Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus laiptai

QUOTE(Triuksmas @ 2008 09 10, 10:29)
blush2.gif  4u.gif Visad Jūsų paslaugoms   4u.gif Ačiū Jums už pasitikėjimą smile.gif

tikimes ir ateityje musu nenuvilsit 4u.gif issamiau parasiau i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyde: 16 gruodžio 2008 - 00:05
QUOTE(mikra @ 2008 12 02, 22:43)
17000 kaina tikrai nebloga. Bet kai pagalvoji už tokią sumą , manau drąsiai galėjo atsirasti ir ne kartotinis metalo piešinys.

kas liecia laiptu dizaina, tai kas be ko skonio reikalas, bet kaina....... tai auksine blink.gif
Atsakyti
Ir aš jau galiu pasidžiaugti savo laiptais dėka SM smile.gif Nors pas mane jie nėra labai sudėtingi, bet darbu ir galutiniu rezultatu esu patenkinta. Tikrai greitai, kokybiškai viskas išpildyta, o ir kaina žmoniška ax.gif
Dėkui Triuksmui už konsultacijas, patarimus bei gražius ir patogius laiptus aciuks.gif 4u.gif good.gif
Jaučiu reikės dar tvorelę užsakinėti mirksiukas.gif

Įkeliu nuotrauką. Kol kas vaizdas ne koks, nes netvarkytos dar sienos ir apšvietimas nepadarytas.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Cia reklaminat gamintoja, kad i visas temas kisat jo "kurini" ?
Ar tik ne antireklama gausis, vaizdelis tai nekoks... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hameris @ 2009 01 05, 17:38)
Ar tik ne antireklama gausis, vaizdelis tai nekoks...  g.gif

Kiekvienam savo. Aš matau galutinį rezultatą ir man jis netgi koks tongue.gif

O anoj temoj per klaidą įdėjau tongue.gif
Atsakyti
Grazi spalva laiptu mirksiukas.gif Manau kai bus padaryta apdaila, tikrai kitoks vaizdelis bus, tad nereikia isanksto daryti isvadu tongue.gif Svarbiausia seimininkai patenkinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sigi- @ 2009 01 05, 18:26)
Ir aš jau galiu pasidžiaugti savo laiptais dėka SM  smile.gif  Nors pas mane jie nėra labai sudėtingi, bet darbu ir galutiniu rezultatu esu patenkinta. Tikrai greitai, kokybiškai viskas išpildyta, o ir kaina žmoniška  ax.gif
Dėkui Triuksmui už konsultacijas, patarimus bei gražius ir patogius laiptus  aciuks.gif  4u.gif   good.gif
Jaučiu reikės dar tvorelę užsakinėti  mirksiukas.gif

Įkeliu nuotrauką. Kol kas vaizdas ne koks, nes netvarkytos dar sienos ir apšvietimas nepadarytas.

user posted image

user posted image

koki medi laiptams rinkotes? laiptai atrodo grazus, cia tokia spalva paliksite? ar dar kart lakuosite? Gyvai maciau varianta kaip ta pagrindine sija padengta kokiais tai dazais, nepalietus nesuprasi tai metalas, ar medis. Kiek sis grozis jums kainavo + - jei galima i AZ
Papildyta:
QUOTE(Hameris @ 2009 01 05, 18:38)
Ar tik ne antireklama gausis, vaizdelis tai nekoks...  g.gif

Nepavydekite ateis svente ir i jusu kaima... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyde: 05 sausio 2009 - 17:08
QUOTE(gyde @ 2009 01 05, 18:10)
Nepavydekite ateis svente ir i jusu kaima... lotuliukas.gif

Baikit, nejuokaukit! Apsaugok, Viespatie, nuo tokios sventes ir tokiu laiptu! lotuliukas.gif

O tai cia pas Jus i kaimus tokius laiptus triuksmas stato ir sventes daro? biggrin.gif
Tada gal as ir be reikalo kritikuoju... rolleyes.gif

P.s. Atleiskit, bet turekai... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Hameris @ 2009 01 05, 18:43)
Baikit, nejuokaukit! Apsaugok, Viespatie, nuo tokios sventes ir tokiu laiptu!  lotuliukas.gif

O tai cia pas Jus i kaimus tokius laiptus triuksmas stato ir sventes daro? biggrin.gif
Tada gal as ir be reikalo kritikuoju...  rolleyes.gif

