Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(vilmosius @ 2008 07 05, 07:37)
niu ir kaip jausmas pasipuosusiai?? 4u.gif

Super blush2.gif Matyt, ilgai apie tai svajojau širdy, nes jaučiuos nuostabiai.. Tiesa, sudėjus kabes išmoviau užsienin ir tolimiem giminaičiam pasirodžiau pasikėlus, nes šašlyką valgiau su peiliu pjaustydama (nekandau) hihihi.gif

Šiaip labai laukiu pasimatymo su ortodonte, nes kamuoja baimė, kad galėjau juos pažeist, pakreipt vielutę ar dar ką padaryt, mat kramtau viena puse tik galiniais (atbulais? biggrin.gif) dantimis.. O ten vieno jų nėra ir tik vielelė eina per tarpą. Žodžiu nerimauju. doh.gif

QUOTE(Nea @ 2008 07 05, 11:03)
l dabar jau eina 8 menuo kaip su breketais:) tai kolkas islaidos apie 3400 litu,abas:)
as kai pries kokius gerus 9 menesius buvau konsultacijoj pas ortodonde tada man ji pasake kad viskas kainuos apie 4000- 4500lt ir manau tuos 4500 datemsiu tikrai.. bet visis didziausi pinigai pradzioj patiems brektams, paskui vizitai, elastikai ir vielu keitimas tai kaip kada kainuoja...elastiku pakiukas 30 litu, grandeliu keitimas ir kazkiek kainuoja bet ne daug, pacios vielos keitimas apie 100 litu bet ja keicia kas kelis menesius

Ačiū už informaciją.. Kas tie elastikai?
Aš kaip minėjau išlėkiau užsienin ir palikau savo vašką namuose... Žioplė. Teko pakentėt savaičiukę,kol visa apsiprato su breketais...

QUOTE(*Vanille* @ 2008 07 15, 09:39)
Ach, o man jau pirmadienį breketus nuima..... visus.....negaliu patikėt.....achhhhhhhhh biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Super clap.gif

QUOTE(Audrulle @ 2008 07 15, 20:29)
Ar nemaiso?

Tikrai nemaišo smile.gif Pirmas 5 dienas, tiesa, kai skaudėjo dantenas, dantis ar viską kas yra burnoje - jausmas toks dviprasmis. Bet HEY, naujos patirtys niekam nepakenkė biggrin.gif
Atsakyti
Elastikai tai gumytes, tempia biski bet kai ipranti tai ne nejauti:) bet jau as nelabai ju jauciu.. keista buna be ju:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nea: 18 liepos 2008 - 21:09
man nepatogumu sukelia tie breketai,nes jie virsuje,o ant apatiniu dantu 8 priekiniu yra kapa tokia plastmase,tai labai sunku kramtyti,turetu rugpjucio gale nuimti ja ir uzdeti breketus ir ant apatinio zandikaulio,butu patogiau,bet as manau man des tik spali,nes gydytoja kas pora men atvaziuoja,o jei man ten kazkur dantis iki rugpjucio galo nepasislinks,tai atides kitam atvaziavimui,zodziu manau nepasislinks jauciu unsure.gif unsure.gif beto man jie daznai pamaudzia dar ,neapsiprantu,sugebejo is vidaus lupa nudralint man to nejauciant,tai dabar skauda ir nezinau kur vaska det ,nes nejauciu kuri vieta butn bruzina....

dar nepatogu valgant,kad kai pavalgau prilenda ten visko doh.gif
Atsakyti
hmz...man dar tik des kazkada ant apatiniu, danties lyg sake netrauks, bet tai tada neisivaizduoju, kur tiem dantims vietos liks g.gif keista, bet kazkaip norisi kuo greiciau ir juos uzsideti smile.gif

eisiu poryt pirmam paverzimui. jauciu vel manes laukia jogurtu ir arbuzu savaite rolleyes.gif kai prisimenu as ta pirma savaite...
minejo, kad des kazkokias gumas per gomuri. ar kas nors savo burna patyret toki dalyka? blink.gif ir ar deda ten kazkokias spalvotas gumytes ant paciu breketu is isores? jos butinos? visai nenoriu as tu papildomu 'grozybiu' schmoll.gif

