Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(pluke1 @ 2008 04 23, 11:54)
Mano dukrai nuime atspaudus pirmojo apsilankymo metu , o breketus dejo kai ejome antra karta ... g.gif

Keista, kodėl man nenuėmė? Visų daktarų savo technologijos.
Tai man pasakykit, ar tą pačią dieną galės ir atspaudą nuimt ir breketus užbėt?
Atsakyti
na man ir turejo viena vizita pries breketu dejima uzdeti bet kazkas blogai ten su vandeniu buvo ir nueme ta pacia diena kai dejo breketus..smile.gif nemanau kad yra skirtumas:) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vanille* @ 2008 04 21, 22:29)
Tai paprašyk, kai nueisi į planinį patikrinimą, kad duotų su savim tu gumyčių pasikeitimui, jei prireikia dažniau- jos gi nebrangios, man pačiai visą pakelčį nemokamai atidavė.

Va va. Tikiuosi duos lotuliukas.gif . Pasikeisiu gal kaip nors(juk vieną buvau sugebėjus ir nuimt ir atgal uždėt)
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2008 04 23, 12:38)

Manau ,kad gales .Na, kiek supratau , atspaudus daro ,kad paziuret sakandis taisyklingas ar ne .Nes mums kai padare atspaudus ,gydytojas parode ,kad dukros sakandis taisyklingas ir kad jo taisyt nereikes ...
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 04 22, 13:11)
Man rodos viena kalba apie elastikus o kita apie tuos kur prilaiko viela ar ne? biggrin.gif

Aš kalbu apie elastikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 04 23, 14:43)
Va va. Tikiuosi duos  lotuliukas.gif . Pasikeisiu gal kaip nors(juk vieną buvau sugebėjus ir nuimt ir atgal uždėt)

Geriau pabandyt, nei visai nebandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2008 04 23, 11:38)

Aišku, kad galės 4u.gif Man viską tą pačią dieną padarė bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif AČIŪ už konsultacijas 4u.gif
Atsakyti
Man liko tų gumų (elastikų) vos ne pilnas maišiukas. Gal sakau kam reikia.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgis @ 2008 04 24, 10:25)
Man liko tų gumų (elastikų) vos ne pilnas maišiukas. Gal sakau kam reikia.. biggrin.gif

Tai kad kiekvienam skirtingu dydziu ir stiprumu reikia, jos gali netikti bet kam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 04 24, 14:55)
Tai kad kiekvienam skirtingu dydziu ir stiprumu reikia, jos gali netikti bet kam smile.gif

Mat kaip, o aš galvojau, kad vienodos visos.. Kiek skirtingų maišelių turėjau, pasirodė tokios pat, tik atspalviai šiek tiek skyrėsi. Nieko, ir šiukšlinėj joms gerai bus hihihi.gif
Atsakyti
Labas wink.gif
As norejau paklausti, ar reikia moketi, kai nuima breketus smile.gif
kazkaip nesusimasciau apie tai ir nepaklausiau gydytojos smile.gif
gal jus zinot? smile.gif
Atsakyti