QUOTE(GrillsMamma @ 2008 06 17, 00:45)
Prisijungiau ir as prie breketuotu bendruomenes... uzdejo man ta beda sestadieni ir itariu, kad esu viena is nelimeliu, nes skauda viska. Valgyt totaliai negaliu, vakar is ipratimo pabandziau sausaini sukrimst, tai gerai, kad nuskausminamu turejau

apie joki kieta i apskritai kramtoma maista, net pagalvot negaliu, is karto nupurto. Gyvenu kaip kokios bado akcijos dalyve. Liezuvis tai kaip kaktusa buciau laizius, zandai puse velnio. Idomu, kuri laika sitas adaptacijos periodas tesis...busiu ne tik su tiesiais dantimis (kazkada uz 100 metu), bet dar ir manekeniu standarto
Help

Apsvieskit kas nors mane, kaip Jums pirmos dienos buvo? Kiek laiko kankinoties? Vaskas nifiga nepadeda, nes vos tik praskalauju burna, jis iskart atlimpa. O jeigu dar ir skysciu negersiu, tai stabalnai is manes tik breketai liks
Aš tai esu iš laimingų žmonių, nes man kai uždėjo breketus ant viršutinių, visiškai neskaudėjo, o po paveržimų irgi neskauda

Bet va kai uždėjo ant apatinių, tai pajutau, kas ten per skausmas

Ir prisimint nelabai norisi, visi dantys buvo kaip mediniai, jeigu tik norėdavau ką nors suvalgyt tai jausdavaus kaip be dantų, visi žandai su žaizdom pritrintom buvo...

O vaško irgi nemėgstu. Bet praėjo per kokias penkias dienas

Tai dabar pasimaitink jogurtais ir košytėm ir po kiek laiko atsileis

Dažniausiai daugiau savaitės niekam neskauda