Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Sveikos 4u.gif Man 17metu, greiciausiai desiuos breketus (dar zadu nueiti i pora kliniku isklausyti kitu gydytoju nuomones), nes yra didelis tarpas tarp priekiniu dantu, o vienoj pusej neisauges vienas dantis(tas priekinio sone) todel vienoj pusej nesusistume doh.gif Pileneje sake, jog estetinis labai isplatintu dantis ir neatrodytu graziai, todel verciau deti breketus: viena priekini pristumti prie kito kad butu per viduri, o iltini pastumti i gala, tuomet bus apie 5mm implatuoti danti neisaugusio vietoje. Labai sudetinga, ane? doh.gif Tai va, man dar neisauge protiniai dantys, mastau ar nereiks ju israuti kai prades augti, nes gali sugrusti kitus dantis jei nepakaks vietos? blink.gif nes apatiniai dantys dabar tiesuteliai, be priekaistu issirikiave...idomu ar ant ju des breketus, ar tik ant virsutiniu? g.gif Nes lygtais sukandimas geras, niekad nei stomatologai nieko nesake jog kas blogai...
Be to, kokia gydytoja siulot Vilniuje, gal Latkauskiene? reikia nestis nuotrauka panoramine?Be to kiek kainuoja visas gydymo laikotarpis, na breketai+vizitai, kokiu 5000?Gal kas nors apskaiciavo kiek isleido blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afterglow: 26 birželio 2008 - 14:03
Ujuj, paskambinom i Vilniaus Implantologijos Centro Klinika, sako Latkauskiene iseina i dekreta, tik vasaros pabaigoje skambint, rugsejui uzrasytu doh.gif bet visvien paluksiu, jau geriau pakentet nesusidejus breketu nei pas bet ka eiti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afterglow: 26 birželio 2008 - 14:25
Nesioju breketus 4 men., bet man tai tikrai nera jokia kancia. Gal delto, kad labai norejau.... Tiesa, turiu dar tik virsuj, o apatini zandikauli „papuosiu“ tik rudeni, gal tada vargai prasides? O gal amzius zmogu kantresniu padaro, vis delto man jau daugiau nei 30.... ax.gif
Pacioj pradzioj klausiau, kiek apytikriai gali kainuoti visas gydymas, tai atsakymas buvo toks: 4000 - 4500 Lt. (zinoma, cia tie patys paprasciausi metaliniai, toliau kaina dideja).

Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2008 06 24, 21:38)
tau dar neuzdejo breketu? cia gerai supratau? nu istikruju tau paciai tik kils nepatogumu del breketu aplinkiniai priprate prie ju ir net nepastebi daugelis pazystamu jei neissizioju biggrin.gif  bet kas liecia higiena  doh.gif

Gerai supratai, dar neuždėjo.
Su gumelėm antra diena. Net kramtyti skauda unsure.gif

Su breketais dar baisiau bus? Gal kokį maisto smulkintuvą nusipirkti g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2008 06 26, 20:58)

Su breketais dar baisiau bus? Gal kokį maisto smulkintuvą nusipirkti  g.gif  bigsmile.gif

Man su gumelėm buvo baisiau, nei su breketais ant viršutinio žandikaulio smile.gif Na bet apatinis jau nenusileido, irgi skaudėjo biggrin.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(Afterglow @ 2008 06 26, 15:24)
Ujuj, paskambinom i Vilniaus Implantologijos Centro Klinika, sako Latkauskiene iseina i dekreta, tik vasaros pabaigoje skambint, rugsejui uzrasytu doh.gif bet visvien paluksiu, jau geriau pakentet nesusidejus breketu nei pas bet ka eiti bigsmile.gif

