Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Geismas @ 2008 07 15, 09:49)
O tavo breketai permatomi? Beje, man atrodo jau atradau būdą, kaip daug maž jas grąžinti į spalvą bigsmile.gif

na mano breketai tai paprasciausi, bet gumytes pink dedu tai dar bent gerai atrodo ax.gif o kas per budas? pasidalink smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Audrulle @ 2008 07 15, 20:29)
Sveiki, Cia gal truputi ne i tema, bet vistiek prie to paties . Kaip buciuotis su breketais  blush-anim-cl.gif ? Man breketai dar tik po menesio, bet MB jau dabar suka galvele kaip ten bus kai burna visko pilna  biggrin.gif Kokia jusu patirtis? Ar nemaiso?

mano draugui tas pats buvo:D buciuotis galesit tik kartais gali uzgaut su metalais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2008 07 15, 10:53)
sveikinu 4u.gif O kiek laiko nešiojai?

Viršutinius- 7 metus, apatinius- 5 mėnesius doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Audrulle @ 2008 07 15, 20:29)
Sveiki, Cia gal truputi ne i tema, bet vistiek prie to paties . Kaip buciuotis su breketais  blush-anim-cl.gif ? Man breketai dar tik po menesio, bet MB jau dabar suka galvele kaip ten bus kai burna visko pilna  biggrin.gif Kokia jusu patirtis? Ar nemaiso?

aš per tą laiką, kai su breketais, ir 2 vaikus pagimdžiau, taip kad niekam jie netrukdo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vanille* @ 2008 07 16, 09:27)

blink.gif Geras!
Ar nebus keista be jų????????? biggrin.gif
Atsakyti
aš per tą laiką, kai su breketais, ir 2 vaikus pagimdžiau, taip kad niekam jie netrukdo lotuliukas.gif
[/quote]

Na jeigu du vaikucius pagimdei tai reiskia jie tikrai niekam netrukdo biggrin.gif Einu nuraminsiu brangiausiaji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2008 07 16, 10:30)
blink.gif Geras!
Ar nebus keista be jų????????? biggrin.gif

Bus labai keista- bet labiau bijau to, ką ras juos nuėmus smile.gif
Vyras tai juokiasi, kad vaikai nepažins mamos be breketų lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=Audrulle,2008 07 16, 10:37]
[/quote]

Na jeigu du vaikucius pagimdei tai reiskia jie tikrai niekam netrukdo biggrin.gif Einu nuraminsiu brangiausiaji smile.gif
[/quote]

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vanille* @ 2008 07 16, 15:47)
Bus labai keista- bet labiau bijau to, ką ras juos nuėmus smile.gif
Vyras tai juokiasi, kad vaikai nepažins mamos be breketų lotuliukas.gif

Vaikai mamos kitokios net matę nėr cool.gif Geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2008 07 16, 18:32)
Vaikai mamos kitokios net matę nėr cool.gif Geras biggrin.gif

Matai, tikėjausi padaryt "chod koniom"- uždėjo breketus prieš išeinant į dekretą, žadėjo į pabaigą, prieš grįžtant į darbą nuimt- būtų niekas ir nepastebėjęs biggrin.gif O gavosi 7 metai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vanille* @ 2008 07 17, 10:21)
Matai, tikėjausi padaryt "chod koniom"- uždėjo breketus prieš išeinant į dekretą, žadėjo į pabaigą, prieš grįžtant į darbą nuimt- būtų niekas ir nepastebėjęs biggrin.gif  O gavosi 7 metai doh.gif

Bet tai kodėl tiek ilgai nešiot reikėjo? blink.gif Paprastai juk iki 2 metų nešiojami, gal problemos kokios didelės buvo su tavo dantukais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2008 07 15, 10:53)
Tai jau nelaukiu tos pirmosios savaitės. Maisto nenoriu visai, tik kai urzgia pilvas, tada prisimenu, kad valgyti reikia. Aktivia prisipirkau 3 pakuotes, tai seksiu reklamą ne savo noru  lotuliukas.gif O tai nusimato sudėtingas dantų valymas? Po kiekvieno valgymo? O dėl skausmo palyginimo su gumytėm, tai išgasdinai!
Tau per mėnesį daug atsistatė, kaip greitai!
sveikinu 4u.gif O kiek laiko nešiojai?

