Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Kas implantus isidejo o kam breketus jau ikale ;( ant dvieju dantuku neisejo uzdeti breketu nes jie labai i vidu sulinde yra taigi uzdejo lanka kazkoki. Kol kas nieko neskauda...juk dar tik val praejo..bet nuotaika ne kokia. prisake man daktare kad visokiu operaciju reiketu..zandikaulio..kur poto visa men guleciau "be planu" tai nezinau..dvejojau dar ar det bet poto sakau AI...dekit jei jau be labai tos operacijos reikes nusiimsiu tuos breketus ir viska mesiu..paprasiau gumyciu bet sake kad ant situ breketu jos nededamos..tai turbut cia ta D...sistema.smile.gif nes ir vizita kitas tik po dvieju menesiu...Oj..taip nesmagu.;/
Atsakyti
QUOTE(Nautrilė @ 2008 02 28, 13:23)
Kas implantus isidejo o kam breketus jau ikale ;( ant dvieju dantuku neisejo uzdeti breketu nes jie labai i vidu sulinde yra taigi uzdejo lanka kazkoki. Kol kas nieko neskauda...juk dar tik val praejo..bet nuotaika ne kokia. prisake man daktare kad visokiu operaciju reiketu..zandikaulio..kur poto visa men guleciau "be planu" tai nezinau..dvejojau dar ar det bet poto sakau AI...dekit jei jau be labai tos operacijos reikes nusiimsiu tuos breketus ir viska mesiu..paprasiau gumyciu bet sake kad ant situ breketu jos nededamos..tai turbut cia ta D...sistema.smile.gif nes ir vizita kitas tik po dvieju menesiu...Oj..taip nesmagu.;/

Nelebai supratau del ko nesmagu, ar del opeacijos,ar del to,kad kitas vizitas po dveju menesiu? g.gif Pas mane paprasti breketai ir man si karta vizita paskyre po 2 menesiu... O ka reiske guleciau "be planu" ? ax.gif
Atsakyti
del operacijos...visiskai nenoriu gultis po peiliu. ta prasme kai bus atlikta operacija nieko daryti negalesiu taip kad reiktu nieko neplanuoti..ir siaip dabar viskas man negerai.;/ dantukai mano buvo balti balti uzdejo tuos metalus tai nezinau..netinka jie man.visai kitaip situacija isvaizdavau.:/ dar kai skausmai atsiras tai jauciu is vis save keiksiu. oj megstu padejuoti.megstu.;D
Atsakyti
QUOTE(Nautrilė @ 2008 02 28, 13:34)
del operacijos...visiskai nenoriu gultis po peiliu. ta prasme kai bus atlikta operacija nieko daryti negalesiu taip kad reiktu nieko neplanuoti..ir siaip dabar viskas man negerai.;/ dantukai mano buvo balti balti uzdejo tuos metalus tai nezinau..netinka jie man.visai kitaip situacija isvaizdavau.:/ dar kai skausmai atsiras tai jauciu is vis save keiksiu. oj megstu padejuoti.megstu.;D

Tai kiek tu su breketais esi, kad jau taip tau jie nepatinka? Gal pertrumpai, tesiog turi kokia savaite praeiti ir priprasi, tikrai mirksiukas.gif Pas mane buvo netaisiklingas sakandis( apatinis zadikaulis buvo didesnis uz virsutini ) , tai gali isivaizduoti kaip as atrodziau pati sau su breketais doh.gif Bet dabar, kai jau beveik du metai praejo, tai visai ir nenoriu as atsisveikinti su jais smile.gif O tu vilniete? pas ka lankaisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 28 vasario 2008 - 12:46
QUOTE(Anira @ 2008 02 28, 13:44)
Tai kiek tu su breketais esi, kad jau taip tau jue nepatinka? Gal pertrumpai, tesiog tiri kokia saite praeiti ir priprasi, tikrai  mirksiukas.gif  Pas mane buvo netaisiklingas sakandis( apatinis zadikaulis buvo didesnis uz virsutini ) , tai gali isivaizduoti kaip as atrodziau pati sau su breketais  doh.gif  Bet dabar, kai jau beveik du metai praejo, tai visai ir nenoriu as atsisveikinti su jais  smile.gif O tu vilniete? pas ka lankaisi?

