Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Sveikos 4u.gif
Uždėjo vakar mano dukrai tuos breketus,tai man su dantų elementariu valymu neaišku doh.gif Man parodė,kad valyt reikia nuo dantenų vertikaliai į kitą pusę,sakė,kad tinka ir tas baterinis šepetukas,kur sukamieji judesiai.O vat šiandien mokinės savo paklausiau,tai ta sakė,kad tik horizontaliai galima,nes kitaip nulėks tie geležiukai doh.gif Tai vat ir pasimetus esu,kur tiesa g.gif Aišku,mes turim ir tų mini šepetėlių,ir siūlą,žodžiu visko ko reik,o apie elementarų valyma taip ir nesuprantu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrioshka69 @ 2008 02 29, 22:20)
oi  doh.gif

dekui 4u.gif bet pas ja ir nespejau  blush2.gif

Klaipėdoje dar žinau Skersienę, bet nebeatsimenu adreso, Šiaulių gatvė kažkiek ten biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pluke1 @ 2008 02 29, 20:56)
Zalgirio klinikoje daro .Geriau vaziuojant jau turet nuotraukas ,sutaupysi viena vizita  mirksiukas.gif

Dar daro Denticijoje, Grybo gatveje- nuo 8 iki 20 val. gakima atvykti bet kada ir padarys (nuotraukoms gyva eilė, kaip ir Žalgiry, tik Denticijoje eilių nebūna biggrin.gif )
Kaina bus apie šimtą lt (jei be siuntimo)
Papildyta:
QUOTE(Baltupyte @ 2008 02 29, 22:22)
Sveikos 4u.gif
Uždėjo vakar mano dukrai tuos breketus,tai man su dantų elementariu valymu neaišku doh.gif Man parodė,kad valyt reikia nuo dantenų vertikaliai į kitą pusę,sakė,kad tinka ir tas baterinis šepetukas,kur sukamieji judesiai.O vat šiandien mokinės savo paklausiau,tai ta sakė,kad tik horizontaliai galima,nes kitaip nulėks tie geležiukai doh.gif Tai vat ir pasimetus esu,kur tiesa g.gif Aišku,mes turim ir tų mini šepetėlių,ir siūlą,žodžiu visko ko reik,o apie elementarų valyma taip ir nesuprantu doh.gif  4u.gif

Valyti reikia aukštyn- žemyn, sukamaisiais judesiais, o apie pačias breketų žvaigždutes valoma specialiu šepetėliu apvalia galvute- labai gerai išvalo. Man jau tuoj septinti metai breketai priklijuoti, o jokių problemų su emlaiu. Vat tarpdančius tai jau teks labai sąžiningai prižiūrėt....Šiaip nelabai tikiu, kad geležiukai taip jau paprastau nulėks.... biggrin.gif
Atsakyti
7 metai su breketais??? blink.gif sakyciau ilgokai tikrai g.gif turbut jau saves neisivaizduoji be ju biggrin.gif

as tai kai ejau detis, tai sake nuo 1,5 iki 2,5 nu bet jei teks kokius 4-5 metus nesioti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meinarda @ 2008 03 01, 13:58)
7 metai su breketais???  blink.gif sakyciau ilgokai tikrai  g.gif turbut jau saves neisivaizduoji be ju  biggrin.gif

as tai kai ejau detis, tai sake nuo 1,5 iki 2,5 nu bet jei teks kokius 4-5 metus nesioti  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Dar tik septinti prasidėjo lotuliukas.gif Aš juos dėjau, nes buvo iltinukas gomuryje pasislėpęs ir visas centras per vieną dantį pavažiavęs, tai reikėjo atstatyti ir bandyti "išauginti" dantuką į vietą. Planavome du metus maximum, o su visais bandymais, danties išrovimais, kaulo priauginimais ir implantacija išsitęsė į pilnus šešis metelius doh.gif Bet aš nesigailiu- šiaip dantukai atrodo daug gražiau, kai centras atstatytas, o ir apatiniai taip nebekentės nuo neteisingo kandimo, koks buvo rolleyes.gif Po trijų mėnesių visą grožį jau nuims mirksiukas.gif
Beje, mano atvejis- labai išskirtinis, nėra ko gąsdintis ir pagal tai spręsti, kad gali "nutempti" laiką lotuliukas.gif
Atsakyti
na tikrai isskirtinis, bet nieko galesi puikuotis tuoj "holivudiska" sypsena. Man tai aciu dievui rovimu nereikejo, spali uzdejo tai jau 5 menuo ir jau dantukai atsistate (kai buvo 11-12 metu liezuviu stumdama kokiu centimetru isstumiau savo virsutinius kaplius, mat teta patare, kad kai biski i prieki bus graziau, bet man tai jokio grazumo nesuteike) doh.gif o va atstatymas pinigus kainuoja doh.gif bet dar turbut greitai nenuims, bet man jie ir nemaiso, pripratau tai net grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meinarda @ 2008 03 01, 14:44)
na tikrai isskirtinis, bet nieko galesi puikuotis tuoj "holivudiska" sypsena. Man tai aciu dievui rovimu nereikejo, spali uzdejo tai jau 5 menuo ir jau dantukai atsistate (kai buvo 11-12 metu liezuviu stumdama kokiu centimetru isstumiau savo virsutinius kaplius, mat teta patare, kad kai biski i prieki bus graziau, bet man tai jokio grazumo nesuteike)  doh.gif o va atstatymas pinigus kainuoja  doh.gif bet dar turbut greitai nenuims, bet man jie ir nemaiso, pripratau tai net grazu  biggrin.gif