Aha, pirma savaite tikrai levoka buvo... siaip nuo breketu skausmo prasme darosi du dalykai - skauda dantis ir skauda burna, ta prasme pritrina jie ten visaip zandus, liezuvi, lupu vidine puse, ir kas blogiau, tai kad tuo paciu metu reikia kesti ir dantu skausma, kuris ziauriausias buna kokias pirmas 5 dienas, nes dantys dar nebuna issijudeje ir itempimas yra didziausias, kai jau jie bent kiek pajuda, skausmas pradeda mazeti ir palaipsniui, as va pvz 5ta diena, prisivalgius nuskausminamu galejau suvalgyti smulkiai pjaustytu salotu mirksiukas.gif o dar po savaites jau galejau kramsnoti viska. Priekiniai dantys turbut klibes tol, kol man juos atstatys, sake kazkur uz metu, nes turiu istraukta sonini ir visa ta skyle turi 'uztraukti; blink.gif o tau jeigu netrauke, tai gal tas klibejimo etapas bus zymiai trumpesnis.
A va, dar vienas praktinis pastebejimas, kadangi kol burnos gleivine pripranta prie breketu, ji labai linkusi reaguoti i dehidratacija, tai isgerus skysciu, kurie salina vandeni is organizmo, tuoj pajunti tai ir ant breketu, pvz po kavos, alkoholio, burna issauseja ir tie breketai pradeda jau taip smigti i zandus ir lupas...as visa pakeli vasko turejau susiklijuoti... blink.gif odontologas sake 'nereikia tiek balevot' nors dievazi pora tauriu geriau lotuliukas.gif
dantys issitiesina tai tikrai labi greitai, bet sunkiausia yra juos uzlaikyti, todel turbut bent kokius metus as dr juos nesiosiu nuo to momento, kai jau vizualiai viskas atrodys ok.
del to breketu skausmo, tai gal ner ten toks jis didelis, siaip jis net nera pastovus...ta prasme jausmas, kad i tarpdancius prilinde tai nuolatinis, bet skausmas uzkyla, jei bandai kramtyti. manes niekas nebuvo ispejes, kad skaudes, tai gal man tas skausmas toks nemazas ir pasirode doh.gif nebijok smile.gif svarbiausia yra jogurtu, pieno kokteiliu ir kitu bedanciu valgiu lotuliukas.gif
del valymo...siaip bens as tai valau su paparastu super soft sepeteliu (colgate ar koks ten biesas), su tarpdanciu sepeteliu, kuri tau duos odontologas, patariu pasiimt ju bent pora, nes patogu viena visada nesiotis su savim tasej, nes principas pavalgiau ir iskart issivaliau yra dantu draugas smile.gif tada skalauju su skysciu ir karta per diena, po didesniu pavalgymu dar isvlau su tarpdanciu siulu. siaip po kiekvieno skyscio praskalauju su skysciu. gal todel as ji perku po 4 buteliukus lotuliukas.gif pirma savaites uzkala vaskas, kuri noresi uzsilipinti, nes trins breketai ir kuris atlips po kiekvieno valgio ar valymo, tai dar i valymo laika reikia isskaiciuoti vasko prilipdyma. taip ir gaunasi 10-15min...

Papildyta:
QUOTE(*Vanille* @ 2008 07 16, 10:27)
Papildyta:

Oho blink.gif 7 metus? dar tiek nesu girdejus... bigsmile.gif tai kokia problemele su dantimisbuvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GrillsMamma: 17 liepos 2008 - 11:04
QUOTE(Jucy @ 2008 07 17, 10:51)
Bet tai kodėl tiek ilgai nešiot reikėjo?  blink.gif  Paprastai juk iki 2 metų nešiojami, gal problemos kokios didelės buvo su tavo dantukais?  g.gif

Jau kažkur šioje temoje pasakojau- buvo iltinukas išaugęs gomuryje, tai sugalvojom jį išsiaugint normaliai, į dantų lanką, tai vat visas eksperimentas ir išsitempė į 7 metus- kol susttumdė ir vietos padarė, kol tempė dantį, neištempė, išoperavo, priaugino kaulą į tą duobę, implantavo... visaks atima labai daug laiko, nes patys procesai ilgi... doh.gif Bet PIRMADIENĮ.........Turbūt prisigersiu iš laimės... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vanille* @ 2008 07 17, 13:05)
Jau kažkur šioje temoje pasakojau- buvo iltinukas išaugęs gomuryje, tai sugalvojom jį išsiaugint normaliai, į dantų lanką, tai vat visas eksperimentas ir išsitempė į 7 metus- kol susttumdė ir vietos padarė, kol tempė dantį, neištempė, išoperavo, priaugino kaulą į tą duobę, implantavo... visaks atima labai daug laiko, nes patys procesai ilgi... doh.gif Bet PIRMADIENĮ.........Turbūt prisigersiu iš laimės... lotuliukas.gif

Šitai tai jau privaloma alc.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(GrillsMamma @ 2008 07 17, 12:03)
del valymo...siaip bens as tai valau su paparastu super soft sepeteliu (colgate ar koks ten biesas), su tarpdanciu sepeteliu, kuri tau duos odontologas, patariu pasiimt ju bent pora, nes patogu viena visada nesiotis su savim tasej, nes principas pavalgiau ir iskart issivaliau yra dantu draugas smile.gif tada skalauju su skysciu ir karta per diena, po didesniu pavalgymu dar isvlau su tarpdanciu siulu. siaip po kiekvieno skyscio praskalauju su skysciu. gal todel as ji perku po 4 buteliukus  lotuliukas.gif  pirma savaites uzkala vaskas, kuri noresi uzsilipinti, nes trins breketai ir kuris atlips po kiekvieno valgio ar valymo, tai dar i valymo laika reikia isskaiciuoti vasko prilipdyma. taip ir gaunasi 10-15min...

Dieve, kokia tu pareiginga......Tikras odontologų džiaugsmas 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Jucy @ 2008 07 17, 13:15)
Šitai tai jau privaloma alc.gif  assa.gif

net išeiginę ta proga pasiėmiau.... vacation4.gif
Atsakyti