Tai va kad 1,5val tik turiu..;D pas mane ne visi jie sudeti...truksta dar dvieju..ir tas lankas toks spiruoklinis manes visai nezavi.;( mmmne.sad.gif tai va as skaiciau kaip cia kai kuriom smagu juos turet galvojau ir man taip bus.smile.gif bet kai prisake...nu ji neuztikrinta kad reikes tos operacijos bet tipo su ja visai kitas vaizdas butu..dar iseiti sugalvojo det USUS nakciai...bet cia jau veliau kaip supratau..daug veliau.smile.gif ne as esu kauniete.smile.gif pas Dalia..Smailiene..wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nautrilė @ 2008 02 28, 13:50)
Tai  va kad 1,5val tik turiu..;D pas mane ne visi jie sudeti...truksta dar dvieju..ir tas lankas toks spiruoklinis manes visai nezavi.;( mmmne.sad.gif tai va as skaiciau kaip cia kai kuriom smagu juos turet galvojau ir man taip bus.smile.gif bet kai prisake...nu ji neuztikrinta kad reikes tos operacijos bet tipo su ja visai kitas vaizdas butu..dar iseiti sugalvojo det USUS nakciai...bet cia jau veliau kaip supratau..daug veliau.smile.gif ne as esu kauniete.smile.gif pas Dalia..Smailiene..wink.gif

Tai dar labai mazai, priprasi prie breketu tikrai, tik turek truputeli kantrybes mirksiukas.gif O del operacijos ir kito, tai kiekvieno zmogaus situcija yra individuali, bet vis tiek taip idomiai, kad iskart nezino ar reikies operacios ar ne g.gif Jeigu Tave tai paguos, galiu pasakyti, kad man irgi teko visko iskesti, breketai, implantacija, operacija ir vis dar esu su breketais smile.gif Sekmes Tau ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 02 28, 13:17)
Tai kaip ir nebuvo ko bijoti, ar ne?  mirksiukas.gif  Sveikinimai  4u.gif  O kas tavo ortodontas?

Ačiuks už palaikymą biggrin.gif Šiaip bijoti nėra ko, tik pats tas procesa, vykstantis labai arti klausos organų, ne itin malonus lotuliukas.gif dar fotografavimas įvairiais rakursais lotuliukas.gif
Maniškė od.- d.Budrienė iš Denticijos.
O kodėl tu dar su breketais?
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimėlį - kaip ilgai jums teko nešioti elastikus ant breketų? Kiek valandų per parą nešiojote? Ar visą laiką tas jausmas su jais ir bus tooooooks nemalonus ir taip skaudės sad.gif Ar tikrai tai jau paskutinis etapas...?
Atsakyti
Man irgi neklijavo 2 breketu ant apatiniu 7 dantu, bet man nieks nepaaiskino kodel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vanille* @ 2008 02 28, 15:31)
Ačiuks už palaikymą biggrin.gif Šiaip bijoti nėra ko, tik pats tas procesa, vykstantis labai arti klausos organų, ne itin malonus  lotuliukas.gif  dar fotografavimas įvairiais rakursais  lotuliukas.gif
Maniškė od.- d.Budrienė iš Denticijos.
O kodėl tu dar su breketais?

Bet implantacijos metu buvai visa uzdengta, ar ne? Na dar nesusistumde dantukai taip kaip noretusi, dabar kai kurie tarpai uzdarinejami. As pas Budriene buvau nuejusi pries pradedant gydyma smile.gif
Atsakyti
man praeita savaite uzdejo vienam sone elastika, keiciu karta per para, as tai jo visiskai nejauciu, tik,kad daugiau issizioti negaliu ir vsio. O kiek nesioti tai gal senbuves parasys smile.gif
Atsakyti
As irgi nesiojau tas gumytes, reikejo panesioti tik 1,5 menesio, keiciau mazdaug du kartus per diena, nes po valgio nemalonu man budavo deti ta pacia gumyte. Bet kazkaip jauciu, kad man ju dar reikes g.gif
Atsakyti