Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ciburaska @ 2007 11 09, 15:57)
Labradoriuke, idomus kadras wub.gif , tik kadruociau kitaip (siandien visus apkarpau blush2.gif  tongue.gif  cool.gif   )
Zinai butu buve idomu prizoominti ir skulptura paimti stambiu planu, paziureti kaip zaidzia seseliai skulpturos veide rolleyes.gif  O gal turi kazka panasaus?

Zinai, gal kazka tokio ir reikejo padaryt...
Dabar laiko nelabai turiu.
Turiu tos baznycios vaizdu, bet su sia statula nieko daugiau neturiu. Pora kadru padariau ir tai viena dar fotike istryniau, o po to aisku pasigailejau smile.gif
Turiu idomu kadriuka su knyga ir virsuje esanciu balkonu, bet apacia kadro tokia "netobula", kad kolkas laukiu ikvepimo korekcijai smile.gif

Desire uzrasyk ir mane 4u.gif Prisijungsiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 09 lapkričio 2007 - 19:31
Elina man trečia labiausiai patiko, tikriausiai dėl šypsenos, kuri taip pat verčia šypsotis ir tada kažkaip trūkumų nebesimato.
Wyshniuko vaikiuko gimtadienio foto irgi įsidėmėjau dėl tos išraiškos, gal šiek tiek ne gimtadieniškos, kas ir verčia pagalvot kažin ką vaikis mąsto.

O dėl tų visų pasišaudymų, aš geriau patylėsiu, juk yra sakoma geriau nebandyk suprasti moters, nors kai kuriems išsakytiems žodžiams pritariu.
Skaičiau vieno fotografo rekomendacijas mėgėjams, gal kam pravers, niekam neperšu, bet šiaip įdomiai parašyta
http://www.mikasbink...rticle=apzvalga
Papildyta:
Vos nepamiršau, sveiki visi naujokai prisijungę prie mūsų būrio 4u.gif , tikiuosi neišsigandot barnių tongue.gif
Atsakyti
Dar pora Egipto kadrų 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Jei įdomu, nedidelis foroteportažas čia 4u.gif

http://www.supermama...?...&p=12889543

http://www.supermama...?...&p=12879750

http://www.supermama...?...&p=12879841

Atsakyti
įmetu naują savo "kepinuką" blush2.gif ką tik nuėjau ir išsiliejau nuo čia tvyrančios įtampos. dėkui mano kantriam (na nelabai, sujudėdavo vis) modeliukui. pasinaudojau viena iš idėjų kilusių temai šėšėlis/siluetas ir pasistengiau ją truputį praplėsti. tikiuos sulaukt replikų ir kritikos, tik rėmelio nekritikuokit, jis tiesiog jungiamoji dalis, bet aš dar jų nejaučiu, tai turbūt vis tiek nepataikiau su juo lotuliukas.gif
vaidinasi "baimės įveikimas". dabar žiūriu, kad antroje gal jau tų rankų galėjo ir nebūt, ar būt atsitraukę nors kiek nuo vaiko... g.gif bet vaiko veidas manau tai parodo irgi g.gif na čia dideli plotai interpretacijoms mirksiukas.gif noriu jūsų nuomonės. ech, žiūriu ir fonų nesuvienodinau g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 09, 21:09)

wub.gif eik tu sau, Sansara, nerealu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 09, 20:12)
wub.gif  eik tu sau, Sansara, nerealu blink.gif

elina, atsidėkosiu komplimentu, kurį seniai noriu pasakyt, bet kažkodėl nepasakau vis, tik pagalvoju.
tu esi drąsi įamžinant kitus žmones ir sugebi pamatyt kažką kito, nei pamatytų 95 iš 100. stebiuos drąsa fotografuot žmones iš arti, juolab nepažįstamus, išgeriančius, nuskurdusius, arabus ir t.t. aš tos drąsos pavydžiu blush2.gif trečioji nuotrauka iš antros tavo serijos thumbup.gif antroji irgi gera, pirmąją gal kiek pakadruočiau išryškinant tą vyruką.
trečioji man atskleidžia tikrąjį egiptą: spalvingą, ekspresyvų, šurmuliuojantį, bet pilną spoksančių turistų iš kitų kraštų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 09, 20:09)
Dar pora Egipto kadrų 4u.gif