P.s. Atleiskit, bet turekai... wacko.gif

Gerbiamas pone Hameri (išvertus lietuviškai kaip ir plaktukas būtumėt, jei antros "m" nebūtumėt pamiršęs, matyt, per savo didelį raštingumą ),
Kur ten man ir mano užsakovams iki Jūsų išpuoselėto ir tobulo skonio. Net neabejoju, kad Jūsų puikiuose namuose pastatyti nuoooostaaaabūūūūs laiptai, kuriems mano gaminti net iš tolo neprilygsta, kaip ir mano užsakovai negali lygintis su Jumis - šitokiu viską išmanančiu proto bokštu: ir statybą, ir dizainą, ir estetiką, ir, netgi, kinologiją bigsmile.gif Kur ten mums... verysad.gif Mes niekas nepakilsime iki Jūsų, gerbiamasis pone Hameri, lygio... verysad.gif Kaip bebūtų gaila... cry.gif Kad Jūs žinotumėte, kaip mums, tūliems kaimiečiams, kam iš Kelmės kaimo, kam iš Kauno ir Vilniaus kaimų, įdomu būtų nors akies krašteliu žvilgtelėti į tą Jūsų tobulai sutvarkytą buitį... Gal suteiksite mums tokią garbę? blush2.gif Aišku, jei turėtumėte tiek drąsos... (jos buvimu pas Jus labiausiai ir abejoju lotuliukas.gif ) Bet netgi savo kaimo Jūs, gerbiamasai Hameri (Gerbiamas pone Plaktuk lotuliukas.gif ) prie savo vardo neišdrįsote parašyti, ką ten mums svajoti apie virtualią ekskursiją po Jūsų tobulus namus biggrin.gif Jūs, kaip tas vargšas piktas šuniukas, vis lojate ir taikotės įkąsti tiems, kurie Jums atrodo kitokie, nei Jūs lotuliukas.gif
Negi Jums aiškinsi, kad mes laiptus darome tokius, kokių nori užsakovai - Jūs gi nesuprasite, kad žmonės yra skirtingi ir tai kas vieniems yra nuostabu, kitiems gali atrodyti visiška beskonybė? Ir atvirkščiai... Jūs gi šito, savo tobulu protu nesuvoksite... Ir kam čia bereikalingai klavišus minkyti... Jau gaila pasidarė laiko, kurį sugaišau rašymui... verysad.gif
Sėkmės Jums Pone Hameri (Plaktuk) smile.gif Ir darbe, ir asmeniniame gyvenime smile.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
P.s Ir dar - LABAI AČIŪ, PONE HAMERI, UŽ NEMOKAMĄ REKLAMĄ 4u.gif Jūsų kritika - labai gera reklama smile.gif
Atsakyti
Laiptai, kaip laiptai, ir man butent tokiu, t.y. siaurumo ir statumo reikes, labai smalsu kaina. Aciu
Atsakyti
ir dar, man visada buvo smalsu, kada gi tuos laiptus deti - ar pries apdaila ar po? Cia matau, dar pries visa grozi,o ka mano ar zino kiti?
Atsakyti
QUOTE(rudaitaite @ 2009 01 06, 13:50)
Laiptai, kaip laiptai, ir man butent tokiu, t.y. siaurumo ir statumo reikes, labai smalsu kaina. Aciu

parašiau į AŽ smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rudaitaite @ 2009 01 06, 14:19)
ir dar, man visada buvo smalsu, kada gi tuos laiptus deti - ar pries apdaila ar po? Cia matau, dar pries visa grozi,o ka mano ar zino kiti?

Mano nuomone, geriausia dėti padarius apdailą. Laiptininkams neturėtų būti problemų nepažeisti apdailos, o apdailą, manau, geriau daryti, kol laiptų nėra. Bet čia kaip kas nori. Vieni gali sau leisti pasidaryti apdailą ir tik tada statyti laiptus, kiti keliasi į nebaigtą statybą ir jiems svarbiau patogiai užlipti i 2a. , o apdailą galima pasidaryti vėliau, nors ją daryti bus sunkiau... Beja, jei laiptai atitraukti nuo sienos, apdailą padaryti lengviau. bet kuriuo atveju, sienos jau turėtų būti bent jau nuglaistytos...
Atsakyti