Jeigu gydytoja sako ,kad reikia vadinasi reikia.ir tikrai dekis nes po to tikrai gailesiesi.nesijaudink breketu ant apatiniu dantuku nesimato beveik kai sypsosiesi.bet po to busi su holivudiska sypsena,o ne su puse holivudiskos

QUOTE(belosneska @ 2008 05 20, 13:37)
Sveiki . : ) Na va , sėdžiu aš dabar su breketais , man juos ką tik uždėjo.. Reikėjo man rauti 2 dantis viršuj , nes auga 2protiniai ir jie netelpa.. bėdos pas mane .. tai sąkandis , netelpantys protiniai ( kad išlyginti tarpą kuris atsirado po danties rovimo) ir kreivoki iltiniai.. na , su viršum kažkaip lyg ir gerai viskas , pranašavo kad vakare skaudės , bet nesibaiminu .. o dėl apačios tai nenoriu aš jos dėtis.. nes kiek girdėjau su apačia žymiai daugiau sunkumų nei su viršumi , ir kad atrodo visai kitaip.. na , žiūriu aš dabar į veidrodį , ir keista be galo , bet ta mintis kad paskui viskas bus puiku mane nuramina.

Netiesa, kad apatiniai sudėtingiau. Kaip tik viskas daug greičiau. Apatiniai susilygina per 3 mėn., iki pusės metų- man jau trečias mėnuo kaip apatiniai su breketais ir jau dės paskutinį lanką, nes "suvaikščiojo" idealiai. Tikrai nesibaimink

Man apatinius deda tik po 5 menesiu nesiojimo...is vis pas mane apacioje tik viena dantukas siek tiek giliau..tai kai cia panele virsuje manes pasake kad viskas apacioje greitai vyksta taip dziugu

QUOTE(Nautrilė @ 2008 05 21, 21:28)
Man apatinius deda tik po 5 menesiu nesiojimo...is vis pas mane apacioje tik viena dantukas siek tiek giliau..tai kai cia panele virsuje manes pasake kad viskas apacioje greitai vyksta taip dziugu

Tavo atveju išvis "nebus ką veikt" dantukams

sveikos, nusprendziau ir as prisijungti
pas mane mano manymu isvis visi apatiniai buvo lygus tai daktaras pasake jog deda lanka i apacia tik todel kad neisvaiksciotu kai temps virsutinius

pas mane mano manymu isvis visi apatiniai buvo lygus tai daktaras pasake jog deda lanka i apacia tik todel kad neisvaiksciotu kai temps virsutinius

Pas mane irigi buvo apacioje visi dantukai lygus ir grazus. Atsimenu, kai ruosiesi deti apacioje,tai net sesute nustebo kam
O reikejo del sakandzio.

Sveikos :] norėjau paklausti..jei pas mane tik du dantys apačioje kreivi prieš iltinį esantys..tai kabes dėtų vistiek ant visų dantų?
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 05 22, 21:03)
Sveikos :] norėjau paklausti..jei pas mane tik du dantys apačioje kreivi prieš iltinį esantys..tai kabes dėtų vistiek ant visų dantų?
Manau, kad taip. Kazkaip dar neteko girdeti, kad klijuotu breketus tik ant keleta dantu, nebent ispradziu kitaip neimanoma, bet po to vistiek ant beveik visu ar ant visu klijuoje. Bet tiksliau tau atsakytu gydytojai, nueik pasikonsultuoti, tikrai iskart breketu neklijuos

QUOTE(Ruta1992 @ 2008 05 22, 21:03)
Bent jau ant 8-nių
Sveikos, vakar benarsydama internete radau apie nauja sistema.Vadinasi "sesiu menesiu breketai". Kiek supratau tai dar visiska naujiena. Gal kuriai teko susidurti, ar girdejot apie, ar su jais dirba lietuvoje. Labai viliotu tureti tiesius dantukus per puse metu

QUOTE(Audrulle @ 2008 05 24, 11:54)
Sveikos, vakar benarsydama internete radau apie nauja sistema.Vadinasi "sesiu menesiu breketai". Kiek supratau tai dar visiska naujiena. Gal kuriai teko susidurti, ar girdejot apie, ar su jais dirba lietuvoje. Labai viliotu tureti tiesius dantukus per puse metu

O gal galėtum nuorodėlę įmest?

QUOTE(limbi @ 2008 05 24, 09:11)
Cia internetinis adresas:
http://www.sixmonthb...monthbraces.htm ir dar vienas:
http://www.archwired...onth_braces.htm bet kiek pastebejau informacija ta pati