Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus laiptai

Klausimas elitarai. Ar jus didinote laiptu anga? Zodziu, pas mus taip pat laiptai panasaus statumo, bet anga siaura ir norim ja didinti (g/b plokstes perdanga), tai ir norejau pasiteirauti, kaip vyko tas procesas, t.y. ar turi reiksmes ploksciu sujungimai-siules ir pan. jas pjaunant.
Aciu
Atsakyti
Nezinau ar supratau teisingai,anga buvo projekte-tokia ir liko,o didinti negaleciau,nes po laiptais vonios kambarys smile.gif
Atsakyti
Supratau, tada cia ne ta situacija smile.gif
Atsakyti
Na patarkit,ką dėt laiptų apdailai šonam??Ar kamštinį ,ar medinius plintusus???
Atsakyti
Mes kamstine apdaila darom,foto neturiu dar.Musu grindys kamscio tai tokia apdaila prie laiptu,o jei pas jus nera jo- tai tada medine geriau g.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(elitarai @ 2009 07 01, 20:03)
Mes kamstine apdaila darom,foto neturiu dar.Musu grindys kamscio tai tokia apdaila prie laiptu,o jei pas jus nera jo- tai tada medine geriau g.gif

Gal galėsi įmest foto kaip tas kamštinis atrodo ax.gif O jin ne minkšta g.gif Kur galima jos gauti g.gif
Atsakyti
Gal kas žino kaip savaržiniai laiptai daromi, dar vadinami "kabantys"? Kokių ten paslapčių būna?
Atsakyti
QUOTE(Orklis @ 2009 07 02, 18:34)
Gal kas žino kaip savaržiniai laiptai daromi, dar vadinami "kabantys"?  Kokių ten paslapčių būna?

nu paslapčių turbūt specai turi visada, geriausia turbut jų ir paklausinėt... bet aš va buvau radus internete, tai gal Jums padės:
http://lt.lt.allcons.../1/article/3616
kažkur dar buvau radus apie laiptų gaminima, bet nebeatkasu, pabandykit paieškot straipsnių google, tikrai buvo kažkoks... g.gif
Atsakyti
Rodau savo laiptukus 4u.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
SIMBARELA jei nepaslaptis kiek jusu laiptai kainavo? kada darete? Mes irgi kazkokiu panasiu norim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle13 @ 2009 07 06, 18:31)
SIMBARELA jei nepaslaptis kiek jusu laiptai kainavo? kada darete? Mes irgi kazkokiu panasiu norim  4u.gif

Darem siais metais geguzes men smile.gif ,o kainavo 5800Lt manau labai pigiai bigsmile.gif
Atsakyti
Cia su medziagom ir darbu? bigsmile.gif Gal kontaktus kokius galite paskolinti? blush2.gif
Atsakyti