Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

sveikos, man krumini danti apmauta ziedu pradejo skaudeti doh.gif , breketai jau beveik metai uzdeti, tai galvoju, jei reikes tvarkyti, tai tures ta zieda nuimti, bet ji nuimti tik ortodontas gali g.gif
ar buvo kam taip, kad reiktu taisyti breketuotus dantis? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2008 07 10, 16:53)
drinks_cheers.gif
Tokia pat situacija buvo ir kai ji pirmo vaikelio laukesi. Atejo su dokumentais, kad dekretan iseina, o Vln darbovieteje nieks net itarti negalejo  mirksiukas.gif Tada ji grizo po 2 menesiu i darba. Sikart zadejo ta pati  bigsmile.gif

nu geras... šaunuolė... nestuke.gif thumbup.gif nnet dbr vis dar nesitiki... bigsmile.gif bet greita kokia... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
tai kodel cia taip tylu??smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 07 01, 16:36)
evaldai,cia uz abu zandikaulius tokia kaina?nes man uz abu 12tukst,bet cia su breketais,vizitais visais,usdejimais,nuemimais

Nu pagaliau pagaliau ne as ci daugiausiai uz tuos dantis moku smile.gif jau kazkokia realesne suma... o ne kai perskaitau, kad po 1000-3000 zmones moka. Man cia skamba kaip pasakos, negaliu isivaizduot, kad tie breketai kazkada tokie pigus buvo schmoll.gif wa wawa infliacija visur karaliauja biggrin.gif
Atsakyti
Nu aš kovo mėnesį dėjausi ant viršutinio žandikaulio permatomus breketus mokėjau 1700 rolleyes.gif .

Užtat vis dar turiu bėdą..... Kas žino padėkit... Ar galima ant paprastų breketų(turiu omenyje be fiksatoriaus) nedėt gumelių? Užkniso mane jos..... Nu kiek galima... Deduosi baltas arba permatomas(juk tam ir dėjausi permatomus breketus, kad jų nesimatytų)Aš jau ir kavos nebegeriu, ir juodos arbatos, ir prieskoniuotų riešutų ar pan. nebevalgau dėl jų.... Nu jos pageltonuoja ir vsiooooo...... Jau taip užkniso.... O po keitimo dar net mėnesis nepraėjo....jos vėl tokios žaliai gelsvos... Krūminiuose tai iš viso... Ir ***** valyk kiek nori... Ir valau ir skalauju ir vis tiek tas pats....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geismas: 14 liepos 2008 - 16:04
QUOTE(Geismas @ 2008 07 14, 17:03)
Nu aš kovo mėnesį dėjausi ant viršutinio žandikaulio permatomus breketus mokėjau 1700  rolleyes.gif .

Užtat vis dar turiu bėdą..... Kas žino padėkit... Ar galima ant paprastų breketų(turiu omenyje be fiksatoriaus) nedėt gumelių? Užkniso mane jos..... Nu kiek galima... Deduosi baltas arba permatomas(juk tam ir dėjausi permatomus breketus, kad jų nesimatytų)Aš jau ir kavos nebegeriu, ir juodos arbatos, ir prieskoniuotų riešutų ar pan. nebevalgau dėl jų.... Nu jos pageltonuoja ir vsiooooo...... Jau taip užkniso.... O po keitimo dar net mėnesis nepraėjo....jos vėl tokios žaliai gelsvos... Krūminiuose tai iš viso... Ir ***** valyk kiek nori... Ir valau ir skalauju ir vis tiek tas pats....

man tas pats buvo su baltomis doh.gif tai lekiau kad pakeistu dbr visada neryskias pink deduosi lb gerai tinka o jei dar marskinukus deduosi i darba svelnius pink lb graziai derinasi net bendradarbiai pastebejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas
As busima breketininke
mano sakandis netaisyklingas, priekiniai dantys atsikise, MB mane vadina zuikuciu. Ir pelnytai. Net lupose atspaudai nuo priekiniu dvieju danciu yra blush2.gif
QUOTE(*Vanille* @ 2008 03 16, 16:11)
Uždėjo pagaliau man apatinius breketus ketvirtadienį, tai šitas dvi dienas keikiau visus- taip skaudėjo doh.gif Kitas žiaurumas, kad nieko dorai sukramtyt negali, iškart skauda, tai gaunasi, kad ir pasmaguriaut nelabai pavyksta, o jau be skanių pietų tai tik dar piktesnė daraus.... blink.gif Oi, kiek vargo dėl tos šypsenos..... doh.gif

