QUOTE(GrillsMamma @ 2008 06 17, 00:45)
Prisijungiau ir as prie breketuotu bendruomenes... uzdejo man ta beda sestadieni ir itariu, kad esu viena is nelimeliu, nes skauda viska. Valgyt totaliai negaliu, vakar is ipratimo pabandziau sausaini sukrimst, tai gerai, kad nuskausminamu turejau

apie joki kieta i apskritai kramtoma maista, net pagalvot negaliu, is karto nupurto. Gyvenu kaip kokios bado akcijos dalyve. Liezuvis tai kaip kaktusa buciau laizius, zandai puse velnio. Idomu, kuri laika sitas adaptacijos periodas tesis...busiu ne tik su tiesiais dantimis (kazkada uz 100 metu), bet dar ir manekeniu standarto
Help

Apsvieskit kas nors mane, kaip Jums pirmos dienos buvo? Kiek laiko kankinoties? Vaskas nifiga nepadeda, nes vos tik praskalauju burna, jis iskart atlimpa. O jeigu dar ir skysciu negersiu, tai stabalnai is manes tik breketai liks
Man lygiai taip pat buvo tik kokias 4-5 dienas, o po dviejų savaičių jau net riešutus valgiau, paskui kiek kartų keitė lankus, nei trupučio neskaudėjo

Pakentėk truputį, turėtų praeiti
QUOTE(GrillsMamma @ 2008 06 17, 14:36)
aha, jogurtas mano draugas

jauciu po savaites i juos net negalesiu ziuret

keistai kazkaip, kuminiu dantu jau taip neskauda, bet priekiniai tai ajezusmarija, jei tik uzsisvajoju ir netycia juos kitais uzkliudau, tai tuoj pat ant zemes nusileidziu

o zandai zandeliai...negaliu sypsotis be skausmo, atrodo, kad breketai i zandus isikibe

ir ka daryt su tuo velnisku vasku, kaip ji stipriai prilipint, nes kazkaip ji visa sunaudot per diena...gaila

ir odontologas i atostogas isvykes, tai net nzn, kur to vasko reiktu gauti.
Vaško reikia nedidelį gabalėlį atsignybt ir priklijuot prie breketo, kuris trina. Kai man trynė du breketai iš eilės, tai vieną gabaliuką ant dviejų ir prilipinau. Vaškas tikrai gerai prilimpa ir gerai atlimpa

Kadangi jo reikia nedaug, užtenka tikrai ilgam laikui, kasdien klijuojant maždaug mėnesiui man užteko
QUOTE(Audrulle @ 2008 06 17, 15:58)
Sveiki. Oi negasdinkit, kad taip jau skauda.Man dar tolokai iki breketu (juos klijuos tik rugpjucio pradzioje), bet prisiskaicius gali ir noras praeiti

,o taip norisi tu tiesiu dantuku

Man klijuos keramikinius ir zada, kad jie bus tiesus po 7 men

Negaliu sulaukti
Ir mano po 7 mėnesių tiesut tiesutėliai tapo, bet va nuimt po 2 metų tik žada