Žinai, aš irgi atradau savyje šitą pripratimą- kai dabar sau jau leidžiu pagalvoti, kad jau tuoj ir nuims lotuliukas.gif , tai kažkaip lyg ir liūdna pasidaro lotuliukas.gif
Ot gyvenimo vingiai biggrin.gif
Atsakyti
As vakar buvau pas gydytoja J. Letukiene, Klaipedoje smile.gif tai sake kad pirmadieni pradeda registruot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vanille* @ 2008 03 01, 13:52)
Dar daro Denticijoje, Grybo gatveje- nuo 8 iki 20 val. gakima atvykti bet kada ir padarys (nuotraukoms gyva eilė, kaip ir Žalgiry, tik Denticijoje eilių nebūna biggrin.gif )
Kaina bus apie šimtą lt (jei be siuntimo)

Oho! 100 Lt? Tai jau geriau keleta minuciu Zalgirio klinikoj palaukt be jokiu siuntimu ir sumoket tik 40 Lt. Ten eiles tikrai nera tragiskos.
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 03 01, 15:57)
Oho! 100 Lt? Tai jau geriau keleta minuciu Zalgirio klinikoj palaukt be jokiu siuntimu ir sumoket tik 40 Lt. Ten eiles tikrai nera tragiskos.

Be abejo, nėra ko lygint, bet jeigu papuoli į eilę, tai jau nekas doh.gif Man, kaip intensyviai dirbančiai, geriau daugiau susimokėt ir be eilės, nei gaudyti "laimės valandą" mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas daresi tarpdanciu slifavima? jau metus esu su breketais,protinius pasisalinau,bet vistiek vietos mazokai,tad siule arba salintis 2 virsuj ,2 apacioj,bet tada sypsena nebebuna tokia atvira,o lupa- putli,tad pasirinkau tarpdanciu slifavima,kai po truputi,ziurint pagal dantuku tiesinimosi eiga,yra paslifuojami tarpdanciai. Taigi gal kas turit daugiau info apie tai,aisku,emali pazeidzia,bet ka daryti,kitaip neissitiesins,o traukti dantu nenoriu ir ,,ikritusios "lupos taip pat:)

taip pat pamirsau pasakyti,kad apslifuoja tik 2 dantuku tarpdancius(priekiniai dantys ir visi like yra nelieciami) labai bijau,kad nepradetu greitai gesti del sito,klausiau savo daktarytes,tai ji sake kad reikia priziureti ir tiek.dar galvoju porcelianu apvilkti tuos dantukus kai nuims kabes,kad jie sveiki ilgiau butu..ka manot? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 02 kovo 2008 - 14:00
QUOTE(limbi @ 2008 02 29, 22:21)
Klaipėdoje dar žinau Skersienę, bet nebeatsimenu adreso, Šiaulių gatvė kažkiek ten  biggrin.gif  mirksiukas.gif

reiks pagooglint gal atrasiu, mirtinai man iki ryt kurios nors reikia biggrin.gif dekui 4u.gif

QUOTE(AruaL:) @ 2008 03 01, 13:56)
As vakar buvau pas gydytoja J. Letukiene, Klaipedoje  smile.gif tai sake kad pirmadieni pradeda registruot  mirksiukas.gif

registruot balandzio menesiui, ir tai sake reik greit apsisprest ax.gif
Atsakyti