Man sestadieni dejau dantis i kose, dar uzdejo gumytes breketu paruosimui, o savijauta lygiai tokia pati drinks_cheers.gif

QUOTE(limbi @ 2008 03 16, 16:38)
Baisiai buvau pikta, ir dėl to, kad skaudėjo, bet labiausiai dėl to, kad tik jogurtus galėjau valgyt  doh.gif  Bet nieko, po kokios savaitės viskas susitvarkė  irnesakyk.gif  biggrin.gif

Ir as pikta, antra diena valgau jogurtus unsure.gif

QUOTE(*Vanille* @ 2008 03 17, 16:10)
man irgi toks lengvas šokas buvo- viršutinių "pabalnojimą" gana lengvai ištvėriau, o dabar tik pasvajot apie kokį sultingą kepsniuką tegaliu doh.gif Žodžiu, ne savo noru lieknėju lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif cia tai geras poziuris - bent sulieknesim drinks_cheers.gif mano "pabalnojimas" nusimato kita sestadieni

QUOTE(atsa @ 2008 03 27, 19:41)
sveiki
vakar man sudejo kazkokias gumytes tarp dantu kad atsirastu tarpai tai jau kita vizita kazka kita des. jausmas nekoks bet galima kenteti. pagalvoju kad dar jei baisiau bus su breketais tai ojojoj... bet gal istversiu

Ir as ta pati matau, bet pasiskaiciau cia, jus rasot, kad su breketais maziau skaud, nei tos gumytes

QUOTE(svarelis @ 2008 06 16, 13:18)
Ruosiuosi ir as isijungti i jusu buri - ketvirtadieni jau des breketus ant virsutiniu dantu  ax.gif  Tik iskilo klausimelis - ar is karto reikes visa suma sumoketi (kazkaip nesusiprotejau gydytojos paklausti)  blush2.gif

Mano gydytoja is karto pasake - tavo gydymas truks maziausiai 2,5 metu, kainuos apie 5000 Lt, o kai sudejo gumytes, pasake, kad sekanciam vizitui atsinest 1500 Lt virsutiniams breketams sudejus susimoketi.
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2008 07 14, 21:36)
Labukas
As busima breketininke
mano sakandis netaisyklingas, priekiniai dantys atsikise, MB mane vadina zuikuciu. Ir pelnytai. Net lupose atspaudai nuo priekiniu dvieju danciu yra blush2.gif

Man sestadieni dejau dantis i kose, dar uzdejo gumytes breketu paruosimui, o savijauta lygiai tokia pati drinks_cheers.gif
Ir as pikta, antra diena valgau jogurtus unsure.gif 
drinks_cheers.gif cia tai geras poziuris - bent sulieknesim  drinks_cheers.gif mano "pabalnojimas" nusimato kita sestadieni
Ir as ta pati matau, bet pasiskaiciau cia, jus rasot, kad su breketais maziau skaud, nei tos gumytes
Mano gydytoja is karto pasake - tavo gydymas truks maziausiai 2,5 metu, kainuos apie 5000 Lt, o kai sudejo gumytes, pasake, kad sekanciam vizitui atsinest 1500 Lt virsutiniams breketams sudejus susimoketi.

