Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus laiptai

QUOTE(palang-mamyte @ 2009 03 12, 14:42)
turetu kai pabaigsim tokie buti, tik ne balti o metaliniai tureklai:

labai grazus laiptai wub.gif . Po pakopom darysit balta spalva ir kaip apipavidalinsit - glaistysit ir dazysit g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2009 03 12, 14:42)
o man klaipediskiai betoninius suktus 19laipteliu padare uz 4000lt (cia su visom medziagom. buvo tema apie betoninius laiptus tai ten nuotrauka buvau ikelus. tik nepamirskim kad cementas ir darbas atpigo  mirksiukas.gif as tai pries gerus metus dariausi, perpika.

turetu kai pabaigsim tokie buti, tik ne balti o metaliniai tureklai:

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
gal galėčiau gauti kontaktus ax.gif ar ten toj temoj ieškoti ax.gif
Atsakyti
Kaip jumis patinka laiptukai? lotuliukas.gif
user posted image
Fainuciai, ane thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 03 11, 12:20)
ačius,o gal dar koią foto gal turit  ax.gif kaip juos pabaigėt apipavidalint  ax.gif

Kažkaip neprisiruošiu iš fotiko perkelti paskutinių nuotraukų ax.gif bet pas mus dar jie tokie nedabaigti, kad akies nerėžtų nudažėm ir tiek, o pakopas jau gal po krizės susidėsim blush2.gif

Tikurila, laiptai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ega: 13 kovo 2009 - 13:09
jo as galvoju daryt apacia balta ,pakopas tamsias ir metalo tureklus g.gif ,man grazu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kykute: 16 kovo 2009 - 10:16
QUOTE(tikurila @ 2009 03 13, 12:29)
Kaip jumis patinka laiptukai?  lotuliukas.gif

thumbup.gif vaikam tai čia būtų pasaka lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ega @ 2009 03 13, 13:08)
Kažkaip neprisiruošiu iš fotiko perkelti paskutinių nuotraukų ax.gif bet pas mus dar jie tokie nedabaigti, kad akies nerėžtų nudažėm ir tiek, o pakopas jau gal po krizės susidėsim blush2.gif

matytum kokie pas mus dabar laiptai ,tai sakytum,kad tavo gražūs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kykute: 16 kovo 2009 - 10:16
Sveiki. Šiandien pardeda lieti betono laiptus name. Labai reikia patarimo. Laiptų pakopos plotis išeina 27cm, o aukštis 19-20cm... Žinau kad standartiškai truputį per aukštas laiptas išeina doh.gif bet jau nieko neišeina padaryt, nes tarp laiptų ir lango ir taip lieka tik 1.6 m praėjimas, tai laiptų patraukt niekaip neišeina doh.gif Sakykit, gal kas gyvena su tokio pat aukščio laiptais? Ar patogu laipiot jais? O kaip su vaikais? Labiausiai bijau kad vaikui bus nepatogu lipt ... doh.gif
Ir dar dėl apšvietimo - ar tikrai priešpakopėse įmontuoti halogenai (diodai) lipant šviečia į akis?
O gal kas darėt tokį variantą - žemint ir siaurint laipto matmenis, bet laipto plotį išgauti primontuojat platesnes medines pakopas? Tarkim betoninio laipto pakopa 25cm, o ant jos pritvirtinta medinė pakopa 27cm pločio? Čia taip galima ar aš fatnazuoju.... ? blush2.gif
Atsakyti
To *MONAMI*
http://img27.imagesh...91/cimg2128.jpg
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 03 16, 09:37)
Sveiki. Šiandien pardeda lieti betono laiptus name. Labai reikia patarimo. Laiptų pakopos plotis išeina 27cm, o aukštis 19-20cm... Žinau kad standartiškai truputį per aukštas laiptas išeina  doh.gif  bet jau nieko neišeina padaryt, nes tarp laiptų ir lango ir taip lieka tik 1.6 m praėjimas, tai laiptų patraukt niekaip neišeina  doh.gif  Sakykit, gal kas gyvena su tokio pat aukščio laiptais? Ar patogu laipiot jais? O kaip su vaikais? Labiausiai bijau kad vaikui bus nepatogu lipt ...  doh.gif
Ir dar dėl apšvietimo - ar tikrai priešpakopėse įmontuoti halogenai (diodai) lipant šviečia į akis? 
O gal kas darėt tokį variantą - žemint ir siaurint laipto matmenis, bet laipto plotį išgauti primontuojat platesnes medines pakopas? Tarkim betoninio laipto pakopa 25cm, o ant jos pritvirtinta medinė pakopa  27cm pločio? Čia taip galima ar aš fatnazuoju.... ?  blush2.gif

Man atrodo, kad taip ir daro laiptukus, biski pakopos uzeina viena ant kitos, tik nezinau kiek ta "nosyte" turi islysti.
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2009 03 16, 15:11)
Man atrodo, kad taip ir daro laiptukus, biski pakopos uzeina viena ant kitos, tik nezinau kiek ta "nosyte" turi islysti.

Su pakopu uzleidimu laiptu nepataisysi. Skirtumas gaunasi tik tame, kad lipant i virsu daugiau pedos gali padeti, o leidziantis zemyn nejusi jokio skirtumo. (Isivaizduokite prie vienos pakopos + 1 cm; prie antros +1 cm ir taip toliau. Laiptu gale gausis koks 17-18 cm Sitaip ir nuo gelzbetonio gali nulipti su pakopa. smile.gif )
Del prasikeitimo mediniams laiptams pakanka 40 mm; o ant gelzbetonio siuliciau maziausiai 60 mm daryti. Tada dazyti betono priekiai nenusispardo.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimiux @ 2009 03 16, 16:47)
Del prasikeitimo mediniams laiptams pakanka 40 mm; o ant gelzbetonio siuliciau maziausiai 60 mm daryti. Tada dazyti betono priekiai nenusispardo.
smile.gif

Jei gerai supratau, tai rekomenduojat dėti medinę pakopą 6cm platesnę už patį betoninį laiptą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 03 17, 15:20)
Jei gerai supratau, tai rekomenduojat dėti medinę pakopą 6cm platesnę už patį betoninį laiptą?  g.gif

na nezinau,bet ziurint i 6cm yra jau nemazai, ar nebus taip kad klius kojos belipant i virsu, juk peda dedam ant pakopos ir keliam aukstyn(turetu kliuti g.gif )
as manau kad uztenka 3-4cm issikisimo.
Atsakyti