QUOTE(Hameris @ 2009 01 05, 18:43)
Baikit, nejuokaukit! Apsaugok, Viespatie, nuo tokios sventes ir tokiu laiptu!
O tai cia pas Jus i kaimus tokius laiptus triuksmas stato ir sventes daro?
Tada gal as ir be reikalo kritikuoju...
P.s. Atleiskit, bet turekai...
Gerbiamas pone Hameri (išvertus lietuviškai kaip ir plaktukas būtumėt, jei antros "m" nebūtumėt pamiršęs, matyt, per savo didelį raštingumą ),
Kur ten man ir mano užsakovams iki Jūsų išpuoselėto ir tobulo skonio. Net neabejoju, kad Jūsų puikiuose namuose pastatyti nuoooostaaaabūūūūs laiptai, kuriems mano gaminti net iš tolo neprilygsta, kaip ir mano užsakovai negali lygintis su Jumis - šitokiu viską išmanančiu proto bokštu: ir statybą, ir dizainą, ir estetiką, ir, netgi, kinologiją
Kur ten mums...
Mes niekas nepakilsime iki Jūsų, gerbiamasis pone Hameri, lygio...
Kaip bebūtų gaila...
Kad Jūs žinotumėte, kaip mums, tūliems kaimiečiams, kam iš Kelmės kaimo, kam iš Kauno ir Vilniaus kaimų, įdomu būtų nors akies krašteliu žvilgtelėti į tą Jūsų tobulai sutvarkytą buitį... Gal suteiksite mums tokią garbę?
Aišku, jei turėtumėte tiek drąsos... (jos buvimu pas Jus labiausiai ir abejoju
) Bet netgi savo kaimo Jūs, gerbiamasai Hameri (Gerbiamas pone Plaktuk
) prie savo vardo neišdrįsote parašyti, ką ten mums svajoti apie virtualią ekskursiją po Jūsų tobulus namus
Jūs, kaip tas vargšas piktas šuniukas, vis lojate ir taikotės įkąsti tiems, kurie Jums atrodo kitokie, nei Jūs
Negi Jums aiškinsi, kad mes laiptus darome tokius, kokių nori užsakovai - Jūs gi nesuprasite, kad žmonės yra skirtingi ir tai kas vieniems yra nuostabu, kitiems gali atrodyti visiška beskonybė? Ir atvirkščiai... Jūs gi šito, savo tobulu protu nesuvoksite... Ir kam čia bereikalingai klavišus minkyti... Jau gaila pasidarė laiko, kurį sugaišau rašymui...
Sėkmės Jums Pone Hameri (Plaktuk)
Ir darbe, ir asmeniniame gyvenime
P.s Ir dar - LABAI AČIŪ, PONE HAMERI, UŽ NEMOKAMĄ REKLAMĄ
Jūsų kritika - labai gera reklama