Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Sveikos smile.gif as cia tokia velyva, bet nuo vakar kazkokia bacila uzpuole, taj visa diena miegojau, o dbr nusprendziau, kad man reikia pasisakyti.Tikiuosi, kad nepyksit 4u.gif Netrukus(po keliu sav.) prisijungiu prie jusu, kurios nesioja breketus.Labai bijau, sunk save isivaizduoti su jais, bijau aplinkiniu reakciju.Dar kaj pagalvoji, kad turesiu apie 2 metus kankintis tai is vis baisu verysad.gif Suprantu, kad grozis reikalauja akiu, bet jei atvirai ju nesioti labai nenoriu.inau, kad desiuos pas patikima gydytoja, bet vis tiek verysad.gif Viskas butu gerai, jeigu nebuciau tokia jautri ir i viska ziureciau aukstai pakelus galve, bet kad as tokia tikrai nesu.Taip pat gaila siu dvieju metu , kurie bus niekam tike.
Gal kas rastu ka pasayti, kad mane paskatintu juos detis? Is kato labai aciu smile.gif Beja, dziaugiuosi kad jus radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nyse @ 2007 11 30, 01:30)
Sveikos  smile.gif  as cia tokia velyva, bet nuo vakar kazkokia bacila uzpuole, taj visa diena miegojau, o dbr nusprendziau, kad man reikia pasisakyti.Tikiuosi, kad nepyksit  4u.gif Netrukus(po keliu sav.) prisijungiu prie jusu, kurios nesioja breketus.Labai bijau, sunk save isivaizduoti su jais, bijau aplinkiniu reakciju.Dar kaj pagalvoji, kad turesiu apie 2 metus kankintis tai is vis baisu  verysad.gif  Suprantu, kad grozis reikalauja akiu, bet jei atvirai ju nesioti labai nenoriu.inau, kad desiuos pas patikima gydytoja, bet vis tiek  verysad.gif  Viskas butu gerai, jeigu nebuciau tokia jautri ir i viska ziureciau aukstai pakelus galve, bet kad as tokia tikrai nesu.Taip pat gaila siu dvieju metu , kurie bus niekam tike.
Gal kas rastu ka pasayti, kad mane paskatintu juos detis? Is kato labai aciu smile.gif  Beja, dziaugiuosi kad jus radau  4u.gif

Sveikute! Nesibaimink jau taip ir nesinervuok 4u.gif Tikrai nebus taip baisu, kaip galvoji.Dar is nieko negirdejau, kad sakytu, jog reikia kankintis visa ta laika su breketais smile.gif O laikas tikrai greitai prabegs, o kai pamatysi pirmus pokycius, tai tikrai apsdziaugsi, kad breketus uzsidejai thumbup.gif Aisku praeis kokia savaitele, kol priprasi, o gal dar maziau, cia as pagal save sprendziu biggrin.gif Tu is Vilniaus, pas koki gydytoja eini?As tai va jau ir nenoreciau atsisveikinti su breketais, jau taip pripratau biggrin.gif
As irgi galvojau apie kitu zmoniu reakcija,dirbu viesbutyje su zmonemis, tai galvojau kaip reikes pasitikti svecius su breketuota sypsena. Bet dabar zmones tikrai normaliai reagoje. Na atrodo pakankamai prirasiau, tad pirmyn ir drasos!
Atsakyti
visiskai sutinku 4u.gif tikrai nera ko bijot svarbiausia pacia oki jaustis , as ir dirbu su zmonemis ir nei vienas aplinkinis niekada nieko blogo nepasake gal todel kad visada ir taip sypsojaus o dabar sypsaus dar labiau ir visi tik pagarba rodo kad uzsidejau juos ir pati savimi rupinuos:) nereikia kompleksuot viskas gi puiku:)
jau kai ipranti tai yra dalis taves:)

QUOTE(Anira @ 2007 11 30, 08:28)
Sveikute! Nesibaimink jau taip ir nesinervuok  4u.gif Tikrai nebus taip baisu, kaip galvoji.Dar is nieko negirdejau, kad sakytu, jog reikia kankintis visa ta laika su breketais  smile.gif O laikas tikrai greitai prabegs, o kai pamatysi pirmus pokycius, tai tikrai apsdziaugsi, kad breketus uzsidejai  thumbup.gif  Aisku praeis kokia savaitele, kol priprasi, o gal dar maziau, cia as pagal save sprendziu  biggrin.gif Tu is Vilniaus, pas koki gydytoja eini?As tai va jau ir nenoreciau atsisveikinti su breketais, jau taip pripratau  biggrin.gif 
As irgi galvojau apie kitu zmoniu reakcija,dirbu viesbutyje su zmonemis, tai galvojau kaip reikes pasitikti svecius su breketuota sypsena.  Bet dabar zmones tikrai normaliai reagoje. Na atrodo pakankamai prirasiau, tad pirmyn ir drasos!

