Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus laiptai

QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 17, 18:04)
Kiek daug graziu atsiliepimu apie Rutata laiptus,bet ju jau neberodo  sad.gif  Gaila..... Man dabar dilema kokius laiptus rinktis azuolo ar uosio....... uosis sviesus svarus , azuolas solidus tamsus.....nu ir nezinau abudu grazus.O kiek skiriasi spalva per laika? Kiek tamseja azuolas?

Taip susiklostė, kad mūsų perdarytuose senuose laiptuose yra ir uosinių ir ąžuolinių pakopų, tiesa jos beicuotos (balintos) tai nelabai ir skiriasi, bet man ąžuolinės atrodo gražesnės g.gif Ir dar balintos pakopos labai praktiškos, dulkės mažiau pastebimos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramista @ 2009 02 17, 17:18)
Taip susiklostė, kad mūsų perdarytuose senuose laiptuose yra ir uosinių ir ąžuolinių pakopų, tiesa jos beicuotos (balintos) tai nelabai ir skiriasi, bet man ąžuolinės atrodo gražesnės  g.gif Ir dar balintos pakopos labai praktiškos, dulkės mažiau pastebimos  biggrin.gif

Dabar jus man tundrai paaiskinkit rolleyes.gif kaip jy daro balinta?
Papildyta:
Ir kaip su 'vaiksciojimu' medienos? Kuri atsparesne tokiems dalykams?
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 17, 18:22)
Dabar jus man tundrai paaiskinkit  rolleyes.gif  kaip jy daro balinta?
Papildyta:

Mes balinome Zar medžio beicu , o pakopų mediena turi būti gerai džiovinta, taigi neturėtų nei skilti, nei "vaikščioti" 4u.gif
Atsakyti
O gal foto turi? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeninė @ 2009 02 17, 16:52)
Tai vietoj aikštelės gautųsi kaip ir dvi aikštelės, t.y. dvi didelės pakopos? Ar aikštelę paliekam pusinę (maždaug 90x90) ir po to jau sukam laiptus?

Galima ir taip, ir taip. Bet galvoj turėjau dvi aikšteles - dvi dideles pakopas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 17, 17:04)
.... Man dabar dilema kokius laiptus rinktis azuolo ar uosio....... uosis sviesus svarus , azuolas solidus tamsus.....nu ir nezinau abudu grazus.O kiek skiriasi spalva per laika? Kiek tamseja azuolas?

Dėl išvaizdos - grynai skonio reikalas, o dėl skonio nesiginčijama smile.gif Spalva truputį tamsėja, bet nežymiai. Dar priklauso nuo sąlygų, nuo naudojamo lako. Ąžuolas truputį įnoringesnis, daugiau linkęs "vaikščioti" kintant aplinkai (šilta, sausa - šalta, drėgna). Ąžuolas - brangesnis.
Papildyta:
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 17, 17:22)
Dabar jus man tundrai paaiskinkit  rolleyes.gif  kaip jy daro balinta?
Papildyta:

Dažyvių - beicų yra nemažas pasirinkimas. Kas ką naudoja smile.gif mes naudojam Milesijos itališkus beicus ir lakus. labai geras atspalvių pasirinkimas.

Papildyta:
QUOTE(Ramista @ 2009 02 17, 17:18)
Taip susiklostė, kad mūsų perdarytuose senuose laiptuose yra ir uosinių ir ąžuolinių pakopų, tiesa jos beicuotos (balintos) tai nelabai ir skiriasi, bet man ąžuolinės atrodo gražesnės  g.gif Ir dar balintos pakopos labai praktiškos, dulkės mažiau pastebimos  biggrin.gif

Taip, balinti tikrai praktiškesni dulkių atžvilgiu. Bet dažyti laiptai netokie atsparūs mechaniniam poveikiui (ar balinti, ar tamsinti) - jei, pvz, šuo perbrėš su nagais, ar kokia viešnia su kulniukais nudauš kraštą, matysis iškart, o sutvarkyti reikės daugiau pastangų, nei nebeicuotą. Bet spalvoti man gražiau smile.gif jei pasaugoti, laikys ne trumpiau nei natūralios spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triuksmas @ 2009 02 17, 19:02)

Dekoju uz info.

Na, kaina tai nelabai gasdina,nes skirtumas ne toks ir didelis bigsmile.gif Tikrai maniau,kad azuolo laiptai bus brangesni. Reiks aptart su meistru del azuoliuko turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 17, 19:07)
Dekoju uz info.

4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
norėjau pasiteirauti ar galima laiptus nudažyti norima spalva, o paskui nulakuoti, kad geriau laikytusi tas dažas?????
Ar čia nelogiška???
Nori draugai tamsių laiptų. Pasiūliau taip, bet galvoju ar čia aš ne nesąmonę sumaliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursule 07 @ 2009 02 19, 00:41)
Sveiki,
norėjau pasiteirauti ar galima laiptus nudažyti norima spalva, o paskui nulakuoti, kad geriau laikytusi tas dažas?????
Ar čia nelogiška???
Nori draugai tamsių laiptų. Pasiūliau taip, bet galvoju ar čia aš ne nesąmonę sumaliau  lotuliukas.gif

Jei norite, kad per dažus persišviestų medienos faktūra, tai ant tokių beicų ar dažyvių reikia lakuoti, nebent rasite tinkamo spalvoto lako ir beicuoti nereikės, o jei dažote kokiais emaliniais, jokio lako nebereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramista @ 2009 02 19, 09:58)
Jei norite, kad per dažus persišviestų medienos faktūra, tai ant tokių beicų ar dažyvių reikia lakuoti, nebent rasite tinkamo spalvoto lako ir beicuoti nereikės, o jei dažote kokiais emaliniais, jokio lako nebereikia  g.gif

Tikrai taip smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
pradedame galvoti apie savo kotedziuko irengima. Gavome samata, kurioj laiptu kaina nurodyta 12 tukst .lt. Sake, kad bus pusies medzio laiptai.
Sakykit, ar cia normali tokia kaina?
Triuksmai, Siunciu paciam i AZ musu kotedziuko planeli (planeli todel siunciu, kad nieko nesusigaudau apie pakopas, aiksteles ir t.t. blush2.gif ) ir is Jusu darytu laiptu nuotrukyte isrinkta. Gal galetumet parasyti, keik pas jus kainuotu tokius laiptus padaryti? Didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pieva*: 21 vasario 2009 - 14:47
QUOTE(*Pieva* @ 2009 02 21, 14:44)
Sveiki,
pradedame galvoti apie savo kotedziuko irengima. Gavome samata, kurioj laiptu kaina nurodyta 12 tukst .lt. Sake, kad bus pusies medzio laiptai.
Sakykit, ar cia normali tokia kaina?
Triuksmai, Siunciu paciam i AZ musu kotedziuko planeli (planeli todel siunciu, kad nieko nesusigaudau apie pakopas, aiksteles ir t.t.  blush2.gif  ) ir is Jusu darytu laiptu nuotrukyte isrinkta. Gal galetumet parasyti, keik pas jus kainuotu tokius laiptus padaryti? Didelis aciu  4u.gif

SVeiki dar karteli,
napevyko man ideti kotedzo planelio Jums i AZ, tai gal tiesiog pasakytumet, kiek gali kainuoti laiptai, Jusu laiptu galerijoj pavadinti Maksim03 smile.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pieva*: 21 vasario 2009 - 15:13