Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

tai shaunu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhyvile @ 2008 03 30, 20:38)
o kaip ideda breketus ta diena galima ka nos valgyti? g.gif

QUOTE(limbi @ 2008 03 30, 20:45)
Gali nors ir po penkių minučių  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Aha, po penkiu minuciu gali, o va po keliu dienu jau nelabai galesi doh.gif hihihi.gif Ben jau as praejus keliom dienom po sudejimo tris dienas tik jogurtais geriamais soti buvau. Net dantu valyt normaliai negalejau, nuo sepetelio prisilietimo baisus skausmai buvo doh.gif Bet po savaites viskas praejo ir dabar valgau viska biggrin.gif Bet cia ne visom taip, kitom net nemaudzia po sudejimo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhyvile @ 2008 03 28, 15:00)
man antradieny deda breketus,lb bijAuu verysad.gif  blush2.gif

Nebijok friends.gif

Pas ka desi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 03 30, 21:45)
Gali nors ir po penkių minučių  biggrin.gif  mirksiukas.gif

NESAMONE, negalima valgyt apie valanda:)
Atsakyti
Aš nebijau skausmo, aš bijau , kad tie breketai labai matysis. Man atrodo, kad bendraujant visi žiūrės į burną.
Dar noriu paklausti, ar niekas nesigailit užsidėję breketus?
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2008 03 31, 11:27)
Aš nebijau skausmo, aš bijau , kad tie breketai labai  matysis. Man atrodo, kad bendraujant visi žiūrės į burną.

Iš pradžių su svetimais kalbėjau puse lūpų smile.gif O po kelių mėn šypsojais kiek tik galėjau biggrin.gif Man tai buvo vienas iš mano privalumų, išskirtinumų... o dabar jau nuimti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2008 03 31, 10:27)
Aš nebijau skausmo, aš bijau , kad tie breketai labai  matysis. Man atrodo, kad bendraujant visi žiūrės į burną.

as kai bendrauju tai ir daznai ziuriu kam i dantis smile.gif , o jei dantys kreivi ir pajuode tai taip nemalonu su zmogum bendrauti blush2.gif
taip kad greiciau susidesi greiciau pasalinsi defektus, o breketai tikrai neatbaidys zmoniu mirksiukas.gif
tikrai nesigailiu, kad susidejau breketus, va taik galvoju galejau anksciau juos susideti cool.gif
Atsakyti
Aš po sudėjimo pirmą savaitę keikiau save kaip tik galėjau, labai gailėjausi, kad susidėjau breketus (bet ne dėl vaizdo, o dėl skausmo nerealaus) ax.gif Skausmas praėjo, tai dabar labai džiaugiuosi biggrin.gif Beje, aš su breketais jokio diskomforto nejaučiu, tiek dėl vaizdo, tiek dėl patogumo smile.gif Labai prie jų pripratau smile.gif
Atsakyti
Didelis ačiū už palaikymus, jeigu būčiau jaunesnė, tai gal mažiau kompleksuočiau. O dabar gausis ant 35-to gimtadienio. blush2.gif
Atsakyti
manau kad nera zmoniu kurie gailetusi:) nes tikrai verta ir tikrai jokio diskonforto:) tik po kazkiek laiko dziaugsies puikia sypsena:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nea @ 2008 03 31, 10:11)
NESAMONE, negalima valgyt apie valanda:)

Man tai nieko nesakė, aš iš karto ėjau pavalgyt, ir nieko, breketai vietoj biggrin.gif
Atsakyti
gal galvoju kad susiprasi.. gi ka darytu vistiek reikia palaukti valanda kaip ir su blomdom
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2008 03 31, 11:54)
Didelis ačiū už palaikymus, jeigu būčiau jaunesnė, tai gal mažiau kompleksuočiau. O dabar gausis ant 35-to gimtadienio.  blush2.gif

Man 31, turiu vaika ir visai nekompleksuoju del breketu didis.gif
Atsakyti