Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Zhyvile @ 2008 04 15, 16:17)
man dar tik 15 dienu,kaip su breketais,bet man jie patinka 4u.gif

Na pagaliau ir Zhyvile gerai nusiteikusi thumbup.gif
Atsakyti
Turiuuu bėėėdą..... Ir didelę. Tai va nešioju permatomus breketus. Uždėtos perlamutrinės gumytės(odontologė sakė, kad jos mažiau matomos negu baltos). Jos man pageltonavo blink.gif blink.gif . Atrodo nelabai kaip. Valyk kiek nori- geltonos ir vsio gun_bandana.gif cray.gif . Buvau vieną nuėmus tai patikėkit kaip vaizdas pagražėjo-dantukai toookie balti atrodo... O tos gumelės pageltonavę ir atrodo lyg prie breketų nenuvalytos apnašos cry.gif . Patarkit kąąą daryyyt.......
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 04 16, 19:21)
Turiuuu bėėėdą..... Ir didelę. Tai va nešioju permatomus breketus. Uždėtos perlamutrinės gumytės(odontologė sakė, kad jos mažiau matomos negu baltos). Jos man pageltonavo blink.gif  blink.gif . Atrodo nelabai kaip. Valyk kiek nori- geltonos ir vsio gun_bandana.gif  cray.gif . Buvau vieną nuėmus tai patikėkit kaip vaizdas pagražėjo-dantukai toookie balti atrodo... O tos gumelės pageltonavę ir atrodo lyg prie breketų nenuvalytos apnašos cry.gif . Patarkit kąąą daryyyt.......

Aš ir su skaidriais rolleyes.gif Ortodontė sakė, kad jos daug kam pageltonuoja, bet man tai ne, turbūt dėl to, kad negeriu kavos, kolos, kas jas ir nudažo. mirksiukas.gif Gumelės yra kiekvieną kart keičiamos apsilankius pas ortodontą, o kam jos pageltonuoja, bent jau mano ortodontė sakė gali tiesiog ateit dažniau ir pasikeist mirksiukas.gif
Atsakyti
Patikek jau buciau nuejus... Bet man iki ortodontes 200 km taip kad....
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 04 16, 20:06)

Tai tada jau nieko nepadarysi ir jų nenubalinsi, per kitą vizitą pasitark su ortodonte, gal ji ką pasiūlys... mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos,asmeniskai man skaudejo labiau apatinius dantukus.Beto buvo pasalintas kruminis dantis kuris labai ilgai gijo.Plius visi nutrynimai nuspaudimai,prisikimsdavau vasko ir vaiksciodavau kai arklys atsikisusiom lupom lotuliukas.gif bet dabar jau sugijo,deduosi elastikus ir kas 30min ziuriu y veidrodi. smile.gif kazkokia kvaila mada isigijau pastoviai spoksot i veidrody isiviepus.Vyras juokiasi pastebejes pro kampa ka as ten darau,sake viena diena suvalgysiu veidrodi yahoo.gif
Visoms abejojanciom pirmyn.Grozis reikalauja auku.Skausmas menka beda kai yra vaistuku. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 04 16, 20:06)

Tai paprašyk, kai nueisi į planinį patikrinimą, kad duotų su savim tu gumyčių pasikeitimui, jei prireikia dažniau- jos gi nebrangios, man pačiai visą pakelčį nemokamai atidavė.
Atsakyti
QUOTE(*Vanille* @ 2008 04 21, 21:29)
Tai paprašyk, kai nueisi į planinį patikrinimą, kad duotų su savim tu gumyčių pasikeitimui, jei prireikia dažniau- jos gi nebrangios, man pačiai visą pakelčį nemokamai atidavė.

Aš tai nesugebu jų pati užsidėt, kažkada nukrito, tai krapščiau krapščiau, bet nieko neprikrapščiau biggrin.gif
Atsakyti
Man rodos viena kalba apie elastikus o kita apie tuos kur prilaiko viela ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 04 22, 13:11)
Man rodos viena kalba apie elastikus o kita apie tuos kur prilaiko viela ar ne? biggrin.gif

Aš tai nežinau nei ką tie, nei ką tie daro irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
Paskyrė man datą breketų dėjimui. Sakė, kad dar nuims kažkokius atspaudus. Dabar pradėjau mąstyti, ar tikrai man tą pačią dieną ir atspaudus nuims ir breketus uždės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2008 04 23, 11:51)
Paskyrė man datą breketų dėjimui. Sakė, kad dar nuims kažkokius atspaudus. Dabar pradėjau mąstyti, ar tikrai man tą pačią dieną ir atspaudus nuims ir breketus uždės?  g.gif

Mano dukrai nuime atspaudus pirmojo apsilankymo metu , o breketus dejo kai ejome antra karta ... g.gif
Atsakyti