Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus laiptai

QUOTE(Diija @ 2009 03 17, 11:20)
Jei gerai supratau, tai rekomenduojat dėti medinę pakopą 6cm platesnę už patį betoninį laiptą?  g.gif

Labas, manau kad užtektų 3-4cm, nes jei daugiau klius koja tikrai ir tie keli cm apsaugos jūsų priešpakopį nuo apspardymo (čia iš patirties smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Danielija @ 2009 03 13, 20:56)
thumbup.gif  thumbup.gif  Mano vaikams patiktu net labai  lotuliukas.gif jie ir dabar nuo paprastu beveik ciuozia  doh.gif

Man ir paciai tokie lb lb patiktu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiptukai @ 2009 03 23, 14:20)
Labas, manau kad užtektų 3-4cm, nes jei daugiau klius koja tikrai ir tie keli cm apsaugos jūsų priešpakopį nuo apspardymo (čia iš patirties  smile.gif )

Sveiki, malonu prisijungti. 4u.gif
dažnai paskaitau įvairias temas, bet ši pakankamai artima.
Aprenginėjant betoninius laiptus medinės pakopos plotis priklausys nuo jūsų pasirinkto dizaino, nors patogesni yra su prasilenkiančiomis pakopomis (iki 40mm uždariems, ir apie 70mm atviriems). smile.gif
Atsakyti
gal ir kvailai paklausiu,kiek kainuoja ispilti betoninius laiptus is pirmo auksto i antra su placia aikstele?
Atsakyti
Gal kas gali parekomenduoti gerus laiptininkus Vilniuje. Reikia laiptu ant betonines konstrukcijos, su stikliniais tureklais. Ir kokia normali kaina uz tokius laiptus (sukasi 180 laipsniu, su aikstele). Nes labai ivairias kainas sako tie laiptininkai?
Atsakyti
mes tai su MB neapsisprendziam tik del modeliuko. man graziausi pakabinami laiptai... o darysimes mes pas tuos pacius zmogeliukus, kurie dare mums ir vidaus duris. kokybe likom laaabai patenkinti.

galiu parasyti ir numeri tu zmoniu jei kam reikia 864026502
Atsakyti
gal kas zinot kaip uzdet ant tokiu laiptu konstrukcijos medines pakopas, gal yra kokie spec klijai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Turit susigrezti skyles, jas susisriegti, tuomet sustatyti vadinamas spilkas ir pakopas susodinti ant chemijos, bent mes taip darom. Priesingu atveju tvirtinti per pakopa ir varzstus uzdengti mediniais kamsteliais, bet man asmeniskai taip negrazu. Bet skyles metale grezti reikes.

[quote=rut79,2009 06 24, 21:21]gal kas zinot kaip uzdet ant tokiu laiptu konstrukcijos medines pakopas, gal yra kokie spec klijai  blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Objektyvas: 25 birželio 2009 - 16:00
Jau turime laiptelius ir mes,vaizdas panaseja y namu.
user posted image
Atsakyti
Labai grazus laiptai. panasiai ir mes norim daryti ir po laiptais bus WC, tik jie bus sukti biski. kas dare ir kiek kainavo? jei nepaslaptis.
Atsakyti
Dare ne firma,o toks senelis,jis menininkas.Mokejom 12tukst.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 06 25, 08:02)
Dare ne firma,o toks senelis,jis menininkas.Mokejom 12tukst.

Koks pakopos ilgis gal zinot? ar patogu vaikscioti, matosi biski statoki.
Atsakyti