daugiau nei menesi nesioju, bet atrodo, kad jau simta metu smile.gif kazkaip greitai apsipratau. ir nesulaukiau ne vieno, kad kaip nors ziauriai sureaguotu pamate. gal rimtai zmones sufainejo smile.gif ar esat kada girdeje kokiu nemaloniu komentaru?
Atsakyti
Sveikos smile.gif jau antrus metus svarstau del breketu ir vis neapsisprendziu. Kazkaip bijau... dantukai nera labai kreivi, bet norint grazios sypsenos reikia juos patiesint. Noreciau pasikonsultuoti pas jusu visu isgirta gydytoja D. Latkauskiene. Ar ji dirba tik sioje klinikoje http://www.vicklinika.lt ? Kokios kainos? Aciu uz informacija.
Atsakyti
Visiskai negirdejau jokiu neigiamu komentaru g.gif kaip tik vien komplimentai...berniukai visi sako kad smagu kai panele save prisiziuri..O buna ir tokiu kurie sako kad tavo sypsena labai grazi ax.gif nors niekada nemaniau kad siti metalai puosia doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GrillsMamma @ 2008 07 21, 09:55)
eisiu poryt pirmam paverzimui. jauciu vel manes laukia jogurtu ir arbuzu savaite  rolleyes.gif kai prisimenu as ta pirma savaite...

daugiau nei menesi nesioju, bet atrodo, kad jau simta metu  smile.gif  kazkaip greitai apsipratau. ir nesulaukiau ne vieno, kad kaip nors ziauriai sureaguotu pamate. gal rimtai zmones sufainejo  smile.gif  ar esat kada girdeje kokiu nemaloniu komentaru?

Man dės breketus jau šį šeštadienį. Tai sakai valgei jogurtus ir arbūzus? manau, manęs tas pats laukia... ir taip visą savaitę doh.gif
Greitai apsipratai? Niu tikiuos, kad ir aš taip. Ir tikrai smalsu dėl aplinkinių rakcijos bigsmile.gif
Atsakyti
as ir arbuzo valgyt negalejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewily @ 2008 07 21, 14:52)
Sveikos  smile.gif jau antrus metus svarstau del breketu ir vis neapsisprendziu. Kazkaip bijau... dantukai nera labai kreivi, bet norint grazios sypsenos reikia juos patiesint. Noreciau pasikonsultuoti pas jusu visu isgirta gydytoja D. Latkauskiene. Ar ji dirba tik sioje klinikoje http://www.vicklinika.lt ? Kokios kainos? Aciu uz informacija.

Taip, Latkauskienė dirba Vilniaus implantoligijos centre, tada Vilniuje dar kažkokioj klinikoj Sporto g., ir Kaune dar kažkur, tik nežinau kur. Šiaip ji kaunietė yra.
Atsakyti
Nezinau....nu virsutiniu dantuku man beveik visai neskaudejo...jus ziurekit pagal save...aisku uzsidejus breketus nekutena bet asmeniskai man nei klibejo kas nei ka...valgiau ka norejau...tik su dantu valyymu didesni skausma jauciu ir tiek smile.gif nebijokit thumbup.gif
Atsakyti
na as tai diskomforta dar jauciu dabar,nors menuo praejo,vadinasi tie dantys pastoviai juda ... unsure.gif ypac sesti dantkai apatiniai maudzia,nes as tas gumeles uzsikabinus,kurios tempia,tai siandien veidrodi paziurejau,kad tie dantys pakeite savo vieta,visai kitur stovi,atsiskyre nuo kitu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Noriu paklausti, ar jums is karto breketus dejo ant virsutinio ir ant apatinio zandikauliu? Man uzdejo vasari ant virsutinio, va jau beveik pusmetis, o kalbos apie apatini dar nera. doh.gif O as kaip vista, nepaklausiau savo gydytojos. Kazi nuo ko cia viskas priklauso? g.gif
Atsakyti