Šaunių kadrų turi, Elina. Peržiūrėjau tavo reportažą. Ten yra smagesnių darbų už tuos, kuriuos čia įdėjai ax.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 11 09, 20:09)
noriu jūsų nuomonės. ech, žiūriu ir fonų nesuvienodinau  g.gif

Visada žavėjausi tavo idėjomis. Puiku. Dešinėj nuotraukoj man kiek kliūna smarkūs šešėliai ant veido. Žinai, aš turbūt palikčiau tik kairiąją nuotrauką. Puikiai perteikta baimės nuotaika.
Atsakyti
Sansara, abi patinka, bet ta kaireje nerealiai patinka. Toks isties lig ispaustas i kampa ir jam isties baisu.

Silwio, Labradoriuke uzrasiau.
Atsakyti
man ir dešinė nieko. truputį apginsiu. vaikas jau atsipalaidavęs, kojytės nepagniaužtos, o jau ištiestos, šypsena veide, ir šviesa rankose, kaip ginklas prieš baimę ir tai kas slepias prietemoj g.gif tik vat "baimės" rankos man kliūna, kad dar vis yra virš vaiko... na gal galima interpretuot, kad vaikas jų nebemato ir nebejaučia, nes turi ginklą g.gif bet man jos kliūna vis tiek doh.gif
dėkui už nuomones. 4u.gif
P.S. gaila, kad ryškumo trūksta tai baimei verysad.gif visgi vaikas strakals makals prietemoj nenusėdi ir bent vos vos sukruta doh.gif o baimės atmosfera lengva buvo sukurt lotuliukas.gif distancinį į rankas ir liepiu spaust mygtuką, tai susikaupęs laukia kada ims ir suveiks fotikas, todėl ir akys tokios bigsmile.gif .. blush2.gif
Papildyta:
šiaip jei žiūrėt idėją, baimės nugalėjimui labiausiai patiko ši, ale kokybė tai... per mažas dar mano vaikas, kad suprastų nejudėt arba bent minimaliai tai daryt wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 09 lapkričio 2007 - 20:36
QUOTE(Sansara @ 2007 11 09, 21:33)
P.S. gaila, kad ryškumo trūksta tai baimei  verysad.gif visgi vaikas strakals makals prietemoj nenusėdi ir bent vos vos sukruta  doh.gif o baimės atmosfera lengva buvo sukurt  lotuliukas.gif distancinį į rankas ir liepiu spaust mygtuką, tai susikaupęs laukia kada ims ir suveiks fotikas, todėl ir akys tokios  bigsmile.gif ..  blush2.gif

lotuliukas.gif
Man abi labai patinka ir su nuotaika. Desineje tikrai jau vaikas atsipalaidaves visa savo povyza ir ta sviesa ant veiduko ta ispudi tik sustiprina, ir ciulptuko jau nera thumbup.gif Respect ! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 09, 16:51)
o gali ir originala ideti? tik palyginimui. Ir koki filtra nadoji? ND nuotraukoje sis efektas man labai patiko. Sitoje nezina. Nuotraka uzkabina. Nors kas butent patinka kas ne dar nesupratau, jei susiprasiu veliau parasysiu

QUOTE(Sansara @ 2007 11 09, 17:05)
puriena, tiek originalas, tiek pafiltruota foto: dvi skirtingos foto  thumbup.gif nepasakysiu kuri geresnė ar geriau žiūrisi, nes visai kitos mintys vienoj ir kitoj kyla, visiškai radikaliai kitaip žiūrisi.  g.gif

Ačiū už nuomones, merginos 4u.gif 4u.gif Einu trint smile.gif
Atsakyti
Puriena, pasisakyk dar tu kaip labaiu pazistanti, kad as ne pavojinga manjake, ir atsiuskit kas nors slaptazodi (apsiimkit kas nors veinas ta daryt, a - palengvinsit naujoku atejima mirksiukas.gif ?). Kazkaip ta kolektyvine atsakomybe visada blogai - visi kaip ir pritaria (ar bent jau ne pries), bet visi galvoja, kad kitas atsius.
Atsakyti