Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus laiptai

QUOTE(*Pieva* @ 2009 02 21, 16:05)
SVeiki dar karteli,
napevyko man ideti kotedzo planelio Jums i AZ, tai gal tiesiog pasakytumet, kiek gali kainuoti laiptai, Jusu laiptu galerijoj pavadinti Maksim03 smile.gif Aciu smile.gif

Tie laiptai kainavo 11000,-Lt . Bet tai buvo ąžuolas. Uosis būtų pigiau. Pušies nerekomenduočiau, nebent užsakovo toks kategoriškas noras būtų...
Smulkiau parašiau į AŽ smile.gif 4u.gif

Atsakyti

Triuksmai,
kokia kaina butu laiptu pazymetu pas Jus Jezy Vilnius19.?
Atsakyti
sveiki,
esu architektė, bet dirbu firmoj kartu su laiptų projektuotojais -konstruktoriais.
Matau kad tema yra apie laiptus, dedu jų kontaktus, jei iškiltų klausimų ar reiktų patarimų, drąsiai galite kreiptis mirksiukas.gif
mielai padės jums smile.gif o ir kaina labai prieinama.
žmonės tikrai patenkinti jais smile.gif
jų tinklapis ARCHIPROJEKTAS
telefonas 861452373 Saulius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAIDAMA: 03 kovo 2009 - 07:50
QUOTE(*Pieva* @ 2009 02 21, 16:05)
SVeiki dar karteli,
napevyko man ideti kotedzo planelio Jums i AZ, tai gal tiesiog pasakytumet, kiek gali kainuoti laiptai, Jusu laiptu galerijoj pavadinti Maksim03 smile.gif Aciu smile.gif

Sakyciau reali kaina, nes mes darysimes pas pazystamus laiptus ir azuoliniai iseis apie 15 tukst, o tikejaus pigiau doh.gif
Atsakyti
4u.gif sakykit gal žinot kokia maždaug vidaus cementinių laiptų išliejimo kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 03 10, 18:04)
4u.gif  sakykit gal žinot kokia maždaug vidaus cementinių laiptų išliejimo kaina g.gif

Viskas priklauso nuo to ko tikimasi ir kiek galima tam skirti smile.gif
Statybininkai manau galetu uz koky 1000~1500 ispilti, bet siuo atveju vaizdas nukentetu stipriai. Profesionali ymone tai gali atlikti uz 6000~8000 gal ir daugiau. Siuo atveju nors kaimynas tures i ka paziureti.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimiux @ 2009 03 10, 20:26)
Viskas priklauso nuo to ko tikimasi ir kiek galima tam skirti  smile.gif
Statybininkai manau galetu uz koky 1000~1500 ispilti, bet siuo atveju vaizdas nukentetu stipriai. Profesionali ymone tai gali atlikti uz 6000~8000 gal ir daugiau. Siuo atveju nors kaimynas tures i ka paziureti.
smile.gif

o čia apie kokį kiekį kalbame,kiek pakopų už tokią kainą g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 03 10, 22:35)
o čia apie kokį kiekį kalbame,kiek pakopų už tokią kainą  g.gif

Cia kalba apie laiptus is pirmo auksto i antra (apie 16~18 pakopu) smile.gif
Kiekviena sitacija skirtinga ir kaina skaiciuojama individualiai smile.gif
Dar reiktu ivertinti tai kad ant betoniniu laiptu bus reikalinga kokia tai tvorele ir danga (gal kilimas gal medis ar kt.) tai dar papildomai sumuosis prie galutines kainos.

Aisku as asmeniskai tik uz betoninius laiptu esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimiux @ 2009 03 10, 22:09)
Cia kalba apie laiptus is pirmo auksto i antra (apie 16~18 pakopu)  smile.gif
Kiekviena sitacija skirtinga ir kaina skaiciuojama individualiai smile.gif
Dar reiktu ivertinti tai kad ant betoniniu laiptu bus reikalinga kokia tai tvorele ir danga (gal kilimas gal medis ar kt.) tai dar papildomai sumuosis prie galutines kainos.

Aisku as asmeniskai tik uz betoninius laiptu esu smile.gif

aišku ačiū,mes tai norėtume medinių,bet mums jų baisiai daug reikia doh.gif pas mus gaunasi 4 po 8-9 laiptelius.Apie tolesne apdailą jau nešneku mane domina tik pats laiptų padarymas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimiux @ 2009 03 10, 20:26)
Viskas priklauso nuo to ko tikimasi ir kiek galima tam skirti  smile.gif
smile.gif

o čia statybininkai tiek paimtų tik už darbą ar jau su viskuo-armatūrom,cementu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 10 kovo 2009 - 22:14
Mes vasarą už betoninius suktus laiptus 20 pakopų mokėjom 5000 litų. Darbas medžiagos, žodžiu viskas. Ir normalūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(ega @ 2009 03 11, 09:09)
Mes vasarą už betoninius suktus laiptus 20 pakopų mokėjom 5000 litų. Darbas medžiagos, žodžiu viskas. Ir normalūs g.gif

ačius,o gal dar koią foto gal turit ax.gif kaip juos pabaigėt apipavidalint ax.gif
Atsakyti
o man klaipediskiai betoninius suktus 19laipteliu padare uz 4000lt (cia su visom medziagom. buvo tema apie betoninius laiptus tai ten nuotrauka buvau ikelus. tik nepamirskim kad cementas ir darbas atpigo mirksiukas.gif as tai pries gerus metus dariausi, perpika.

turetu kai pabaigsim tokie buti, tik ne balti o metaliniai tureklai:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palang-mamyte: 12 kovo 2009 - 14:44