Sveika, prisidejus prie pazabotu biggrin.gif

As tai kol kas galiu pasigirti tik menesiu, nors atrodo jau seniai seniai juos nesioju. Jau pripratau...Skausmas tai is tikruju buvo tik pirma savaite, be vaistu negalejau nieko kramtyti, taigi maitinausi irgi jogurtais smile.gif bet kosmaru, kad juos valgau - nesapnuoju smile.gif Siaip tai bent jau man gumyciu pries breketus ir breketu skausmas nepalyginamas, ta prasme, man breketai zymiai zymiai didesni skausma kele. Dabar tik priekiniai dantys tokie klibantys, nieko jais atsikasti negaliu, nes man kreivas ir buvo pats priekinis, tai ji tiesina, traukia visus priekinius i sona. Sakau buvo, nes perta menesiuka jau spejo beveik issilygint biggrin.gif tai laimes pilnos kelnes lotuliukas.gif
5000 labai normali kaina. man irgi liepe iskart atsinesti uz virsutinius, nes apatinius des veliau, nu ir ten tie paverzimai kainuoja apie 100-200 lt, tai taip ta kaina ir issidelioja. Svoris...jis krenta del to, kad pirma savaite i maista ziuri kaip i kankinimo prietaisa ir valgai, kai jau alkis paima virsu pries nujauciamus dantu skausmus uzkramcius blush2.gif paskui, jei kruopsciai valai dantis, tai dingsta noras 'shudeliaut' rolleyes.gif t.y. valgyt belenka, nes suvoki, kad reiks 10 min darbuotis su sepetukais (bent 2), siulais ir skalauti burna. Mane tai sustabdo, tai ir svoris neauga mirksiukas.gif jauciu, kad ziauriausiai krenta bernam, nes jie tai megsta pavalgyt taip gerai...tai keliu cepelinu ir karbonadu ismetimas is valgiarascio jiems ir atsiliepia lotuliukas.gif

va, dabar perskaiciau apie gumas...pas mane jokiu gumu ner! eina sau, jeigu reiks jas uzsidet, nenoriu... blink.gif as tam permatomus breketus ir dejausi, kad ju nesimatytu. o dabar kaip darzelinuke su spalvotom gumytem...au nein... man tik minejo apie kazkokia guma skersai ar isilgai gomurio doh.gif nu jau nujauciu kaip as vel tais jogurtukais maitinsiuosi...

Atsakyti
Ach, o man jau pirmadienį breketus nuima..... visus.....negaliu patikėt.....achhhhhhhhh biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2008 07 14, 18:44)
man tas pats buvo su baltomis doh.gif  tai lekiau kad pakeistu dbr visada neryskias pink deduosi lb gerai tinka o jei dar marskinukus deduosi i darba svelnius pink lb graziai derinasi net bendradarbiai pastebejo mirksiukas.gif

O tavo breketai permatomi? Beje, man atrodo jau atradau būdą, kaip daug maž jas grąžinti į spalvą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GrillsMamma @ 2008 07 14, 21:49)
Sveika, prisidejus prie pazabotu  biggrin.gif

Skausmas tai is tikruju buvo tik pirma savaite, be vaistu negalejau nieko kramtyti, taigi maitinausi irgi jogurtais  smile.gif bet kosmaru, kad juos valgau - nesapnuoju  smile.gif  Siaip tai bent jau man gumyciu pries breketus ir breketu skausmas nepalyginamas, ta prasme, man breketai zymiai zymiai didesni skausma kele. Dabar tik priekiniai dantys tokie klibantys, nieko jais atsikasti negaliu, nes man kreivas ir buvo pats priekinis, tai ji tiesina, traukia visus priekinius i sona. Sakau buvo, nes perta menesiuka jau spejo beveik issilygint  biggrin.gif  tai laimes pilnos kelnes  lotuliukas.gif

Tai jau nelaukiu tos pirmosios savaitės. Maisto nenoriu visai, tik kai urzgia pilvas, tada prisimenu, kad valgyti reikia. Aktivia prisipirkau 3 pakuotes, tai seksiu reklamą ne savo noru lotuliukas.gif O tai nusimato sudėtingas dantų valymas? Po kiekvieno valgymo? O dėl skausmo palyginimo su gumytėm, tai išgasdinai!
Tau per mėnesį daug atsistatė, kaip greitai!

QUOTE(*Vanille* @ 2008 07 15, 08:39)
Ach, o man jau pirmadienį breketus nuima..... visus.....negaliu patikėt.....achhhhhhhhh biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

sveikinu 4u.gif O kiek laiko nešiojai?
Atsakyti
Sveiki, Cia gal truputi ne i tema, bet vistiek prie to paties . Kaip buciuotis su breketais blush-anim-cl.gif ? Man breketai dar tik po menesio, bet MB jau dabar suka galvele kaip ten bus kai burna visko pilna biggrin.gif Kokia jusu patirtis? Ar nemaiso?
Atsakyti