QUOTE(Egl_e @ 2008 06 27, 00:26)
Sveika

Kiek suprantu, neisauges pas Tave virsutinis soninis kandis, todel iltis "atvaziavus" i to soninio kandzio vieta, bet tarpas gan didelis is abieju pusiu yra, plius dar tarp priekiniu kandziu pasidares tarpas, teisingai supratau? Jei taip, tai pas mane lygiai tas pats, tai jau pradejau gydyma, kaip ir Tau pasiule
Sveika
taip!visiskai tas pats, o as galvojau viena cia tokia

bet dar soninis kandis kitoj pusej pakitusios formos, na toks smailas, tai ji veliau estetiniu plombavimu reiks keist arba raut ir implanta dar viena det, jei panoramine nuotrauka parodys kad saknis trumpa, dantis nestiprus, ko tikiuosi neisgirsti...
tai papasakok kaip sekasi, gal Vilniuje gyveni, jei taip tai pas kokia gydytoja lankaisi?

man bus antra konsultacija nes neturejau ponoramines, tai dar nzn, bet kiek isivaizduoju sustumus priekinius kandzius ir nustumus ilti i gala padarys 5mm tarpa, tai su juo ir busim visus tuos du metus, kol breketus nesiosim?

ar implanta gales det breketu nesiojimo metu, kai jau bus pakankamas tarpas...nes ziauru, vaiksciotume tiek laiko kaip su ismustu dantim

beje, kiek Tau metu, kiek laiko zada laikyti breketus, jie metaliniai?

Man 17, bet uzrasyta pries gimtadieni tai su breketais nuo18 buciau

idomu ar nebus kliutis dar neisdyge protiniai dantys, gal paskui teks juos raut kad butu vietos, kad nekliudytu...