Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(svarelis @ 2008 06 16, 16:31)
Pas Latkauskiene  bigsmile.gif  Nesibaiminu visai, nes visos labai ja giriate.

Žiūrint dar kurioj jos darbovietėj dėsi, ar implantologijos centre, ar Sporto g. Žinau, kad Sporto g. klinikoje pas ją lengviau gaut išsimokėtinai, su ja susitari tiesiog ir tiek smile.gif Bet aš čia taip tik girdėjau, pati tiksliai nežinau, nes dėjau implantologijoj ir mokėjau iš karto smile.gif
Atsakyti
paaiskinkit man kas nors, kas yra ta sistema, pries dedant breketus sumokejau uz 3 sistemas, bet vis galvoju kaip jos ten skaiciuojasi? juk buna virsuj breketai apacioje tai kur ten ta trecia sistema g.gif
Atsakyti
QUOTE(svarelis @ 2008 06 16, 16:31)
Pas Latkauskiene  bigsmile.gif  Nesibaiminu visai, nes visos labai ja giriate.

O Vilniuje ar Kaune, ir kokioje klinikoje? Tesiog smalsu blush2.gif
Atsakyti
o man šiandien pagaliau nuėmė breketus biggrin.gif
kaip keista buvo į veidrodį žiūrėti lotuliukas.gif net save sunku atpažinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2008 06 16, 21:15)
o man šiandien pagaliau nuėmė breketus biggrin.gif
kaip keista buvo į veidrodį žiūrėti lotuliukas.gif net save sunku atpažinti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kas tavo gydytojas buvo? Kokie breketai pas tave buvo? Papasakok daugiau apie nuemima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 06 16, 19:14)
O Vilniuje ar Kaune, ir kokioje klinikoje? Tesiog smalsu  blush2.gif

Kaune bigsmile.gif Visi aplink gasdina, kad jau reikia atsivalgyti pries einant, nes po to nelabai galesiu, kad daug problemu su valymu breketu - ar tai tiesa? Papasakokit jei netingit. Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svarelis @ 2008 06 16, 21:57)
Kaune  bigsmile.gif Visi aplink gasdina, kad jau reikia atsivalgyti pries einant, nes po to nelabai galesiu, kad daug problemu su valymu breketu - ar tai tiesa? Papasakokit jei netingit. Aciu!  4u.gif

Nebus jau taip baisu. Nu paskaudes truputuka, kai prades dantukai judeti, tai gi galima bus vaistu nuo skausmo isgerti ir viskas bus liuks thumbup.gif Pora dienu, nu gal savaite reikes minksta maista pavalgyti ir viskas. O del dantu valymo, tai reikes kantrybes truputeli ir viskas, bet labai gretai priprantama. Dabar pvz., as nevalau po kiekvieno valgymo o tik praskalauju, kol kas viskas gerai. Paziuresi kas bus, kai breketus nuims ax.gif
Atsakyti
Aciu uz nuraminima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Prisijungiau ir as prie breketuotu bendruomenes... uzdejo man ta beda sestadieni ir itariu, kad esu viena is nelimeliu, nes skauda viska. Valgyt totaliai negaliu, vakar is ipratimo pabandziau sausaini sukrimst, tai gerai, kad nuskausminamu turejau verysad.gif apie joki kieta i apskritai kramtoma maista, net pagalvot negaliu, is karto nupurto. Gyvenu kaip kokios bado akcijos dalyve. Liezuvis tai kaip kaktusa buciau laizius, zandai puse velnio. Idomu, kuri laika sitas adaptacijos periodas tesis...busiu ne tik su tiesiais dantimis (kazkada uz 100 metu), bet dar ir manekeniu standarto smile.gif

Help smile.gif Apsvieskit kas nors mane, kaip Jums pirmos dienos buvo? Kiek laiko kankinoties? Vaskas nifiga nepadeda, nes vos tik praskalauju burna, jis iskart atlimpa. O jeigu dar ir skysciu negersiu, tai stabalnai is manes tik breketai liks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GrillsMamma @ 2008 06 17, 00:45)
Prisijungiau ir as prie breketuotu bendruomenes... uzdejo man ta beda sestadieni ir itariu, kad esu viena is nelimeliu, nes skauda viska. Valgyt totaliai negaliu, vakar is ipratimo pabandziau sausaini sukrimst, tai gerai, kad nuskausminamu turejau  verysad.gif apie joki kieta i apskritai kramtoma maista, net pagalvot negaliu, is karto nupurto. Gyvenu kaip kokios bado akcijos dalyve. Liezuvis tai kaip kaktusa buciau laizius, zandai puse velnio. Idomu, kuri laika sitas adaptacijos periodas tesis...busiu ne tik su tiesiais dantimis (kazkada uz 100 metu), bet dar ir manekeniu standarto  smile.gif 

Help  smile.gif  Apsvieskit kas nors mane, kaip Jums pirmos dienos buvo? Kiek laiko kankinoties? Vaskas nifiga nepadeda, nes vos tik praskalauju burna, jis iskart atlimpa. O jeigu dar ir skysciu negersiu, tai stabalnai is manes tik breketai liks  lotuliukas.gif

Aš tai esu iš laimingų žmonių, nes man kai uždėjo breketus ant viršutinių, visiškai neskaudėjo, o po paveržimų irgi neskauda thumbup.gif Bet va kai uždėjo ant apatinių, tai pajutau, kas ten per skausmas blink.gif Ir prisimint nelabai norisi, visi dantys buvo kaip mediniai, jeigu tik norėdavau ką nors suvalgyt tai jausdavaus kaip be dantų, visi žandai su žaizdom pritrintom buvo... doh.gif O vaško irgi nemėgstu. Bet praėjo per kokias penkias dienas biggrin.gif Tai dabar pasimaitink jogurtais ir košytėm ir po kiek laiko atsileis mirksiukas.gif Dažniausiai daugiau savaitės niekam neskauda smile.gif
Atsakyti
aha, jogurtas mano draugas smile.gif jauciu po savaites i juos net negalesiu ziuret smile.gif keistai kazkaip, kuminiu dantu jau taip neskauda, bet priekiniai tai ajezusmarija, jei tik uzsisvajoju ir netycia juos kitais uzkliudau, tai tuoj pat ant zemes nusileidziu blink.gif o zandai zandeliai...negaliu sypsotis be skausmo, atrodo, kad breketai i zandus isikibe unsure.gif ir ka daryt su tuo velnisku vasku, kaip ji stipriai prilipint, nes kazkaip ji visa sunaudot per diena...gaila smile.gif ir odontologas i atostogas isvykes, tai net nzn, kur to vasko reiktu gauti.
Atsakyti
O akip buvo man? virsutinius kai uzdejo tai 2i dienas valgiau normaliai ir viska..poto siek tiek saugojaus kietesnio.bet jokiu nsukausminamuju negeriau...3ni deda apacia.zinau kad skaudes.jau net isivaizduoju ta jausma.tik vaizdo nelabai.buvau pusiau metaline.ir visi galvojo kad apacioje nedes breketus nes ten vos vienas dantukas siek tiek i vidu palinkes..o dabar akipa trodysiu tai abisoka biggrin.gif nu juokinga gal labiau. biggrin.gif tokia tvirta. metaline. biggrin.gif rarrrr aktyte.biggrin.gif:D:D o su plovimu tai tikrai apsiprasit saika. drinks_cheers.gif
Atsakyti