Įkraunama...
Įkraunama...

Širvintų darželiai

joooo...komentarai kaip sakoma - geriau patylėti g.gif
Atsakyti
Hm... g.gif ieskojau informacijos apie darzelius Sirvintose,taip ir nerandu,cia irgi nieko ner verysad.gif
Gal visdelto kas parasys dar atsiliepimu unsure.gif
Atsakyti
Temos autorė galėtų dabar parašyt iš asmeninės patirties mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(future @ 2008 06 25, 19:49)
Temos autorė galėtų dabar parašyt iš asmeninės patirties  mirksiukas.gif .

kol kas galiu tik tiek parasyt kad patekt i darzeli tikrai sunku, reik beveik pries metus rasyt pareiskyma. na tikiuosi pateksim i 'saulutes'darzeli man kazkodel jis mielesnis sirdziai negu 'buratino' blush2.gif kazkodel saulute man jaukesnis ir is sono ziurint tvarkingesnis , nors musu miesteli tik 2 darzeliai bet akivaizdziai vienas finansuojamas daugiau negu kitas g.gif o del ko tai cia didelis ???????
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 08 25, 16:03)
kol kas galiu tik tiek parasyt kad patekt i darzeli tikrai sunku, reik beveik pries metus rasyt pareiskyma.

mes į Buratiną birželį užsirašėm mirksiukas.gif ir jau nuo rugsėjo einam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2008 09 11, 20:48)
mes į Buratiną birželį užsirašėm  mirksiukas.gif  ir jau nuo rugsėjo einam  rolleyes.gif

kiek man yra zinoma i buratina lengviau patekti , negu i saulutes darzeli mirksiukas.gif
burutine grupiu daugiau yra ir darzelis pats didesnis negu saulute.
Atsakyti
mirksiukas.gif Buratino darželis geriau paruošia mokyklai, Saulutės - daugiau dėmesio skiria dvasiniam bendravimui.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif mes tai lankom Buratinos darzeli jau 3met beveik kolkas patenkiti esam smile.gif na aisku visko pasitaiko bet kadangi maniskis toks nenuorama tai as issivaizduoju kiek tos kantrybes auklems reikia su buriu vaiku doh.gif tik nelabai patinka kad kasmet buvom perkeliami is vienos grupes i kita,atseit pgl metus bando vaikus sugrupuoti.
Atsakyti
QUOTE(Danielitaa @ 2009 02 22, 19:57)
Sveikos mamytes 4u.gif  mes tai lankom Buratinos darzeli jau 3met beveik  kolkas patenkiti esam  smile.gif  na aisku visko pasitaiko bet kadangi maniskis toks nenuorama tai as issivaizduoju kiek tos kantrybes auklems reikia su buriu vaiku  doh.gif tik nelabai patinka kad kasmet buvom perkeliami is vienos grupes i kita,atseit pgl metus bando vaikus sugrupuoti.

O kokio amziaus vaiku daugiausia? Beja kiek vaiku sudaro grupe?
Atsakyti
na ten grupiu tai tikrai ne mazai ten lopselis -darzelis 4u.gif tai ir mazdaug suskirsto pgl amzius , pasitaiko misriu grupiu ax.gif dabar maniskis kaip tik tokia lanko, nes jo grupei yra pora vaiku 2met o kiti mazdaug vyresni
Atsakyti
grupese manau pgl sarasa daugiau kaip 15 nera. bet ne visi vaikai kasdien lanko.Ziema musu grupeje tai ne daug 8-10
Atsakyti
mano sūnus jau pirmokas, priešmokyklinę grupę lankė "Saulutėje", likau labai patenkinta, į mikyklą nuėjo jau skaitydamas, rašydamas ir skaičiuodamas. Paruošimas buvo puikus thumb_yello.gif Dabar ir dukrytę leidžiu į tapatį darželį ir labai džiaugiuosi. Laaaabai nustabios auklėtojos. Ačiū joms.
Atsakyti