Kas implantus isidejo o kam breketus jau ikale ;( ant dvieju dantuku neisejo uzdeti breketu nes jie labai i vidu sulinde yra taigi uzdejo lanka kazkoki. Kol kas nieko neskauda...juk dar tik val praejo..bet nuotaika ne kokia. prisake man daktare kad visokiu operaciju reiketu..zandikaulio..kur poto visa men guleciau "be planu" tai nezinau..dvejojau dar ar det bet poto sakau AI...dekit jei jau be labai tos operacijos reikes nusiimsiu tuos breketus ir viska mesiu..paprasiau gumyciu bet sake kad ant situ breketu jos nededamos..tai turbut cia ta D...sistema.
nes ir vizita kitas tik po dvieju menesiu...Oj..taip nesmagu.;/

QUOTE(Nautrilė @ 2008 02 28, 13:23)
Kas implantus isidejo o kam breketus jau ikale ;( ant dvieju dantuku neisejo uzdeti breketu nes jie labai i vidu sulinde yra taigi uzdejo lanka kazkoki. Kol kas nieko neskauda...juk dar tik val praejo..bet nuotaika ne kokia. prisake man daktare kad visokiu operaciju reiketu..zandikaulio..kur poto visa men guleciau "be planu" tai nezinau..dvejojau dar ar det bet poto sakau AI...dekit jei jau be labai tos operacijos reikes nusiimsiu tuos breketus ir viska mesiu..paprasiau gumyciu bet sake kad ant situ breketu jos nededamos..tai turbut cia ta D...sistema.
nes ir vizita kitas tik po dvieju menesiu...Oj..taip nesmagu.;/

Nelebai supratau del ko nesmagu, ar del opeacijos,ar del to,kad kitas vizitas po dveju menesiu?

del operacijos...visiskai nenoriu gultis po peiliu. ta prasme kai bus atlikta operacija nieko daryti negalesiu taip kad reiktu nieko neplanuoti..ir siaip dabar viskas man negerai.;/ dantukai mano buvo balti balti uzdejo tuos metalus tai nezinau..netinka jie man.visai kitaip situacija isvaizdavau.:/ dar kai skausmai atsiras tai jauciu is vis save keiksiu. oj megstu padejuoti.megstu.;D
QUOTE(Nautrilė @ 2008 02 28, 13:34)
del operacijos...visiskai nenoriu gultis po peiliu. ta prasme kai bus atlikta operacija nieko daryti negalesiu taip kad reiktu nieko neplanuoti..ir siaip dabar viskas man negerai.;/ dantukai mano buvo balti balti uzdejo tuos metalus tai nezinau..netinka jie man.visai kitaip situacija isvaizdavau.:/ dar kai skausmai atsiras tai jauciu is vis save keiksiu. oj megstu padejuoti.megstu.;D
Tai kiek tu su breketais esi, kad jau taip tau jie nepatinka? Gal pertrumpai, tesiog turi kokia savaite praeiti ir priprasi, tikrai

QUOTE(Anira @ 2008 02 28, 13:44)
Tai kiek tu su breketais esi, kad jau taip tau jue nepatinka? Gal pertrumpai, tesiog tiri kokia saite praeiti ir priprasi, tikrai
Pas mane buvo netaisiklingas sakandis( apatinis zadikaulis buvo didesnis uz virsutini ) , tai gali isivaizduoti kaip as atrodziau pati sau su breketais
Bet dabar, kai jau beveik du metai praejo, tai visai ir nenoriu as atsisveikinti su jais
O tu vilniete? pas ka lankaisi?

Tai va kad 1,5val tik turiu..;D pas mane ne visi jie sudeti...truksta dar dvieju..ir tas lankas toks spiruoklinis manes visai nezavi.;( mmmne.

QUOTE(Nautrilė @ 2008 02 28, 13:50)
Tai va kad 1,5val tik turiu..;D pas mane ne visi jie sudeti...truksta dar dvieju..ir tas lankas toks spiruoklinis manes visai nezavi.;( mmmne.
tai va as skaiciau kaip cia kai kuriom smagu juos turet galvojau ir man taip bus.
bet kai prisake...nu ji neuztikrinta kad reikes tos operacijos bet tipo su ja visai kitas vaizdas butu..dar iseiti sugalvojo det USUS nakciai...bet cia jau veliau kaip supratau..daug veliau.
ne as esu kauniete.
pas Dalia..Smailiene..

Tai dar labai mazai, priprasi prie breketu tikrai, tik turek truputeli kantrybes

QUOTE(Anira @ 2008 02 28, 13:17)
Ačiuks už palaikymą

Maniškė od.- d.Budrienė iš Denticijos.
O kodėl tu dar su breketais?
Sveikos, turiu klausimėlį - kaip ilgai jums teko nešioti elastikus ant breketų? Kiek valandų per parą nešiojote? Ar visą laiką tas jausmas su jais ir bus tooooooks nemalonus ir taip skaudės
Ar tikrai tai jau paskutinis etapas...?

QUOTE(*Vanille* @ 2008 02 28, 15:31)
Ačiuks už palaikymą
Šiaip bijoti nėra ko, tik pats tas procesa, vykstantis labai arti klausos organų, ne itin malonus
dar fotografavimas įvairiais rakursais

Bet implantacijos metu buvai visa uzdengta, ar ne? Na dar nesusistumde dantukai taip kaip noretusi, dabar kai kurie tarpai uzdarinejami. As pas Budriene buvau nuejusi pries pradedant gydyma

man praeita savaite uzdejo vienam sone elastika, keiciu karta per para, as tai jo visiskai nejauciu, tik,kad daugiau issizioti negaliu ir vsio. O kiek nesioti tai gal senbuves parasys

As irgi nesiojau tas gumytes, reikejo panesioti tik 1,5 menesio, keiciau mazdaug du kartus per diena, nes po valgio nemalonu man budavo deti ta pacia gumyte. Bet kazkaip jauciu, kad man ju dar reikes