QUOTE(vilmosius @ 2008 07 05, 07:37)
Super

Šiaip labai laukiu pasimatymo su ortodonte, nes kamuoja baimė, kad galėjau juos pažeist, pakreipt vielutę ar dar ką padaryt, mat kramtau viena puse tik galiniais (atbulais?

QUOTE(Nea @ 2008 07 05, 11:03)
l dabar jau eina 8 menuo kaip su breketais:) tai kolkas islaidos apie 3400 litu,abas:)
as kai pries kokius gerus 9 menesius buvau konsultacijoj pas ortodonde tada man ji pasake kad viskas kainuos apie 4000- 4500lt ir manau tuos 4500 datemsiu tikrai.. bet visis didziausi pinigai pradzioj patiems brektams, paskui vizitai, elastikai ir vielu keitimas tai kaip kada kainuoja...elastiku pakiukas 30 litu, grandeliu keitimas ir kazkiek kainuoja bet ne daug, pacios vielos keitimas apie 100 litu bet ja keicia kas kelis menesius
as kai pries kokius gerus 9 menesius buvau konsultacijoj pas ortodonde tada man ji pasake kad viskas kainuos apie 4000- 4500lt ir manau tuos 4500 datemsiu tikrai.. bet visis didziausi pinigai pradzioj patiems brektams, paskui vizitai, elastikai ir vielu keitimas tai kaip kada kainuoja...elastiku pakiukas 30 litu, grandeliu keitimas ir kazkiek kainuoja bet ne daug, pacios vielos keitimas apie 100 litu bet ja keicia kas kelis menesius
Ačiū už informaciją.. Kas tie elastikai?
Aš kaip minėjau išlėkiau užsienin ir palikau savo vašką namuose... Žioplė. Teko pakentėt savaičiukę,kol visa apsiprato su breketais...
QUOTE(*Vanille* @ 2008 07 15, 09:39)
Ach, o man jau pirmadienį breketus nuima..... visus.....negaliu patikėt.....achhhhhhhhh

Super

QUOTE(Audrulle @ 2008 07 15, 20:29)
Ar nemaiso?
Tikrai nemaišo