Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

nyse, pas ka lankaisi?

as tai galvoju po visokiu eksperimentu su mano dantim arba liksiu visai bedante arba antra karta nesiosiu breketus kaip minimum. aciu dievui siais laikais jau yra protezai doh.gif visiems kas desis breketus patariu, pirma pasidomekit kaip viskas vyksta, pasirinkit gera gydytoja, nepatingekit pasidomet to gydytojo reputacija tarp jo pacientu ir nesistenkit taupyti, kaip va as taupiau, tai dabar pabaigos nesimato su visokiom nesamonem verysad.gif
Atsakyti
o pas ka tu lankeisi ar lankaisi, reikia butinai bloguosius viesint.. ir kokiu bedos tave uzpuole?

QUOTE(WeGa @ 2007 12 03, 13:46)
nyse, pas ka lankaisi?

as tai galvoju po visokiu eksperimentu su mano dantim arba liksiu visai bedante arba antra karta nesiosiu breketus kaip minimum. aciu dievui siais laikais jau yra protezai  doh.gif visiems kas desis breketus patariu, pirma pasidomekit kaip viskas vyksta, pasirinkit gera gydytoja, nepatingekit pasidomet to gydytojo reputacija tarp jo pacientu ir nesistenkit taupyti, kaip va as taupiau, tai dabar pabaigos nesimato su visokiom nesamonem  verysad.gif

Atsakyti
norejau dar savo istorija paviesint
http://www.supermama...?...=236169&hl=
tik nzn ar rodys:) cia mano istorija kuria teko patirti bet labai dziaugiuosi nes ta gydytoja man laiku parode savo nekompetencija ir padare paslauga:)
spekit kokia cia gydytoja?smile.gif)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nea: 03 gruodžio 2007 - 15:10
QUOTE(Nea @ 2007 12 03, 16:07)
norejau dar savo istorija paviesint
http://www.supermama...?...=236169&hl= 
tik nzn ar rodys:) cia mano istorija kuria teko patirti bet labai dziaugiuosi nes ta gydytoja man laiku parode savo nekompetencija ir padare paslauga:)
spekit kokia cia gydytoja?smile.gif)

Nea, nesinori blogai galvoti apie jokius gydytojus. Nekankink, parasyk varda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2007 12 03, 16:23)
Nea, nesinori blogai galvoti apie jokius gydytojus. Nekankink, parasyk varda  blush2.gif

parasysiu butinai, bet svarbiausia kad dabar jau kiek laiko praejo ir apie sita gydytoja labai daug neigiamu dalyku suzinojau.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nea @ 2007 12 03, 16:30)
parasysiu butinai, bet svarbiausia kad dabar jau kiek laiko praejo ir apie sita gydytoja labai daug neigiamu dalyku suzinojau.. blink.gif

Kada parasysi? blush2.gif O pas koki dabar gydytoje lankaisi ?
Atsakyti
O mazdaug kokia breketu kaina ir ar keramikiniai daug brangesni uz paprastus? Cia skaitineju vis apie juos, atrodo viliojamai, bet visur raso kad mazdaug reikia nesioti 1,5 - 2 metus, taciau kiek zinau kitiem reikia nesioti zymiai ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(safara @ 2007 12 03, 19:53)
O mazdaug kokia breketu kaina ir ar keramikiniai daug brangesni uz paprastus? Cia skaitineju vis apie juos, atrodo viliojamai, bet visur raso kad mazdaug reikia nesioti 1,5 - 2 metus, taciau kiek zinau kitiem reikia nesioti zymiai ilgiau.

Man gydytoja sake, kad keramikinius dazniausiai reikia ilgiau uz paprastus nesioti. O apie kainas, tai jau dabar nezinau, man dejo paprastus breketus pries 1,5metu, tai mokejau po 1000lt smile.gif
Atsakyti
I. Tercijonaitė manau kad man pasiseka kad taip iki jos ir nedaejau ir kad taip viskas susikloste.. dabartine mano gydytoja tikrai puiki thumbup.gif o va apie Ilona kuo toliau tuo daugiau visokiu negraziu dalyku suzinau.. ax.gif

[quote=Anira,2007 12 03, 17:56]
Kada parasysi? blush2.gif O pas koki dabar gydytoje lankaisi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nea: 03 gruodžio 2007 - 19:24
WeGa Paskelbta Šiandien, 13:46
nyse, pas ka lankaisi?

as pas smailyte ar smailiene dbr tiksliai nepamenu, nes dar nedaug vizitu buvo.. Gal kuri is jusu irgi pas ja? Ir kokia jusu nuomone apie ja?
Atsakyti
QUOTE(Nea @ 2007 12 03, 20:21)
I. Tercijonaitė manau kad man pasiseka kad taip iki jos ir nedaejau ir kad taip viskas susikloste.. dabartine mano gydytoja tikrai puiki thumbup.gif  o va apie Ilona kuo toliau tuo daugiau visokiu negraziu dalyku suzinau.. ax.gif 

Tikrai Tau pasiseke, kad nepatekai pas ta gydytoje thumbup.gif
As taip pat galiu tik pasidziaugti, kad lakausi pas labai gera gydytoje thumbup.gif Bet jos neissirinkau, galima sakyti, kad uz mane pasirinko biggrin.gif Kai sugalvojau eiti konsultuotis tai ieskojau kur pigiau konsultacija kainuoja blush2.gif Ir is ten nusiunte pas chirurga o po to jis paklause ar turiu savo ortodonta, pasakiau kad ne, tai jis pasake, kad dabar mano gydytoje bus Dalia Latkauskienie thumbup.gif Tik veliau suzinojau, kad viena is populiariausiu ir geriausiu Vilniuje thumbup.gif
Atsakyti
labia siuo atveju tinka posakis:Nera to blogo kas neiseitu i gera:)
as ir savo gydytoja kolkas patenkinta:)

QUOTE(Anira @ 2007 12 03, 22:45)
Tikrai Tau pasiseke, kad nepatekai pas ta gydytoje  thumbup.gif
As taip pat galiu tik pasidziaugti, kad lakausi pas labai gera gydytoje  thumbup.gif  Bet jos neissirinkau, galima sakyti, kad uz mane pasirinko  biggrin.gif Kai sugalvojau eiti konsultuotis tai ieskojau kur pigiau konsultacija kainuoja  blush2.gif Ir is ten nusiunte pas chirurga o po to jis paklause ar turiu savo ortodonta, pasakiau kad ne, tai jis pasake, kad dabar mano gydytoje bus Dalia Latkauskienie  thumbup.gif  Tik veliau suzinojau, kad viena is populiariausiu ir geriausiu Vilniuje  thumbup.gif

Atsakyti