Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 11 10, 11:10)
As Remigijaus Zolubo kursus uzsirasiau...  Labai tikiuosi, kad bus naudinga ir idomu ...

čia Vilniuje?
gal yra koks puslapis su aprašymu?
iš pradžių buvau planavus savo auklei mažąjį palikinėt kursų metu, bet jinai atsisakė. o valandinių kol kas nerandu..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 10, 12:14)
čia Vilniuje?
gal yra koks puslapis su aprašymu?
iš pradžių buvau planavus savo auklei mažąjį palikinėt kursų metu, bet jinai atsisakė. o valandinių kol kas nerandu..

http://www.srs.lt/
Veiksmas Vilniuj, zveryne ...
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 11 10, 11:31)
http://www.srs.lt/
Veiksmas Vilniuj, zveryne ...

užfiksavau, ačiū smile.gif
Atsakyti
Ramu cia siandien po visu aistru biggrin.gif

Idedu kritikai nuotraukyte.

Ligoniuko pusryciai
user posted image
Atsakyti
Greičiau prasidėtų žiema ir prisnigtų, ar normaliai pašaltų. Tai vėl pasipiltų nuotraukos šiame skyrelyje. O dabar tik tekstas ir aistros. Net neįdomu. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edvinas0613: 10 lapkričio 2007 - 15:18
Opa, man patinka visos kartu. Jei butum pateiktus po viena - sakyciau, kad labiausiai patinka antra, o gal vistik pirma. Jei butu fotografuota i juostele, tai tikrai pasiulyciau padirbeti tamsiame kambaryje su maskavimu.
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 11 10, 11:10)
As Remigijaus Zolubo kursus uzsirasiau...  Labai tikiuosi, kad bus naudinga ir idomu ...

Lauksim tavo ispudziu ir atsiliepimu. Pasiziurejau..., kad jau nera siais metais vietu blink.gif

QUOTE(Opa @ 2007 11 10, 14:47)
Ligoniuko pusryciai

Man patinka kaip serija sios foto thumbup.gif Gerai perteikta kancia prie valgio lekstes lotuliukas.gif Pirma labiausiai patinka... Nu taip ir matos , kad "neeenoriu toooos kooooseeees" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 11 10, 15:17)
Greičiau prasidėtų žiema ir prisnigtų, ar normaliai pašaltų. Tai vėl pasipiltų nuotraukos šiame skyrelyje. O dabar tik tekstas ir aistros. Net neįdomu. doh.gif  verysad.gif

ajo.. viskas pilka, negražu, nešvaru.. bandžiau šiandien per pietus lauke fotkinti - murziukų balius toks..smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Perverčiau savo nuotraukas. Daugmaž parinkau, kas labiau tiktų į dovanas, kai keisimės. O ar galima dovanoti foto, kuri jau buvo matyta SM eteryje?

Opa, man patiko tavo serija. Atspindi ligoniuko nuotaiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 10 lapkričio 2007 - 16:11
QUOTE(sayonara @ 2007 11 10, 16:50)
ajo.. viskas pilka, negražu, nešvaru.. bandžiau šiandien per pietus lauke fotkinti - murziukų balius toks..smile.gif

Man irgi nekyla rankos dabar fotuografuoti. Visai nėra tam nuotaikos, o ir nematau nieko verto dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 10, 16:29)
Opa, man patinka visos kartu. Jei butum pateiktus po viena - sakyciau, kad labiausiai patinka antra, o gal vistik pirma. Jei butu fotografuota i juostele, tai tikrai pasiulyciau padirbeti tamsiame kambaryje su maskavimu.

Desiree, idomumo delei pasakyk kaip tai daroma g.gif (ir kam?)

Atsakyti
Maskavimu galima patamsinti kai kurias vietas, kitas islaikant tokias kokios yra.
Ta pati aisku galima ir su PS padaryti, tik su PS reiktu tolygiai, delikaciai, kad nesimatytu, kur kas liesta. As to nemoku.

Puriena, aisku kad galima jau matytas. Ir aprasyme uzrasyta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 10 lapkričio 2007 - 16:49