Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Anira @ 2008 02 28, 16:30)
Bet implantacijos metu buvai visa uzdengta, ar ne? Na dar nesusistumde dantukai taip kaip noretusi, dabar kai kurie tarpai uzdarinejami.  As pas Budriene buvau nuejusi pries pradedant gydyma  smile.gif

Na taip, supakavo kaip reikiant, nieko nemačiau blink.gif Užtai viską girdėjau ir gerai atsimenu dainas, kurios per radiją grojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vanille* @ 2008 02 28, 18:49)
Na taip, supakavo kaip reikiant, nieko nemačiau blink.gif Užtai viską girdėjau ir gerai atsimenu dainas, kurios per radiją grojo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Paziuresim kaip man bus. As cia dabar tokia drasole lotuliukas.gif O tada prisimenu, kai pamaciau, kaip gydytojai ruosiasi umplantacijai, ir kad tiek sesuciu dar ten bvo doh.gif tai rimtai issigandau. Kiek viskas truko? Viena implantavo?
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 02 28, 19:30)
lotuliukas.gif  Paziuresim kaip man bus. As cia dabar tokia drasole  lotuliukas.gif  O tada prisimenu, kai pamaciau, kaip gydytojai ruosiasi umplantacijai, ir kad tiek sesuciu dar ten bvo  doh.gif tai rimtai issigandau. Kiek viskas truko? Viena implantavo?

Užtruko tai 1,5 val., o implantavo tik vieną vienintelį rolleyes.gif
Dar kažkokią membraną įdėjo, kad pastorintų dantenas, tai gal ir tai užtruko.
O šiaip tai visiškai neskauda, negėriau nuskausminamųjų visai, tik antibus biggrin.gif
Užtai ištinimas- pirmos klasės, vyras džiūgauja, sako- sakyk bendradarbiams, kad vyro neklausei, užtai taip atrodai lotuliukas.gif
Atsakyti
unsure.gif man ir reiks implantuoti 6 dantuka, bet turbut dar negreitai, neaisku kada breketus nuims unsure.gif kazin ar iskarto nuemus galima implantacija daryti?
Atsakyti
Sveikos breketininkės. Pasiskaičiusi jūsų patarimų pasirinkau gydytoją Latkauskienę, tik jūs rašėt kad ji dirba Kalvarijų g. 121-2,Vilniuje, o kai telefonu užsirašinėjau konsultacijai, man pasakė atvykti adresu Sporto g.3.
Dar norėčiau paklausti, kur pasidaryti dantukų nuotraukytę? Ar pirmai konsultacijai jos jau reiks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 29 vasario 2008 - 11:35
QUOTE(Meinarda @ 2008 02 29, 11:38)
unsure.gif man ir reiks implantuoti 6 dantuka, bet turbut dar negreitai, neaisku kada breketus nuims  unsure.gif kazin ar iskarto nuemus galima implantacija daryti?

manau, kad galima:)
Vistiek pirma bus apžiūra, nuotraukos vertinimas, tada ir nuspręs smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
Kiek suprantu čia visos breketuojančios Vilniuje susirinkusios thumbup.gif Aš jau kaip ir į pabaigą, man kovo 17 nuima tuos geležukus biggrin.gif Tai vat pasigyriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgis @ 2008 02 29, 15:27)
Sveikos visos smile.gif
Kiek suprantu čia visos breketuojančios Vilniuje susirinkusios  thumbup.gif  Aš jau kaip ir į pabaigą, man kovo 17 nuima tuos geležukus  biggrin.gif  Tai vat pasigyriau  bigsmile.gif

Koks tau pavasaris bus gražus ax.gif
Kaip aš to paties laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2008 02 29, 13:25)
Dar norėčiau paklausti, kur pasidaryti dantukų nuotraukytę? Ar pirmai konsultacijai jos jau reiks?

Zalgirio klinikoje daro .Geriau vaziuojant jau turet nuotraukas ,sutaupysi viena vizita mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

kiek skaiciau cia vilnius pasisako, gal zinot kur klaipedietes randas, noriu klaipedoje briketus detis, viena daktare zinojau, bet eiles pas ja labai jau dideles, noriu jau dabar detis. s o s ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matrioshka69 @ 2008 02 29, 22:04)
Sveikos mergytes 4u.gif

kiek skaiciau cia vilnius pasisako, gal zinot kur klaipedietes randas, noriu klaipedoje briketus detis, viena daktare zinojau, bet eiles pas ja labai jau dideles, noriu jau dabar detis. s o s  ax.gif

Sveika smile.gif

Vadinasi jie brEketai biggrin.gif Labai daug kas maišo biggrin.gif

O Klaipėjoje deda čia http://www.breketai.lt/ mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limbi: 29 vasario 2008 - 21:11
QUOTE(limbi @ 2008 02 29, 21:11)
Sveika smile.gif

Vadinasi jie brEketai  biggrin.gif  Labai daug kas maišo  biggrin.gif

O Klaipėjoje deda čia http://www.breketai.lt/  mirksiukas.gif

oi doh.gif

dekui 4u.gif bet pas ja ir nespejau blush2.gif
Atsakyti