kaina 8000, uosis.Su kitokiu tureklu butu pigiau.
Atsakyti
bigsmile.gif Caca*, labai gražūs laiptai. Aš irgi tokių norėčiau.. rolleyes.gif
Atsakyti
Nu super laiptai. Ypač turėklai thumbup.gif O jei ne paslaptis, kokioje firmoje darėte?
Atsakyti
QUOTE(jurgytia @ 2010 05 10, 21:54)
Nu super laiptai. Ypač turėklai  thumbup.gif O jei ne paslaptis, kokioje firmoje darėte?

blush2.gif
Cia ne mano laiptai, pas mane BUS panasus, tik vienspalviai ir su saugesniais tureklais(tie smailus galai pasitikejimo nekelia).Nereklamuosiu meistru, kol man jie laiptu nesumontavo. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

reikia laiptininko aplink Palangą. Kokybiškai ir tvarkingai darančio už normalią kainą.
Rašykite AŽ
Atsakyti
QUOTE(5imute @ 2010 05 26, 09:38)
Sveikos,

reikia laiptininko aplink Palangą. Kokybiškai ir tvarkingai darančio už normalią kainą.
Rašykite AŽ

Turiu viena laiptininka is taurages su kuriuo sutareme kad darys man laiptus, taciau kol nepadare nieko pasakyti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(5imute @ 2010 05 26, 10:38)
Sveikos,

Rašykite AŽ

man padarė www.idangu.lt/,
manau tai geriausia ka galejau rasti ir kainos ir kokybes atzvilgiu
Atsakyti
Norėčiau paklaust, kas turite laiptus 180laipsniu su aikštele. Aš labai norėčiau tokių laiptu, kuriais lipi, paskui aikštele ir vėl laiptai į viršu. Ar tokie išeitu, jei anga laiptinei 2,7 ilgio ir 2,4 pločio. Aukštis nuo pirmo aukšto grindu iki antro aukšto grindu 3 metrai?
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2010 06 12, 14:46)
Norėčiau paklaust, kas turite laiptus 180laipsniu su aikštele. Aš labai norėčiau tokių laiptu, kuriais lipi, paskui aikštele ir vėl laiptai į viršu. Ar tokie išeitu, jei anga laiptinei 2,7 ilgio ir 2,4 pločio. Aukštis nuo pirmo aukšto grindu iki antro aukšto grindu 3 metrai?

speju kad /laiptus 180laipsniu su aikštele/ - du laiptatakiai su tarpine aikstele
tuomet pakopu aukstis 300cm/18=16.7cm
pakopos plotis 45-16.7~=28cm
t.y. laiptatakio ilgis /plane/ 8*28=224cm
tarpiniai aiksteliai lieka 270-224=42cm
deja mazoka
aiksteles plotis turetu buti ne maziau kaip laiptatakio plotis
i 2.4m plocio anga galima ideti 100cm plocio du laiptatakius ir tarpas 40cm
Atsakyti
Sveikutes.Esu visiska naujoke klube,taciau tema be galo aktuali. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal galit kas turmpai informuoti kaip mazdaug pasiskaiciuoti laiptus kokie galimi, sukti ar su aisktele butinai, nu zodziu kaip pradet planuoti g.gif
anga 2m ant 2m., aukstis 2.7 m.
aciu 4u.gif
Atsakyti
Zinau gera meistra, kaip sakoma turinti varda, nebrangiai gamina uosinius laiptus. Cia jei kas iesko patikimo meistro aplink Siaulius.
Gamino laiptus zmonos broliui Siauliuose-labai patenkintas liko. Kainos/kokybes santykis geriausias.
Zinoma labai imantriu nepagamins, bet ir kaina pas ji uosiniu laiptu kaip kokioje nors firmoje pusiniai kainuoja smile.gif Jei ka domina rasykit i AZ, duosiu kontaktus
Atsakyti