Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Jucy @ 2008 03 31, 15:47)
Man 31, turiu vaika ir visai nekompleksuoju del breketu  didis.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nea @ 2008 03 31, 15:00)
gal galvoju kad susiprasi.. gi ka darytu vistiek reikia palaukti valanda kaip ir su blomdom

Man breketus uždėjo ir iš karto tuos klijus uždžiovino su tokiu aparačiuku, kaip visiems turbūt smile.gif Todėl klausiau, ir sakė, kad galiu valgyt kada noriu, nereikia laukt... smile.gif

Na, bet jokio skirtumo, juk galima ir palaukt tą valandą, nors man leido ir nelaukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2008 03 31, 12:54)
Didelis ačiū už palaikymus, jeigu būčiau jaunesnė, tai gal mažiau kompleksuočiau. O dabar gausis ant 35-to gimtadienio.  blush2.gif

Devde, nekompleksuok smile.gif Aš irgi su breketais biggrin.gif O man vasarą jau 43 stuktelės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuzia @ 2008 03 31, 19:32)
Devde, nekompleksuok smile.gif Aš irgi su breketais biggrin.gif O man vasarą jau 43 stuktelės smile.gif

mirksiukas.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ruosiuosi ir as detis breketus ax.gif Jau du dantukus pasalino verysad.gif
Labai norejau placiau suzinoti apie Kamviloj Virsuliskese dirbancia ortodonte Leonarda Kumishche. Jei kas nors lankosi pas ja, labai labai prasau komentaru i az 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir dar domintu atsiliepimai apie Zalgirio klinikos ortodontus. Ar ten kuri lankotes?
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Aš susidėjau šių metų vasarį, dar visai neseniai. Bet tikrai nesigailiu. Kažkiek kompleksuoju tik su kažkuo kartu pietaudama, nes maistas prilenda į visokias sunkiai pasiekiamas vieteles, todėl dantų šepetėlis visuomet su manim smile.gif O dėl šypsenos, tai tikrai neslepiu ir nedengiu aš tų breketų. Ir jau dabar džiausiuosi kasdien vis tiesesniais dantim smile.gif O prieš tai pergyvenau.

Taip kad, visiems apie breketus galvojantiems galiu drąsiai pasakyti - pirmyn 4u.gif
Atsakyti
o kaip su skausmu?
Atsakyti
man sendien sudejo breketus verysad.gif
slykstu ir lb skauda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhyvile @ 2008 04 01, 19:09)
man sendien sudejo breketus verysad.gif
slykstu ir lb skauda blink.gif

Priprasi, ir nebematysi nieko baisaus smile.gif Daugeliui pradžioj būna nemalonu, skauda, be to kai kiekvieną dieną save matai veidrody, keista save matyti su breketais, bet paskui prie visko ir pripranti ir tik pastebi vis labiau besitiesinančius dantis biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(atsa @ 2008 04 01, 17:32)
o kaip su skausmu?

Aš šiaip nepernešu skausmo, iš karto darosi silpna doh.gif , bet skausmas nuo breketų kažkoks kitoks. Man tai nebuvo kažkas labai baisaus, na nakčiai išgėriau ibuprofeno, valgiau mikštą maistą ir tiek. Jau po 3 dienų darbe užsisakėm picą, ir nieko smile.gif Sukramčiau smile.gif
Atsakyti
ash taipat geriau vaistus g.gif paziuresiu kaip seksis miegot man siandien 4u.gif as po truputi pratinuos prie savo atvaizdo su breketai,dazniau einu i veidrodi paziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhyvile @ 2008 03 30, 21:38)
o kaip ideda breketus ta diena galima ka nos valgyti? g.gif

Valgyti gali, kramtyti- nelabai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(devde @ 2008 03 31, 11:27)
Aš nebijau skausmo, aš bijau , kad tie breketai labai  matysis. Man atrodo, kad bendraujant visi žiūrės į burną.
Dar noriu paklausti, ar niekas nesigailit užsidėję breketus?

Aš visisškai nesigailiu, kad dėjau; o ir liaudis aplinkui gana pagarbiaireaguoja- breketai tik įrodo, kad jų šeimininkei rūpi sveikata ir tam negaili lėšų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziuzia @ 2008 03 31, 19:32)

Šaunuolė! Man irgi jau ne niolika, virš tridcatniko, ir gana svarias pareigas užimu, bet jokio diskomforto biggrin.gif
Atsakyti