aš ir į jūsų temelę...
čia kiek užmačiau šita daktarytė gera ir verta jos laukti?
matot, mano švogerkos dantys baisumų baisuma, tai norėtų jai uošviai sutvarkyti, jai 19 metų, rugsėjį 20 sueina...
tai sakykit verta šitos daktarės laukti ar gal Vilniuje žinot kokią kitą gerą? būkit gerulės, parašykit, užsidirbsiou pliusiuką pas uošvienę tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Uzdejo man siandiena apacia. Jetau koks skausmas. O dar po visokiu baliu nuejau pas daktare be miego tai ten man krapstos burnoje o as vos nemiegu. biggrin.gif Dabar man neina sukasti galiniu dantu. Lieka 0,5 cm tarpas tarp priekiniu dantu..Kaip pati daktare sake man "pakele sakandi". Kitas vizitas tik rugpjucio 21. Visiskai nelaukiu. JUk tada jau bus vasaros pabaiga.
Atsakyti
eik tu sau,zinau ta jausma kai nemiegojus nakti eini pas dantista arba ortodonta lotuliukas.gif man 2h reikejo sedet be visisko miego kedej cia neseniai ir luzdavau,vis mane zadino kas 3min ,dar mieguose girdejau,kai kalbejo su sesute ar ji miega ar kas cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afterglow @ 2008 06 26, 15:56)
Sveikos 4u.gif Man  17metu, greiciausiai desiuos breketus (dar zadu nueiti i pora kliniku isklausyti kitu gydytoju nuomones), nes yra didelis tarpas tarp priekiniu dantu, o vienoj pusej neisauges vienas dantis(tas priekinio sone) todel vienoj pusej nesusistume doh.gif  Pileneje sake, jog estetinis labai isplatintu dantis ir neatrodytu graziai, todel verciau deti breketus: viena priekini pristumti prie kito kad butu per viduri, o iltini pastumti i gala, tuomet bus apie 5mm implatuoti danti neisaugusio vietoje. Labai sudetinga, ane? doh.gif Tai va, man dar neisauge protiniai dantys, mastau ar nereiks ju israuti kai prades augti, nes gali sugrusti kitus dantis jei nepakaks vietos? blink.gif nes apatiniai dantys dabar tiesuteliai, be priekaistu issirikiave...idomu ar ant ju des breketus, ar tik ant virsutiniu? g.gif Nes lygtais sukandimas geras, niekad nei stomatologai nieko nesake jog kas blogai...
Be to, kokia gydytoja siulot Vilniuje, gal Latkauskiene? reikia nestis nuotrauka panoramine?Be to kiek kainuoja visas gydymo laikotarpis, na breketai+vizitai, kokiu 5000?Gal kas nors apskaiciavo kiek isleido blush2.gif

Sveika wink.gif Kiek suprantu, neisauges pas Tave virsutinis soninis kandis, todel iltis "atvaziavus" i to soninio kandzio vieta, bet tarpas gan didelis is abieju pusiu yra, plius dar tarp priekiniu kandziu pasidares tarpas, teisingai supratau? Jei taip, tai pas mane lygiai tas pats, tai jau pradejau gydyma, kaip ir Tau pasiule drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Egl_e @ 2008 06 27, 00:26)
Sveika wink.gif Kiek suprantu, neisauges pas Tave virsutinis soninis kandis, todel iltis "atvaziavus" i to soninio kandzio vieta, bet tarpas gan didelis is abieju pusiu yra, plius dar tarp priekiniu kandziu pasidares tarpas, teisingai supratau? Jei taip, tai pas mane lygiai tas pats, tai jau pradejau gydyma, kaip ir  Tau pasiule  drinks_cheers.gif

Sveika bigsmile.gif
taip!visiskai tas pats, o as galvojau viena cia tokia drinks_cheers.gif bet dar soninis kandis kitoj pusej pakitusios formos, na toks smailas, tai ji veliau estetiniu plombavimu reiks keist arba raut ir implanta dar viena det, jei panoramine nuotrauka parodys kad saknis trumpa, dantis nestiprus, ko tikiuosi neisgirsti...
tai papasakok kaip sekasi, gal Vilniuje gyveni, jei taip tai pas kokia gydytoja lankaisi? 4u.gif man bus antra konsultacija nes neturejau ponoramines, tai dar nzn, bet kiek isivaizduoju sustumus priekinius kandzius ir nustumus ilti i gala padarys 5mm tarpa, tai su juo ir busim visus tuos du metus, kol breketus nesiosim? doh.gif ar implanta gales det breketu nesiojimo metu, kai jau bus pakankamas tarpas...nes ziauru, vaiksciotume tiek laiko kaip su ismustu dantim verysad.gif beje, kiek Tau metu, kiek laiko zada laikyti breketus, jie metaliniai? 4u.gif Man 17, bet uzrasyta pries gimtadieni tai su breketais nuo18 buciau blush2.gif idomu ar nebus kliutis dar neisdyge protiniai dantys, gal paskui teks juos raut kad butu vietos, kad nekliudytu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afterglow: 27 birželio 2008 - 09:00
beje, kodel rinkaisi ortodontini gydyma o ne estetini plombavima?smile.gif nes as dabr galvoju ka rinktis, aisku nebutu idealiai viskas, bet ta kandi vienoj pusej padarytu normalios formos, tarpeli tarp priekiniu uzdarytu ir ta iltini kitoj pusej siektiek padarytu platesni, panasu i antra kandi...bet man sake kad dantys priekiniai per platus atrodytu, na tarpas 2mm, o pas tave kokio dydzio buvo?smile.gif galvoju gal pa kita ortodonte nuejus isgirsciau jog galima graziai padaryt, net nzn...O kaip Tau stumia dantis, po viena judina, ar visus po truputi? Gal jau matosi pokyciai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2008 06 26, 20:58)

Su breketais dar baisiau bus? Gal kokį maisto smulkintuvą nusipirkti  g.gif  bigsmile.gif

Man labiausiai tos gumeles nepatiko: ir kramtyt sunku buvo - visus dantis maude, ir jausmas toks, tarsi dantys vistienos prilinde. O patys breketai daug geriau.
doh.gif Tikejausi, kad uzsidesiu breketus - numesiu svorio. Ne velnio - galiu viska valgyt ax.gif
Atsakyti