Atsakyti
QUOTE(nyse @ 2007 11 30, 01:30)
Sveikos  smile.gif  as cia tokia velyva, bet nuo vakar kazkokia bacila uzpuole, taj visa diena miegojau, o dbr nusprendziau, kad man reikia pasisakyti.Tikiuosi, kad nepyksit  4u.gif Netrukus(po keliu sav.) prisijungiu prie jusu, kurios nesioja breketus.Labai bijau, sunk save isivaizduoti su jais, bijau aplinkiniu reakciju.Dar kaj pagalvoji, kad turesiu apie 2 metus kankintis tai is vis baisu  verysad.gif  Suprantu, kad grozis reikalauja akiu, bet jei atvirai ju nesioti labai nenoriu.inau, kad desiuos pas patikima gydytoja, bet vis tiek   verysad.gif  Viskas butu gerai, jeigu nebuciau tokia jautri ir i viska ziureciau aukstai pakelus galve, bet kad as tokia tikrai nesu.Taip pat gaila siu dvieju metu , kurie bus niekam tike.
Gal kas rastu ka pasayti, kad mane paskatintu juos detis? Is kato labai aciu smile.gif  Beja, dziaugiuosi kad jus radau  4u.gif

as irgi po keliu savaiciu desiuos smile.gif bet tikrai nebijau smile.gif kaip tik netgi noriu, kad kuo greiciau juos sudetu. juk tuo greiciau nusiimsiu smile.gif
man tai kazkaip geriau su breketais vaiksciot, nei su kreivais dantim, nes jie man tikrai dideli kompleksa varo smile.gif
ir dar cia kazkur forume perskaiciau, kad viena mergina buvo nusiteikus su jokiais vaikinais nebendraut, o jai kaip tycia su jais sekesi, kai breketus pradejo nesiot smile.gif)
idomiausia, kad ir as taip pasakiau smile.gif na, ziuresim kaip cia bus, bet manau, kad cia nieko baisaus ar blogo smile.gif
ir isvis koks kieno reikalas wink.gif mano dantys, ka noriu ta ir darau smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavux: 30 lapkričio 2007 - 14:09
aciu visom smile.gif as jau sau pazadejau, kad su jokiasi vaikinais nebendrausiu, nes nenoriu visu tu nesamoniu.nu , bet ka padarysi...kentesiu ir tikiuosi, kad greit ateis tas laikas kai juos nuims.
Papildyta:
Pamirsau pasakyt, kad as is Kauno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nyse @ 2007 12 01, 15:21)
aciu visom smile.gif  as jau sau pazadejau, kad su jokiasi vaikinais nebendrausiu, nes nenoriu visu tu nesamoniu.nu , bet ka padarysi...kentesiu ir tikiuosi, kad greit ateis tas laikas kai juos nuims.
Papildyta:
Pamirsau pasakyt, kad as is Kauno  smile.gif

kokiu gi nesamoniu smile.gif bendrausi tu su tais vaikinais ir viskas gerai bus wink.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavux: 01 gruodžio 2007 - 15:00
nu gerai, bet tai kajp tada buciuotis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nyse @ 2007 12 01, 16:52)
nu gerai, bet tai kajp tada buciuotis?  biggrin.gif

breketai gi netrukdo buciuotis wink.gif
juk su lupom buciuojies smile.gif
na, as nezinau, bet pazistu merginu, kurios nesioja breketus ir turi vaikinus wink.gif tai manai, kad jos nesibuciuoja? smile.gif)
Atsakyti
Manau, kad buciuojasi biggrin.gif tos, kurios su breketais ir turi vaikinus tikrai yra laimingos smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, apie breketus jau galvoju senokai, bet vis nesiryztu juos detis. Norejau paklaust gal yra koks amziaus cenzas sitam dalykui, nes man jau 28m. Ir siaip paskaicius jusu pokalbius tai biski baisu pasidare blink.gif vienom reikejo raut dantis, vos ne visos jaucia skausma ir diskomforta. Ar nesigailit kad is vis juos dejotes? Ir dar norejau paklaust kokius breketus dejotes ar paprastus, ar keramikinius, nes kaip supratau pastarieji nelabai matosi.
Atsakyti
Kadangi as juos greitai desiuos, tai visko prisiskaiciau ir galiu i kelis tavo klausimus atsakyt smile.gif Breketus uzsidet nevelu bet kokio amziaus, jei tavo dantys pasiryze juos atlaikyt biggrin.gif zinau viena moteri, kuriai 45m ir ji su breketais smile.gif Dantis reikia rauti tada, kai tiesintims dantims nera vietos. Man asmeniskai rauti atrodo, kad nereikes nieko smile.gif Bet ir raunant nera ko bijoti, nes rauna kruminius ir issitiesinus, kad kazko nera neimanoma pastebeti smile.gif Del skausmo ir diskomforto , tai as irgi labai bijau sad.gif O del breketu rusiu, tai kaip tau paciai geriau, bet skiriasi kainos ir kartais buna atveju, kad butinai reikia detis metalinius, nes su kitokie gali nepadet, bet cia jau gydytoja pasako. Tikiuosi, kad pasidare aiskiau smile.gif
Atsakyti
amziaus limito tikrai nera:) bet kuo anksciau susidesi tuo geriau:)
keramikiniai maziau matomi ir jei ne ta viela apskritai ju niekas nepamatytu:))
pvz mano keramikinius yra kas pastebejo tik po savaites, bet siaip jie matos tik nekrenta i akis:) saip pasako pats gydytojas su kuo jam lengviau dirbti:)

QUOTE(safara @ 2007 12 02, 14:46)
Sveikutes, apie breketus jau galvoju senokai, bet vis nesiryztu juos detis. Norejau paklaust gal yra koks amziaus cenzas sitam dalykui, nes man jau 28m. Ir siaip paskaicius jusu pokalbius tai biski baisu pasidare  blink.gif vienom reikejo raut dantis, vos ne visos jaucia skausma ir diskomforta. Ar nesigailit kad is vis juos dejotes? Ir dar norejau paklaust kokius breketus dejotes ar paprastus, ar keramikinius, nes kaip supratau pastarieji nelabai matosi.

Atsakyti