QUOTE(pluke1 @ 2008 02 29, 20:56)
Zalgirio klinikoje daro .Geriau vaziuojant jau turet nuotraukas ,sutaupysi viena vizita
Dar daro Denticijoje, Grybo gatveje- nuo 8 iki 20 val. gakima atvykti bet kada ir padarys (nuotraukoms gyva eilė, kaip ir Žalgiry, tik Denticijoje eilių nebūna

)
Kaina bus apie šimtą lt (jei be siuntimo)
Papildyta:
QUOTE(Baltupyte @ 2008 02 29, 22:22)
Sveikos
Uždėjo vakar mano dukrai tuos breketus,tai man su dantų elementariu valymu neaišku

Man parodė,kad valyt reikia nuo dantenų vertikaliai į kitą pusę,sakė,kad tinka ir tas baterinis šepetukas,kur sukamieji judesiai.O vat šiandien mokinės savo paklausiau,tai ta sakė,kad tik horizontaliai galima,nes kitaip nulėks tie geležiukai

Tai vat ir pasimetus esu,kur tiesa

Aišku,mes turim ir tų mini šepetėlių,ir siūlą,žodžiu visko ko reik,o apie elementarų valyma taip ir nesuprantu
Valyti reikia aukštyn- žemyn, sukamaisiais judesiais, o apie pačias breketų žvaigždutes valoma specialiu šepetėliu apvalia galvute- labai gerai išvalo. Man jau tuoj septinti metai breketai priklijuoti, o jokių problemų su emlaiu. Vat tarpdančius tai jau teks labai sąžiningai prižiūrėt....Šiaip nelabai tikiu, kad geležiukai taip jau paprastau nulėks....